Κατεβασε το Partition Manager και τον κανεις οτι θεςεβαλα εναν εξωτερικο δισκο NTFS στον azbox 640 GB και δεν τον αναγνωριζει , χρησιμοποιω την 0.9.3877 αν τον κανω διαμορφωση στον AZBOX τον φορμαρει σε λινουξ και μετα δεν μπορω να τον δαβασω στον υπολογιστη......... μου .Πραοσπαθησα να τον διαμορφωσω στον υπολογιστη μου σε FAT32 και μου λεει οτι ο δισκος ειναι πολυ μεγαλος για FAT32 και δεν τον φορμαρει και ετσι παραμενει σε NTFS ..... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση ???????????
φιλε δημητρη ο plus ειναι γιατι αυτον εχω!!! αλλο που με τα πειραματα μου με το ενιγμα2 τωρα καθεται και περιμενει μεχρι να βρεθει η λυση στο προβλημα του οπως ειπε και ο φιλος nakata κανει λιγο υπομονη!!!
δεν θα συνδεθει ο δεκτης αλλα η DOM του δεκτη ομως το pc πρεπει να εχει ελευθερο IDE SLOT δηλαδη παλιο σλοτ που να δεχεται IDE δισκους και οχι SATA την συνδεσμολογια την εχει σε εικονα το αρχειο αλλα αν θες περιμενε στελνω το αναλογο καλωδιο στον fotat oποτε μολις τελειωσει εκεινος σου το στελνει.Οσο για την usb που λεει εννοει οτι σε περιπτωση που δεν εχεις pc με IDE slot μπορεις να χρησιμοποιησεις αντ´αυτου θηκη εξωτερικου usbικου σκληρου δισκου που δεχεται ομως IDE (ATA) δισκους (οχι SATA)
Δυστυχώς ο ποιο πάνω τρόπος αναφέρεται σε linux.Η dom είναι σε ext3 και στο 5 βήμα δεν αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα.Τώρα άντε να βρούμε pc με linux...:bigcry:
Βρε μου μπλεξαμε.... γνωρίζεται αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ από τα xp να δω δίσκους σε ext3?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.