AZBox Elite/Premium, part II

Kαι οι δυο νεες εκδοσεις ειναι βασισμενες στο RTI core RC4 του theRipper ασχετα του τι λεει το SIFteam για gecko οποτε βασικα ειναι ιδια σε δυνατοτητες και bugs οι διαφορες ειναι σε επιμέρους θεματα (plugins&etc) τα οποια ομως εχουν και διαφορετικη αξια για τον καθε χρηστη οποτε η αποφαση δικη σου

Αλλαγή του mapping στο κοντρόλ έκανε κανείς?

πολλοι προσπαθησαν και προσπαθουν ακομα αλλα οχι με τα αναμενομενα αποτελεσματα με δεδομενο οτι προκειται για δυο τελειως διαφορετικα RC και δυο εντελως διαφορετικα λογισμικα (Ε2 και original ) νομιζω οτι θα παρει αρκετο καιρο η πληρης αντιστοιχηση

Θα ρωτησω κατι που μπορει να ακουστει χαζο,
μετα απο καιρο ειχα καταφερει να παιξω την καρτα της νοβα στο ενσωματωμενο reader απροβληματιστα, δηλαδη ανοιγαν τα καναλια καθε φορα χωρις να περιμενεις καποια ωρα ή να πας σε συγκεκριμενο καναλι για να "ανοιξει".
Προσφατα πηρε ενας φιλος εναν νεο ΑΖbox και ενω κατεβασαμε τα ιδια plugins και ειναι στην σειρα προτεραιοτητας
αλλα ο δεκτης αρνειται να παιξει την καρτα.
Μπηκα με ftp στα Plugins και παρατηρησα οτι ενω ο δικος μου ειχε σε καθε cam 10-15 αρχεια, στον δικο του ειχε μονο 3-4.
Γινεται να παρουμε οπως ειναι τα αρχεια απο το δικο μου και να τα βαλουμε στο δικο του?
Και γενικα τι λαθος μπορει να εχει γινει?

μετα απο καιρο ειχα καταφερει να παιξω την καρτα της νοβα στο ενσωματωμενο reader απροβληματιστα, δηλαδη ανοιγαν τα καναλια καθε φορα χωρις να περιμενεις καποια ωρα ή να πας σε συγκεκριμενο καναλι για να "ανοιξει". με multicas το κανεις αυτο ? με πια βερσιον ?
Προσφατα πηρε ενας φιλος εναν νεο ΑΖbox και ενω κατεβασαμε τα ιδια plugins και ειναι στην σειρα προτεραιοτητας
αλλα ο δεκτης αρνειται να παιξει την καρτα. την δικια σου καρτα η του φιλου σου ? μηπως ειναι παντρεμενη ?
Μπηκα με ftp στα Plugins και παρατηρησα οτι ενω ο δικος μου ειχε σε καθε cam 10-15 αρχεια, στον δικο του ειχε μονο 3-4. λογικα εχεις και κ**files
Γινεται να παρουμε οπως ειναι τα αρχεια απο το δικο μου και να τα βαλουμε στο δικο του? ναι γινεται
ελπιζω να βοηθησα ... αλλα αν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος , για πιο δεκτη μιλας , πιο cam κτλ ...

Μαλλον ο φιλος μιλαει για τον premium και πολυ φοβαμαι αν ειναι τωρα τελευταια αγορασμενος οτι ειναι μπανανατος απο Kινα μερια γιατι αυτοι εχουν το προβλημα στο card reader
@ islandero
για σιγουρια φιλε islandero κοιτα τι χρωμα εχει ο δεκτης στο πανω καπακι,αν ειναι μαυρο οπως η προσοψη ειναι γνησιος αλλα αν ειναι μπλε κραταει μπανανα οποτε με multicas σου βγαζει το μηνυμα UNKNOWN CARD 0000

Last edited:
Μαλλον ο φιλος μιλαει για τον premium και πολυ φοβαμαι αν ειναι τωρα τελευταια αγορασμενος οτι ειναι μπανανατος απο Kινα μερια γιατι αυτοι εχουν το προβλημα στο card reader
@ islandero
για σιγουρια φιλε islandero κοιτα τι χρωμα εχει ο δεκτης στο πανω καπακι,αν ειναι μαυρο οπως η προσοψη ειναι γνησιος αλλα αν ειναι μπλε κραταει μπανανα οποτε με multicas σου βγαζει το μηνυμα UNKNOWN CARD 0000
Και οι δυο δεκτες ειναι elite αγορασμενοι απο το ιδιο ηλεκτρονικο καταστημα (Ροδο).
Η καρτα ειναι ακριβως η ιδια μιας και του ειχα δωσει δοκιμαστικα τον δικο μου για μια βδομαδα για να τον μαθει και την επαιζε απροβληματιστα.
Τα cams ειναι με σειρα προτεραιοτητας multicas - mgcamd - newcs.
Ποιο διαβαζει την καρτα? Και πως βλεπουμε ποια version ειναι το καθε cam?

