AZBox Elite/Premium, part II

Ρε παιδιά, με όλη την καλή διάθεση που έχω να κάνω μία ερώτηση-παρατήρηση. Γιατί επιλέξατε αυτόν τον δέκτη τον οποίο εν γνώση σας ήταν ανέτοιμος και συνέχεια να αναγκαζεστε να κάνετε update διορθώνοντας το ένα bug και αντιμετωπίζοντας ένα άλλο που μόλις προέκυψε.. Γιατί ας πούμε να μην προχωρησετε σε μια αγορά ενός έτοιμου δέκτη πχ Mvision HD200-300 που είναι ολοκληρωμένο πακέτο.Εκτός βέβαια αν ο συγκεκριμένος δέκτης έχει δυνατότητες ή μπορεί εσείς να έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις απο τον συγκεκριμένο που ενδεχομένως κάποιος άλλος δέκτης να μην μπορεί να σας τις καλύψει. Αυτά ήθελα να ρωτήσω, ο λόγος πάει σ'εσάς. Ευχαριστώ.:ernaehrung004:

εγω φιλε τον δεκτη δεν τον εχω αλλα οσοι τον αγορασαν καλα κανανε
1)βλεπουν feed 4:2:2
2)κατεβαζει ολες τις δυσκολες συχνοτητες χωρις προβλημα
3)κλειδωνει το itv κανονικα και με το νομο στην ΑΤΤΙΚΗ με διαστασεις κατοπτρου 1 25χ1 45
4)γυριζει το μοτερ
5)παιζει τενιουλες που κατεβαζεις
6)εχει χαρες :singer:no comments
7)
8).......καλυτερα να πουν και αυτοι που τον εχουν οτι αλλο κανει δεν τα ξερω ολα -bye-

Συμφωνώ με τον teomad
Επίσης ένα τεστ που είχε γίνει εδώ
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64255

εγω φιλε με συνχωρεις και ολας και μπραβο στο παλικαρι που εκανε το τεστ αλλα αυτο εδω ειναι για γελια που εχει βγαλει

ως πρός την ποιότητα εικόνας σε HD απόδοση...

1) ΑΖBox HD Premium
2) AZBox HD Elite
3) QBox HD
4) IPbox 9000 HD (release 3)
5) DM 800 HD
6) NanoXX HD

εγω φιλε με συνχωρεις και ολας και μπραβο στο παλικαρι που εκανε το τεστ αλλα αυτο εδω ειναι για γελια που εχει βγαλει

ως πρός την ποιότητα εικόνας σε HD απόδοση...

1) ΑΖBox HD Premium
2) AZBox HD Elite
3) QBox HD
4) IPbox 9000 HD (release 3)
5) DM 800 HD
6) NanoXX HD

Αν δεν με απατά η μνήμη μου αυτός που έκανε το συγκριτικό είναι επαγγελματίας με μαγαζί στα δορυφορικά, δεν είμαι σίγουρος.....

Οπότε δεν θα πάρω στα σοβαρά την κατάταξη που τα έβαλε....

Κατά τα άλλα, έχοντας δοκιμάσει τον δέκτη απλά κάνει πράξη αυτά που λέει, είναι media player, έχει linux, έχει ευκολίες, αλλά από εικόνα υπάρχουν και καλύτεροι....

Αυτό που τον κάνει καλό σαν δέκτη είναι η συγκέντρωση όλων των παραπάνω στοιχείων.

ξερεις κατι εμενα τα τεστ μου αραισουν και αμα ειχα την δυνατοτητα θα εκανα και εγω πραγματικα ο tsakman μου ανοιξε τα ματια δεν το ειχα δει ποτε αυτο
δεν ξερω υπο ποιες συνθικες εγινε αυτο το τεστ και θα ελεγα λοιπον λιπουν δεκτες με πολυ καλη hd εικονα πιστευω
τον nano xx δεν με πιραζει ας τον βγαλουμε εξω

αλλα στη θεση 1-2 υπαρχει διαφορα στην εικονα (ρωταω εγω σαν αφελης)
η δεν ειχαμε ποιο να βγαλουμε δευτερο και βγαλαμε παλι azbox

αυτα ειναι για παιδακια του δημοτικου
(ο azbox εχει καλη hd εικονα δεν το αφισβιτω αλλα οχι και να παρει δυο θεσεις)

και για οσους θελουν καθε μερα και νεα beta version

http://dailyfw.azupd.com/

και παρακατω οι αλλαγες που υπαρχουν στη version 3886

Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/boot_controler and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/boot_controler differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/CRTVCore and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/CRTVCore differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/CRTVSetup and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/CRTVSetup differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/detector_test and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/detector_test differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/ir_control and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/ir_control differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/radio_test and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/radio_test differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/SDecoderServer and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/SDecoderServer differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/tuner_detector and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/tuner_detector differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/bin/vfd_display and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/bin/vfd_display differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/lib/IVMvideoplayer.so and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/lib/IVMvideoplayer.so differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/lib/libfuse.a and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/lib/libfuse.a differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/lib/libntfs-3g.a and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/lib/libntfs-3g.a differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/lib/libQWUtil.so and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/lib/libQWUtil.so differ
Binary files /home/out/Downloads/Azbox.study/3877/firm/MMP/usr/lib/libSDecoderCtrl.so and /home/out/Downloads/Azbox.study/3886/firm/MMP/usr/lib/libSDecoderCtrl.so diffe

