AZBox Elite/Premium, part II

Παντως η τελευταια επισημη 5209 ειναι οντως πιο γρηγορη στην αλλαγη καναλιων,επισης εχω την εντυπωση οτι εχει στην αναπαραγωγη ταινιων HiDif και απλων πιο ομαλη κινηση.

Πάντως η 5020 μου έπαιξε άψογα τα AVCHD αρχεία από την κάμερά μου δίχως να χρειαστεί καμιά μετατροπή τους ή streaming. Εντυπωσιάστηκα.

S.O.S. παίδες!!!Επιχειρώντας να περάσω το κλειδί του wi-fi στο δέκτη μετά το πέρασμα της 5209 διαπιστώνω ότι δεν μπορώ να βρω δίεση (#) σαν χαρακτήρα για να το περάσω. απαλείφθηκε; ή μπορώ να το περάσω με διαφορετικό τρόπο? Δεν θέλω να αλλάξω το κλειδί του δικτύου μου, γιατί έχω 4-5 μηχανήματα συνδεδεμένα...(φορητούς, pda, κλπ)

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

S.O.S. παίδες!!!Επιχειρώντας να περάσω το κλειδί του wi-fi στο δέκτη μετά το πέρασμα της 5209 διαπιστώνω ότι δεν μπορώ να βρω δίεση (#) σαν χαρακτήρα για να το περάσω. απαλείφθηκε; ή μπορώ να το περάσω με διαφορετικό τρόπο? Δεν θέλω να αλλάξω το κλειδί του δικτύου μου, γιατί έχω 4-5 μηχανήματα συνδεδεμένα...(φορητούς, pda, κλπ)

ωχ.. τωρα περναω την 5209. αλλο "κακο" σαν αυτο να μην εχει ευχομαι..

μαλλον δε γλυτωνεις την αλλαγη κλειδιου.. αυτο πιστευω

Παντως η τελευταια επισημη 5209 ειναι οντως πιο γρηγορη στην αλλαγη καναλιων,επισης εχω την εντυπωση οτι εχει στην αναπαραγωγη ταινιων HiDif και απλων πιο ομαλη κινηση.

εγω διαφορα δεν ειδα :nounder:

Αν θυμάμαι καλά με το CAPS/NUM μπορείς να εμφανίσεις ένα πινακάκι με σύμβολα. Νομίζω περιέχεται και η δίεση.

Όχι στην 5209,αυτό λέω...έχουν αλλάξει το εικονικό αυτό πληκτρολόγιο,και ενώ πχ το @ μπορείς να το βρεις και πατώντας 4 φορές το 3 όταν εισάγεις γράμματα αλλά και στα σύμβολα, τη δίεση π@@@ρια μάντολες που θάλεγε κι'ο Γ εωργίου:πουθενά! Τέλος πάντων,άλλαξα το κλειδί του wi fi, τι να κάνω....

Enigma RTi core RC2

Change Log :

- New drivers from 15.01.2011

- New kernel 2.6.22-19 from 15.01.2011

- Recording ( Test phase )

- DVB Subtitles

- Fixed problem with HD Channels on 23.5 E ( We need confirmation for 1w and 30w HD channels )

- Standby fix

- Added Deinterlace settings in A/V Settings

- Added Welcome wizzard.py

- Some fixes in Multimedia part

- Several main fixes in enigma2 and .py files which improve overall Stability

Για ποιο λογο; Πες μας κατι παραπανω, αν το δοκιμασες. Ποια τα προβληματα του;

Διάφορες πράσινες οθόνες και δυσλειτουργίες όπως και μέτρια ποιότητα εικόνας.
Ομολογώ πως στην αρχή του project πίστεψα πως θα έχουμε σύντομα πλήρως λειτουργικό E2 στο δέκτη αλλά μετά από τόσους μήνες αρχίζω να έχω αμφιβολίες.
Ο μόνος λόγος, κατά τη γνώμη μου, που κάποιος θα έπρεπε να δοκιμάσει το Ε2 (στην παρούσα φάση) είναι το native cccam. Όλα τα άλλα τα κάνει καλύτερα το επίσημο λογισμικό.