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

@ islandero

καλως τα παιδια...

http://www.azbox-digital.com/~design/info/clone_EN_vs.pdf

Σωστος ο Γιωργης

@ islandero
την βερσιον του καθε cam την βλεπεις στο /etc πχ /etc/MultiCAS_Ver.info

Last edited:
παιδια μια ερωτηση εχω τον elite. δουλευει το τηλεκοντρολ του premium στον elite; επιδη το τηλεκοντρολ του premium μπορεις και χειριζεσαι την tv.

Γιατί εδώ και 10 μέρες όταν πάω να ενημερώσω με το Maz 3.0 τη λίστα των καναλιών μου από το kingofsat μου σταματάει και βγάζει μήνυμα
" "is not a valid floating point value", μπορεί κανείς να μου πει σας παρακαλώ;

Γιατί εδώ και 10 μέρες όταν πάω να ενημερώσω με το Maz 3.0 τη λίστα των καναλιών μου από το kingofsat μου σταματάει και βγάζει μήνυμα
" "is not a valid floating point value", μπορεί κανείς να μου πει σας παρακαλώ;

Επειδή τώρα τελευταία το kingofsat άλλαξε τον τρόπο που παρουσιάζονται τα κανάλια στους δορυφόρους.Λογικά θα υπάρξει αναβάθμιση του ΜΑΖ

μετα απο καιρο ειχα καταφερει να παιξω την καρτα της νοβα στο ενσωματωμενο reader απροβληματιστα, δηλαδη ανοιγαν τα καναλια καθε φορα χωρις να περιμενεις καποια ωρα ή να πας σε συγκεκριμενο καναλι για να "ανοιξει".
αλλα ο δεκτης αρνειται να παιξει την καρτα.
Μπηκα με ftp στα Plugins και παρατηρησα οτι ενω ο δικος μου ειχε σε καθε cam 10-15 αρχεια, στον δικο του ειχε μονο 3-4.
Γινεται να παρουμε οπως ειναι τα αρχεια απο το δικο μου και να τα βαλουμε στο δικο του?
Μιας που ο δεκτης αρνιοταν πεισματικα να ανοιξει την καρτα με ολα τα cam αλλα και με μοντουλα irdeto, τον πηρα και τον εκανα "carbon" με τον δικο μου. Ιδιο software, ιδιες ρυθμισεις, ιδια λιστα καναλιων και τα ιδια plugins με τα αντιστοιχα δικαιωματα.
Τελικα διαβασε την καρτα αλλα δυστυχως δεν παιζει σταθερα.
Καθε λιγα λεπτα κανει ενα παγωμα για 1-2 δευτερολεπτα που θα ειναι σιγουρο εκνευριστικο σε ποδοσφαιρικους αγωνες κτλ (ειναι και το ντερμπι αυριο).
Ειχε παρει πριν τηλεφωνο ο φιλος μου την αντιπροσωπια και προσφερθηκαν να τον κοιταξουν και να κανουν αντικατασταση αν υπαρχει οντως προβλημα.
Τι προτεινετε, να περιμενουμε μηπως "στρωσει" ή να τον στειλουμε?

Μιας που ο δεκτης αρνιοταν πεισματικα να ανοιξει την καρτα με ολα τα cam αλλα και με μοντουλα irdeto, τον πηρα και τον εκανα "carbon" με τον δικο μου. Ιδιο software, ιδιες ρυθμισεις, ιδια λιστα καναλιων και τα ιδια plugins με τα αντιστοιχα δικαιωματα.
Τελικα διαβασε την καρτα αλλα δυστυχως δεν παιζει σταθερα.
Καθε λιγα λεπτα κανει ενα παγωμα για 1-2 δευτερολεπτα που θα ειναι σιγουρο εκνευριστικο σε ποδοσφαιρικους αγωνες κτλ (ειναι και το ντερμπι αυριο).
Ειχε παρει πριν τηλεφωνο ο φιλος μου την αντιπροσωπια και προσφερθηκαν να τον κοιταξουν και να κανουν αντικατασταση αν υπαρχει οντως προβλημα.
Τι προτεινετε, να περιμενουμε μηπως "στρωσει" ή να τον στειλουμε?

Διάβασε και αυτό μη τυχόν σε βοηθήσει
http://www.techwatch.co.uk/forums/92507-the-alternative-azbox-hd-detailed-guide.html

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

απλα να κραταμε μικρο καλαθι... μην ξενερωσουμε αν ειναι καμια @@ πχ youtube fix...

καλα σιγουρα αλλα τουλαχιστον δεν κοιμουνται εκει....(μην λες μεγαλα λογια)
μακαρι να ειναι κατι καλο!