AZBox Elite/Premium, part II

παιδια περναω την τελευταια αναβαθμιση και δεν συνδεεται με τιποτα στο διαδυκτιο με wifi ενω με την 0.9.3877 συνδεεται αμεσως .... τι μπορει να φταιει ????????

φιλε νακατα πως μπορω να γραψω την dom του αζβοχ γιατι εκει εντοπισα το προβλημα!!!

Εγώ την πάτησα παιδιά καπουτ ο δεκτης μου με το e2.Κρασαρισε και τωρα βγαζει το display booting συνεχώς και ούτε αναβάθμιση από usb αλλά ούτε και μπορώ να συνδεθώ με τίποτα..Tι κάνουμε τώρα?Με βλεπω για jtag και άντε τώρα να βρούμε πληροφορίες.:bigcry:

εβαλα εναν εξωτερικο δισκο NTFS στον azbox 640 GB και δεν τον αναγνωριζει , χρησιμοποιω την 0.9.3877 αν τον κανω διαμορφωση στον AZBOX τον φορμαρει σε λινουξ και μετα δεν μπορω να τον δαβασω στον υπολογιστη......... μου .Πραοσπαθησα να τον διαμορφωσω στον υπολογιστη μου σε FAT32 και μου λεει οτι ο δισκος ειναι πολυ μεγαλος για FAT32 και δεν τον φορμαρει και ετσι παραμενει σε NTFS ..... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση ???????????

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

εβαλα εναν εξωτερικο δισκο NTFS στον azbox 640 GB και δεν τον αναγνωριζει , χρησιμοποιω την 0.9.3877 αν τον κανω διαμορφωση στον AZBOX τον φορμαρει σε λινουξ και μετα δεν μπορω να τον δαβασω στον υπολογιστη......... μου .Πραοσπαθησα να τον διαμορφωσω στον υπολογιστη μου σε FAT32 και μου λεει οτι ο δισκος ειναι πολυ μεγαλος για FAT32 και δεν τον φορμαρει και ετσι παραμενει σε NTFS ..... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση ???????????
Κατεβασε το Partition Manager και τον κανεις οτι θες

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.Τελικά η rev2 είναι ο plus??Aν είναι αυτός τότε ο + που έχω δει και αυτός έχει και αλλαγές όπως πχ έχει από πάνω καπάκι για να αλλάζεις τον σκληρό εύκολα αλλά έχει και ενσωματωμένο fun τότε τι είναι???:idea: παρακαλώ μια απάντηση γιατί σκοπεύω να προβώ σε αγορά άλλου άμεσα.

Δημητρη ο plus και ο rev2 δεν ειναι το ιδιο πραγμα, oi rev2 ειναι οι απλοι δεκτες elite και premium που κυκλοφόρησαν περιπου 6 μηνες μετα την κυκλοφορία των πρωτων και ειχαν την δυνατοτητα να βλεπουν diablo αλλα μην βιαζεσαι να αγορασεις καινουργιο δεκτη πιστευω οτι θα βρεθει λυση και να επανλθει ο παλιος σου δεκτης

Φίλε ξέρεις γιατί το ρωτάω?Πως είναι δυνατών εδώ ελλαδα να κυκλοφορεί σαν νέα version του azbox ο plus παντού ακόμα και στον επίσημο αντιπρόσωπο και στο εξωτερικό κυκλοφορεί ο plus με της διαφορές που είπα ποιο πάνω?Δηλ και με fun αλλά και με το καπάκι να ανοίγει από πάνω?Τώρα ποιος είναι τι????
Kοιτα της ποιο κάτω φώτο να καταλάβεις που έχω μπερδευτεί.

φιλε δημητρη ο plus ειναι γιατι αυτον εχω!!! αλλο που με τα πειραματα μου με το ενιγμα2 τωρα καθεται και περιμενει μεχρι να βρεθει η λυση στο προβλημα του οπως ειπε και ο φιλος nakata κανει λιγο υπομονη!!!

φιλε δημητρη ο plus ειναι γιατι αυτον εχω!!! αλλο που με τα πειραματα μου με το ενιγμα2 τωρα καθεται και περιμενει μεχρι να βρεθει η λυση στο προβλημα του οπως ειπε και ο φιλος nakata κανει λιγο υπομονη!!!

Δηλαδή θες να πεις ότι ο plus είναι αυτός που έβαλα στην φώτο με το fun?Και αυτός που δίνετε δήθεν για plus χωρείς fun και καπάκι τι είναι?Γιατί αν στέκει αυτό που λες τότε είναι σοβαρό....
Φίλε από ελλαδα τον έχεις αγοράσει??Γιατί εγώ δεν βρήκα πουθενά εδώ αυτόν που λέω ποιο πάνω παρά μόνο εξωτερικό.
Στον tronix ο plus δεν έχει καπάκι ούτε fun.Εγώ έχω τον παλιό.

Last edited:
ναι φιλε απο ελλαδα τον πηρα εδω κανα τετραμηνο και συγκεκριμενα απο το μαγαζι στην κατερινη (τρονιχ λεγεται το μαγαζι)!!!

