AZBox Elite/Premium, part II

για οσους εχουν τις γνωσεις και την ορεξη να ασχοληθουν

AzBox Enigma 2 Packer by telesat

This tool is maded for all teams which would like to pack their Enigma 2 for AZBox HD Receivers.

Idea is that every team can sign their image, and give essential informations like : Team name, Image version and so on.

In application You have choice to pack :

1. E2 Files + Kernel

or

2. E2 Files

or

3. Kernel

Fields in AzBox E2 Packer which You can fill :

ID Team : Name of Team

ID Enigma : Name of Enigma Image

Version: Version of Enigma 2 Image

About E2: Something About Enigma 2

Kernel Descr: Like kernel version used in E2 ver.

Result of packing will be flashable patch.bin file with Your team Enigma 2 for AzBox HD devices.

NOTE: Images packed with this Packer by telesat, would be possible to flash in AzB

download

http://www.mediafire.com/?mi737b27d267oil

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

για οσους εχουν τις γνωσεις και την ορεξη να ασχοληθουν

AzBox Enigma 2 Packer by telesat

This tool is maded for all teams which would like to pack their Enigma 2 for AZBox HD Receivers.

Idea is that every team can sign their image, and give essential informations like : Team name, Image version and so on.

In application You have choice to pack :

1. E2 Files + Kernel

or

2. E2 Files

or

3. Kernel

Fields in AzBox E2 Packer which You can fill :

ID Team : Name of Team

ID Enigma : Name of Enigma Image

Version: Version of Enigma 2 Image

About E2: Something About Enigma 2

Kernel Descr: Like kernel version used in E2 ver.

Result of packing will be flashable patch.bin file with Your team Enigma 2 for AzBox HD devices.

NOTE: Images packed with this Packer by telesat, would be possible to flash in AzB

download

http://www.mediafire.com/?mi737b27d267oil

Να ρωτησω και εγω αυτο το E2 τι διαφορές έχει απ το γνωστό e2???Kαλυτερο?ποιο σταθερό και δεν κρασαρει?

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

ευχαριστω nakata! καλη ορεξη..!!:eating:

Eαν καταφερεις να δεις αρχεια με win7 στο PC, κανε τον κοπο να γραψεις πως γιατι σε εμενα φτανει μεχρι τους φακελους που μοιραζω αλλα μεσα δεν βρισκει κανενα αρχειο, τους δειχνει αδειους.
:a0210:

Να κάνω τώρα μια χαζή ερώτηση...ας μεταφερθεί από τους υπεύθυνους αν κολλάει καλύτερα σε άλλο topic...
Περιμένω σήμερα αύριο να παραλάβω laptop με 3D οθόνη.(Toshiba A-665-11T)
Μπορώ να "δώσω" από τον Azbox στο laptop 3D εικόνα;
To λαπτοπ έχει υβριδικό (αναλογικό και dvb-t) δέκτη τηλεόρασης

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Eαν καταφερεις να δεις αρχεια με win7 στο PC, κανε τον κοπο να γραψεις πως γιατι σε εμενα φτανει μεχρι τους φακελους που μοιραζω αλλα μεσα δεν βρισκει κανενα αρχειο, τους δειχνει αδειους.

καλησπερα φιλε μου. το βραδυ που μιλησα με τον φιλο nakata δεν το δοκιμασα γιατι γινοταν πολεμος για να δει ο μικρος τηλεοραση (βρε τι τραβαω!):argue:
χθες το βραδυ που πηγα να το δοκιμασω βρεθηκα στη δικη σου κατασταση..:BDBDG54:

να ρωτησω. τα αρχεια ts δε θα επρεπε να τα διαβαζει το DVD Shrink;
εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για να κανω τα "κοψε ραψε" των εγγραφων μου;

μολις καταφερα να παιξω μια ταινια aπο το azbox με win 7:firstprize:
το θεμα ειναι οτι εκανα πολλες ρυθμισεις και δεν ξερω πω τα καταφερα.

'απο το κεντρο δικτυου και κοινης χρησης' πηγα 'επιλογη οικιακης ομαδας και επιλογες κοινης χρησης' μετα 'αλλαγη κωδικου προσβασης' εβαλα πχ azboxelite . μετα πηγα 'αλλαγη ρυθμισεων κοινης χρηση για προχωρημενους' εβαλα ολες τις επιλογες ενεργοποιηση και κατω χαμηλα εβαλα 'ενεργοποιηση κρυπτογραφησης 40 η56 bit'
μετα πηγα στο φακελο που ηθελα να ειναι κοινος δεξι κλικ, ιδιοτητες, κοινη χρηση, κοινη χρηση και προσθεσα everyone, guest, οικιακη ομαδα και πατησα κοινη χρηση. μετα aπο τον azbox oταν μου ζητησε user και pass εβαλα μονο στο pass azboxelite και συνδεθηκα:ernaehrung004:
καλη επιτυχια!

εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για να κανω τα "κοψε ραψε" των εγγραφων μου;

Μερικές φορές υπάρχει λύση με την μετονομασία της κατάληξης του αρχείου.Εγώ κάνω το αντίθετο,μετονομάζω τα .dvr σε .ts και τα διαβάζω με ένα πρόγραμμα που θέλω.Τι είδους κατάληξη διαβάζει το dvd-shrik??

Μερικές φορές υπάρχει λύση με την μετονομασία της κατάληξης του αρχείου.Εγώ κάνω το αντίθετο,μετονομάζω τα .dvr σε .ts και τα διαβάζω με ένα πρόγραμμα που θέλω.Τι είδους κατάληξη διαβάζει το dvd-shrik??

νομιζα οτι διαβαζει .ts αλλα τελικα διαβαζει .vob ...
θα κανω μια μετατροπη σε .vob να δω αν το διαβασει το dvd shrink..

Δοκίμασε το AVS Video Converter

Gemini Project 3 - MOD for AzBox HD

There is something still new to us Azboxian's ...
In reality, the entry of the image where there are already known to all, which certainly deserves the attention to try to launch and see how it looks on our AZ
για οσους θελουν να το δοκιμασουν download απο δω
http://www.multiupload.com/W5W31PQNZF

Attachments

• gemini1.jpg
    gemini1.jpg
    31.4 KB · Views: 47
  • gemini2p.jpg
    gemini2p.jpg
    38.8 KB · Views: 36
Kαι οι δυο νεες εκδοσεις ειναι βασισμενες στο RTI core RC4 του theRipper ασχετα του τι λεει το SIFteam για gecko οποτε βασικα ειναι ιδια σε δυνατοτητες και bugs οι διαφορες ειναι σε επιμέρους θεματα (plugins&etc) τα οποια ομως εχουν και διαφορετικη αξια για τον καθε χρηστη οποτε η αποφαση δικη σου

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Kαι οι δυο νεες εκδοσεις ειναι βασισμενες στο RTI core RC4 του theRipper ασχετα του τι λεει το SIFteam για gecko οποτε βασικα ειναι ιδια σε δυνατοτητες και bugs οι διαφορες ειναι σε επιμέρους θεματα (plugins&etc) τα οποια ομως εχουν και διαφορετικη αξια για τον καθε χρηστη οποτε η αποφαση δικη σου

ευχαριστωωωω!!