AZBox Elite/Premium, part II

Morse has taken a new version of MAZ to the following improvements:

see. 3.2

- Fixed problem with downloads of 16 º E KOS
- Added Brazilian Portuguese language, thanks segroll.
- Modified the Catalan language by pe.tardo last, thanks.
- Modified the Italian language by Dr. Who last sent, thanks.
- Fixed problem with lists of suppliers for 5209 firmwares on. This was not a problem of maize but the conversion of the channel lists version 9 to version 10 that made the firmware, now send the list from Maz, if you have a firm upper 5209 or send the list with the number from version 10 for the firmware does not change.
- Made changes to use the lists of Premium A + with a tuner other than the SAT.

All questions and download information in this thread

http://www.azboxhd.es/foro/showthread.php/1909-MaZ-ver.-3.2

Βαλτε Ε2 να σωθειτε χιχιχιχι εγω εβγαλα το στικ κατα λαθος εκανα ενα ρεσταρτ το δεκτη και τωρα δεν βλεπει το στικ με το μαμισιο σοφτ και ετσι επειδη βαριεμαι αφησα το Ε2 ..............:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Βαλτε Ε2 να σωθειτε χιχιχιχι εγω εβγαλα το στικ κατα λαθος εκανα ενα ρεσταρτ το δεκτη και τωρα δεν βλεπει το στικ με το μαμισιο σοφτ και ετσι επειδη βαριεμαι αφησα το Ε2 ..............:BDGBGDB55:

απο το e2 μπορεις να σερφαρεις κανονικα στο ιντερνετ????

Βαγγελη το Ε2 υπερτερει του γνησιου λογισμικου μονο στο δορυφορικο τμημα του δεκτη σ'ολα τα υπολοιπα υστερει

γιατι μάλλον έχεις παλιά settings και τα κανάλια έχουν αλλάξει συχνοτητα ξανακανε σαρωση του δορυφόρου και είσαι οκ

τι ακριβως κανει το pilot;; -bye-
Αυτο ακομα δεν το εχω ανακαλυψει, ξερω ομως οτι παιρνει δυο τιμες, το 0 και το 1. Σε μια απο αυτες εχες σημα, στην αλλη οχι. Και δυστυχως, αυτο ειναι κατι που πρεπει να βρεις μονος σου, γιατι οι λιστες δορυφορων στον διαδικτυο δεν το αναφερουν.

Αυτο ακομα δεν το εχω ανακαλυψει, ξερω ομως οτι παιρνει δυο τιμες, το 0 και το 1. Σε μια απο αυτες εχες σημα, στην αλλη οχι. Και δυστυχως, αυτο ειναι κατι που πρεπει να βρεις μονος σου, γιατι οι λιστες δορυφορων στον διαδικτυο δεν το αναφερουν.

μα στη συχνοτητα 12130 το δοκιμασα με 0 και με 1 και εχω και στις δυο περιπτωσεις σημα

γιατι μάλλον έχεις παλιά settings και τα κανάλια έχουν αλλάξει συχνοτητα ξανακανε σαρωση του δορυφόρου και είσαι οκ

Εκανα παλι σαρωση αλλα συνεχιζει η συχνοτητα να μην εχει σημα