Δημητρη ,Φωτη και οσοι αλλοι εχετε το ιδιο προβλημα

Originally Posted by @telesat
Recovery procedure

* For all people which have a problem with fleshing Enigma 2 in AzBox , where installation stop ~58% and now have a BOOTING message on display.

You will need :

- Application Acronis True Image

- E2Backup.tib

- External HDD case with IDE controller ( or if You are working on PC, Motherboard which have IDE controller ) .

Take the DOM from AzBox and connect it with IDE connector from Your external usb case for HDD .

Connect the red wire from power cable ( 4-pin Molex connector ) from case ( +5V ) ( picture: Molex and pwrcom ) with right oriented pin on connector which is on DOM - pictures DOM1 and DOM2

Connect USB cable from the HDD case with Your PC.

Now, startup Acronis True Image application, and choose Recovery from the menu on right side - picture 1

Choose Disk Recovery on the top of the window and load file E2Backup.tib and press next - picture 2

Choose Recover whole disk and partition and press next - picture 3

Check-all whole Disk, so it means two partitions : Ex** and Linux Swap and press next - picture 4

Choose on which disk You will restore content, in our case DOM, and press next - picture 5

Commit with OK - picture 6

Choose Proceed - picture 7

Wait for few minutes that process complete - picture 8

When the restore of data and partitions finish, press Ok - picture 9

now You can exit from application, 'Safely' eject Your external USB HDD, in our case DOM.

Disconnect usb cable, and put back the DOM on AzBox, turn on AzBox and wait for 20 seconds that E2 boot.

Now you can take a look on enigma, and when You decide to go back on Official version of Firmware, that You can do with plugin from DDdamir.

Installation od DDamir plugin is described in another tutorial.

το acronis true image το κατεβαζετε απο:

Last edited:
φιλε nakata σ ευχαρισουμε πολυ μα παρα πολυ! Να εισαι καλα! Μολις δοκιμασω θα σου πω τα αποτελεσματα!

δεν θα συνδεθει ο δεκτης αλλα η DOM του δεκτη ομως το pc πρεπει να εχει ελευθερο IDE SLOT δηλαδη παλιο σλοτ που να δεχεται IDE δισκους και οχι SATA την συνδεσμολογια την εχει σε εικονα το αρχειο αλλα αν θες περιμενε στελνω το αναλογο καλωδιο στον fotat oποτε μολις τελειωσει εκεινος σου το στελνει.Οσο για την usb που λεει εννοει οτι σε περιπτωση που δεν εχεις pc με IDE slot μπορεις να χρησιμοποιησεις αντ´αυτου θηκη εξωτερικου usbικου σκληρου δισκου που δεχεται ομως IDE (ATA) δισκους (οχι SATA)

Last edited:

δεν θα συνδεθει ο δεκτης αλλα η DOM του δεκτη ομως το pc πρεπει να εχει ελευθερο IDE SLOT δηλαδη παλιο σλοτ που να δεχεται IDE δισκους και οχι SATA την συνδεσμολογια την εχει σε εικονα το αρχειο αλλα αν θες περιμενε στελνω το αναλογο καλωδιο στον fotat oποτε μολις τελειωσει εκεινος σου το στελνει.Οσο για την usb που λεει εννοει οτι σε περιπτωση που δεν εχεις pc με IDE slot μπορεις να χρησιμοποιησεις αντ´αυτου θηκη εξωτερικου usbικου σκληρου δισκου που δεχεται ομως IDE (ATA) δισκους (οχι SATA)

ΑΑΑΑΑ.οκ μάλιστα! Με είχε μπερδέψει η φώτο και είχα την εντύπωση οτι η dom στην φώτο ήταν τοποθετημένη στον δέκτη.Τώρα που το ξαναβλέπω είναι εξωτερική θήκη usb για σκληρό δίσκο ide!Οκ έχω θα το δοκιμάσω σε λίγο!!!Μακάρι να δουλέψει....

Δυστυχώς ο ποιο πάνω τρόπος αναφέρεται σε linux.Η dom είναι σε ext3 και στο 5 βήμα δεν αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα.Τώρα άντε να βρούμε pc με linux...:bigcry:
Βρε μου μπλεξαμε.... γνωρίζεται αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ από τα xp να δω δίσκους σε ext3?

Last edited:
Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Δυστυχώς ο ποιο πάνω τρόπος αναφέρεται σε linux.Η dom είναι σε ext3 και στο 5 βήμα δεν αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα.Τώρα άντε να βρούμε pc με linux...:bigcry:
Βρε μου μπλεξαμε.... γνωρίζεται αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ από τα xp να δω δίσκους σε ext3?

Για δες αυτά.Δε τα έχω δοκιμάσει

http://www.diskinternals.com/linux-reader/
http://www.fs-driver.org/index.html
http://howtoforge.com/access-linux-partitions-from-windows
http://ronin.gr/how-to-access-linux-ext3-partition-from-windows