AZBox Elite/Premium, part II

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

:ears::ears: εμενα παντως παιζει ολα μια χαρα το avatar που ειδα εχτες το βραδυ :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004: 1080p πηγε σφαιρα ουτε ενα κολημα ολα ΤΕΛΕΙΑ :Banane0::Banane0::Banane0:για πεστε μου εν τιτλο σε 1080p που σας κολαει νατο κατεβασω να το δοκιμασω και εγω:award::award:

Καλη Πρωτομαγια σε ολους
Κι εγώ δεν έχω προβλήματα με την αναπαραγωγή .mkv.
Η κίνηση είναι ικανοποιητική, όχι τέλεια.
Η συμβατότητα με αρχεία 720p είναι άψογη. Σε ορισμένα 1080p παρατηρούνται ψιλοσκαλώματα σποραδικά. (Eureka-Wiki)

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Εδω η opensat http://forum.azbox.com/index.php/topic,62.msg827/topicseen.html#msg827 ζητάει βοήθεια για το ελληνικό epg . μπορει κανεις αν θυμαται ποιο fw δουλευε με ελληνικά να τους το στείλει και να βοηθήσει ?

Αντε μπας και δουμε ασπρη μερα

Ειναι το 0.9.1621 και τους το εστειλε ο Μανος 1978

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Κι εγώ δεν έχω προβλήματα με την αναπαραγωγή .mkv.
Η κίνηση είναι ικανοποιητική, όχι τέλεια.
Η συμβατότητα με αρχεία 720p είναι άψογη. Σε ορισμένα 1080p παρατηρούνται ψιλοσκαλώματα σποραδικά. (Eureka-Wiki)

Και όταν λέμε "ικανοποιητική" ?

Μερικά iptv streams για τον azbox που βρήκα σε ξένο forum για δοκιμή.Δεν γνωρίζω αν δουλεύουν

Το βάζουμε στο φάκελο DISK2 και μετά κάνουμε reboot τον δέκτη

http://www.mediafire.com/?jjyojuyxi14

Πολύ καλό το ανέβασα και επαιξε απροβληματιστα .Αν βρισκαμε και αλλη λίστα καλό θα ητανε .Παντως παιζουν ολα σχεδόν :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Πολύ καλό το ανέβασα και επαιξε απροβληματιστα .Αν βρισκαμε και αλλη λίστα καλό θα ητανε .Παντως παιζουν ολα σχεδόν :SFGSFGSF:
Ενω τα εβαλα στο /DISK2 μου βγαζει εκει που ειναι οι δορυφοροι και την προσθηκη του IP CHANNEL πατωντας εκει μου βγαζει την λιστα αλλα δεν ανοιγει τιποτα!?!?!κανω κατι λαθος?:ears:

Μερικά iptv streams για τον azbox που βρήκα σε ξένο forum για δοκιμή.Δεν γνωρίζω αν δουλεύουν

Το βάζουμε στο φάκελο DISK2 και μετά κάνουμε reboot τον δέκτη

http://www.mediafire.com/?jjyojuyxi14
Αλλη μια εμπειρία που προσφέρει ο εξαιρετικός αυτός δέκτης.
Σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω τα ΙΡ κανάλια. Δεν περίμενα πολλά γιατί στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα ρώσικο πακέτο με μέτρια αποτελέσματα. Αυτή τη φορά όμως εξεπλάγην ευχάριστα.
Thanks tsakman!

Ετοιμάζεται ο DM800, αλλά δε βρήκα χρόνο να ασχοληθώ.. Από τη μέρα που πήρα τον Vu+ μια φορά μπήκε στο ρεύμα.
Ο Vu+ με υπερκαλύπτει σε σχέση με τον DM800 και ο Azbox έχει τη δική του κλάση. Στον τομέα multimedia δεν παίζεται, βλέπει feeds σε 4:2:2, του έχω κουμπώσει επίγειο ψηφιακό tuner και από σήμερα θα με διασκεδάζει με τα IPTV κανάλια.

:ears::ears: εμενα παντως παιζει ολα μια χαρα το avatar που ειδα εχτες το βραδυ :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004: 1080p πηγε σφαιρα ουτε ενα κολημα ολα ΤΕΛΕΙΑ :Banane0::Banane0::Banane0:για πεστε μου εν τιτλο σε 1080p που σας κολαει νατο κατεβασω να το δοκιμασω και εγω:award::award:

Καλη Πρωτομαγια σε ολους
Σ'εμένα κολλάνε σχεδόν όλα.
Για παράδειγμα Kill Bill 1080p , "2012" 1080p.

Τρελλά κολλήματα με αδύνατη παρακολούθηση από κάποιο χρονικό σημείο και μετά.

Συνήθως τα 720p δεν κολλάνε , αλλά η κίνηση δεν είναι η απόλυτα σωστή για τον προσεκτικό παρατηρητή.

Καμία. Αν βλέπεις τα κανάλια στον κατάλογο είσαι o.k.
Απλά κάνεις ζάπινγκ και περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα. Δε λειτουργούν όλα.

καλα? νεα για το προβλημα του epg διαπιστώθηκε οτι οταν ενα καναλι εκπεμπει μονο ελληνικο epg o δεκτης δεν εχει κανενα προβλημα στο να το εμφανισει με ελληνικους χαρακτηρες ενω οταν εκπεμπει σε αγγλικά και ελληνικα επιλεγει μονο τα αγγλικα αρα δεν ειναι θεμα γραμματοσειρας αλλα επιλογης γλωσσας ενημερωθηκε η εταιρεια και απαντησαν οτι θα το τεσταρουν και θα το διορθωσουν?

καντε το σταυρός σας και ο Θεος βοηθος