Last edited:
Dreambox γίναμε. ( http://dreamboxupdate.com/opendreambox/1.5/dm800/images/ )
Οι εκδόσεις περιέχουν μικροβελτιώσεις χωρίς να αναφέρεται κάπου τι διορθώθηκε (αν διορθώθηκε)
Συνεπώς δεν αξίζει τον κόπο να παιδεύεστε με τέτοιου είδους αναβαθμίσεις.

Είναι φρόνιμο να περιμένετε τις επίσημες τακτικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν και το σχετικό change log

Το κακό είναι ότι πλέον η γρίπη των linux δεκτών (συνεχή update) περνάει σιγά σιγά και στους απλούς δέκτες.....

Κράτησα τον δέκτη 2 βδομάδες περίπου και κάποια στιγμή βαρέθηκα να ασχολούμαι .... + το ότι έχω ήδη ένα καλό media player που παίζει τα πάντα.....

Το μόνο που θα μου λείψει (ίσως) είναι το κυνήγι των 4.2.2

Εγώ έχω τον dreambox 7000 και τον Elite πάνω του. Ο κάθε ένας μου τη σπάει για διαφορετικούς λόγους και συνεχώς μετακομίζω τα καλώδια από τον έναν στον άλλον.
Απο τον DM μου τη σπάει το αναίσθητο tuner & από τον elite μου τη σπάει το interface & το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω edit τις λίστες καναλιών εύκολα. Οι channel editors δεν έχουν την σημαντικότερη για μένα επιλογή η οποία είναι η zap to service δλδ κάνοντας κλικ στο κανάλι στον edιtor να μεταβαίνεις στο καναλι αυτό.
Πάντως σε λίγο καιρό που θα πάρω plasma βλέπω τον ΑΖ να εδραιώνεται.
Αλήθεια έχει κανείς καμία ενημερωμένη και τακτοποιημένη λίστα καναλιών για astra-hotbird???

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Dreambox γίναμε. ( http://dreamboxupdate.com/opendreambox/1.5/dm800/images/ )
Οι εκδόσεις περιέχουν μικροβελτιώσεις χωρίς να αναφέρεται κάπου τι διορθώθηκε (αν διορθώθηκε)
Συνεπώς δεν αξίζει τον κόπο να παιδεύεστε με τέτοιου είδους αναβαθμίσεις.

Είναι φρόνιμο να περιμένετε τις επίσημες τακτικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν και το σχετικό change log

Αλεξανδρε οι πορτογαλοι υποσχεθηκανε οτι απο δω και στο εξης στην σελιδα τους μαζι με το FW θα υπαρχει διπλα και το change log

Last edited:
Πάμε μια ανακεφαλαίωση:

Betafirmware 23.11.2009
0.9.3886

Changelog:
-some changes on subs on mediaplayer
-Openxcas optimizations
-MPEG4 Fixed time duration bug
-Added "OFF" to Subtitle Menu

Betafirmware 24.11.2009
0.9.3892

Changelog:
-fixed the close issue
-multi-audio fix
-fixed always ENG lang after install

Betafirmware 25.11.2009
0.9.3911

Changelog:
-Fixed the factory reset
-DEMUX: added find of the key frame
-Fixed delete of channel
-Improved the channel change behavior

Ολα εδώ:
http://dailyfw.azupd.com/

Πως τα βαζουμε αυτα με usb στικακι ?

Αν θελει καποιος ας πει πως γινεται ή να κάνει sticky εναν οδηγό να ξερουν και οι υπόλοιποι.

Μολις τα βαλουμε αυτά πρεπει να βαλουμε απ την αρχή τα opencas κτλ πάλι?

Last edited:
Αφου κατεβασεις το FW το μετονομαζεις σε patch.bin και το ριχνεις στο στικακι. Βαζεις το στικακι στο δεκτη και τον μπουταρεις. Στην οθονη που θα δεις μετα το μπουταρισμα επιλεγεις την πρωτη επιλογη, θα σε ρωτησει εαν θες να κανεις αναβαθμιση στον δεκτη σου δινεις ok και μετα ολα τα κανει ο δεκτης μονος του. Με το που θα τελειωσει η αναβαθμιση την ωρα που μπουταρει ο δεκτης βγαζεις το στικακι απο το δεκτη. Με αυτον τον τροπο κανεις αναβαθμιση τον δεκτη σου χωρις να χασεις τιποτε απο τα δεδομενα που ειχες προσθεσει.