Τι λες τωρα ο πρωην μου kathirein ufs910 εκανε 16 μηνες να στρωσει στο ε2 και ακομα κανει κατι πρασινες οθονες ......Αφου ξεκινησε καπου θα στρωσει καμια δεκαρια image ακομα και θα ειμαστε νταξει αντε γιατι η μαμα εταιρια τα εχει παρατησει και σε λιγο το ε2 θα μας ειναι πολυ απαραιτητο:grandpa:

Η μαμά εταιρεία σίγουρα δεν τα έχει παρατήσει. Απλά παράτησε τη συνεργασία με τους κορεάτες διότι οι drivers τους ήταν τραγικοί. Το μόνο πράγμα που τους έμεινε ήταν το Ε2 γι αυτό και επιστράτευσαν (με το αζημίωτο κατά τη γνώμη μου) τον Ripper να το κάνει.
Όπως αποδεικνύεται, ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη και το θέμα κάπου έχει κολλήσει ή τουλάχιστο έχει επιβραδυνθεί. Ελπίζω να ασχοληθούν και άλλοι coders με το σχέδιο και να πέσουν περισσότερα χρήματα από την opensat ώστε να έχουμε σύντομα λειτουργικό Ε2.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να ευχόμαστε να πάνε τα πράγματα πρίμα για το δέκτη που έχουμε επενδύσει τα χρήματά μας.
Μέχρι τότε προσωπικά βολεύομαι με το κορεάτικο firmware.
Κάπου διάβασα πως το Oscam δουλεύει καλύτερα από το multicas. Θα το δοκιμάσω εντός της εβδομάδος και θα τα πούμε.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Διάφορες πράσινες οθόνες και δυσλειτουργίες όπως και μέτρια ποιότητα εικόνας.
Ομολογώ πως στην αρχή του project πίστεψα πως θα έχουμε σύντομα πλήρως λειτουργικό E2 στο δέκτη αλλά μετά από τόσους μήνες αρχίζω να έχω αμφιβολίες.
Ο μόνος λόγος, κατά τη γνώμη μου, που κάποιος θα έπρεπε να δοκιμάσει το Ε2 (στην παρούσα φάση) είναι το native cccam. Όλα τα άλλα τα κάνει καλύτερα το επίσημο λογισμικό.
μια πολύ βασική δυσλειτουργία στο τελευταίο imag είναι στις χειροκίνητες ανίχνευσης ,εκεί έκανα τις δοκιμες , νομίζω σε γενικές γραμμές πάει καλά το E2 , λίγο καιρό ακόμα και θα είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα .

Πόθεν το κατεβάζουμε? Υπάρχει πουθενά οδηγός how to;
Ευχαριστώ!

Σαδώθε ανέβασα την τελευταία patched έκδοση από τον Dax με dvb-api, κατάλληλη για το δέκτη. Επίσης συμπεριέλαβα κάποια links που υποτίθεται θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως θα το κάνεις να δουλέψει.
Αν τα καταφέρεις, ως αμοιβή θέλω ένα αναλυτικό how-to. Σύμφωνοι???

RTi core RC2 Enigma 2

Change Log :

- New drivers from 15.01.2011

- New kernel 2.6.22-19 from 15.01.2011

- Recording ( Test phase )

- DVB Subtitles

- Fixed problem with HD Channels on 23.5 E ( We need confirmation for 1w and 30w HD channels )

- Standby fix

- Added Deinterlace settings in A/V Settings

- Added Welcome wizzard.py

- Some fixes in Multimedia part

- Several main fixes in enigma2 and .py files which improve overall Stability

DOWNLOAD:
HTML:
http://www.megaupload.com/?d=X4H2AH7V
 http://hotfile.com/dl/97111195/0918292/RTi_Core_1.1.2.RC2.rar.html

Last edited: