AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα

Τι πρέπει να κάνω για να παίξει ταινίες στο ΑΖΒΟΧ Ε2;Υποστηρίζει NTFS;
Πως μπορώ να σβήσω (unistall) τις εφαρμογές που έχει ο CAMD Manager;

sorry double post
φιλε nakata ευχαριστω για τον οδηγο .μια διευκρινηση η rc4 εχει το azup 1.2.8 , η rc6 το 2.2. δηλαδη οταν με λες θα περιμενω 5 λεπτα και μετα θα βγαλω το USB για να τρεχει τοΕ2 ποιο Ε2 το rc4 που μου ειπες να βαλω? και μετα ,το usb θα το βαλω με την επανεκινηση του δεκτη γιανα μου βγαλει την ip στην οθονη του για να συνεχισω με το azup 2.0.4 με rc12? και τελος μπορω να εχω και το μαμισιο στο usb ! φιλε nakata σε ευχαριστω πολυ (θα δοκιμασω το απογευμα)..

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Καλημέρα

Τι πρέπει να κάνω για να παίξει ταινίες στο ΑΖΒΟΧ Ε2;Υποστηρίζει NTFS;
Πως μπορώ να σβήσω (unistall) τις εφαρμογές που έχει ο CAMD Manager;
Σε γενικές γραμμές δεν θα μείνεις ικανοποιημένος από την αναπαραγωγή ταινιών μέσω Ε2.
Για να το διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι, θα πρέπει να συνδέσεις έναν δίσκο (ext3-fat32-ntfs) στην usb θύρα του δέκτη και να επιλέξεις media player από το μενου.

Σχετικα με τον AZBox Me τελικα ερχεται 512 mb flash memory αντι των 128 που ειχε ανακοινωθει αρχικα και θα τρεχει NEUTRINO και αργοτερα Αndroid (μολις ετοιμασουν το λογισμικο οι sigma και google)

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Σε γενικές γραμμές δεν θα μείνεις ικανοποιημένος από την αναπαραγωγή ταινιών μέσω Ε2.
Για να το διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι, θα πρέπει να συνδέσεις έναν δίσκο (ext3-fat32-ntfs) στην usb θύρα του δέκτη και να επιλέξεις media player από το μενου.

Αλεξανδρε και σχετικα με τον media player του Ε2 εχουμε ευχαριστα νεα συμφωνα με τα λεγομενα του Ripper θα αφαιρεσουν απο το image τους τον media player του Ε2 και θα βαλουν τον γνησιο της sigma

AZbox multimedia part, we are planning to take out that part from E2, because gstreamer, simply put, doesn't get on with Sigma very well. Therefore, we will use the well tested and functioning Sigma's files for multimedia functions.

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Έχει κανείς ψηφιακό επίγειο tuner σε premium; Αξίζει τον κόπο;

Καλησπέρα.Έχω εγώ φίλε και παίζει μια χαρά στην digea αλλά και της ert.Και οι εγγραφές σε TS που κάνει παίζουν επίσης μια χαρά.

Γεια χαρά σ´ όλη την παρέα.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται και αν γίνεται φυσικά, να βλέπω κάποια βίντεο της αρεσκείας μου Ελληνικά ή ξένα από το You Tube και όχι αυτά τα προκαθορισμένα που έχει o azbox.
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Αλεξανδρε και σχετικα με τον media player του Ε2 εχουμε ευχαριστα νεα συμφωνα με τα λεγομενα του Ripper θα αφαιρεσουν απο το image τους τον media player του Ε2 και θα βαλουν τον γνησιο της sigma

AZbox multimedia part, we are planning to take out that part from E2, because gstreamer, simply put, doesn't get on with Sigma very well. Therefore, we will use the well tested and functioning Sigma's files for multimedia functions.

Το καλύτερο νέο!

Γεια χαρά σ´ όλη την παρέα.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται και αν γίνεται φυσικά, να βλέπω κάποια βίντεο της αρεσκείας μου Ελληνικά ή ξένα από το You Tube και όχι αυτά τα προκαθορισμένα που έχει o azbox.
Ευχαριστώ

φιλε μου πατα το κουμπακι με τον μεγεθυντικο φακο που εχει στο τηλεχειριστηριο και γραψε αυτο που θες να κανει αναζητηση ;)

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Επειδή βλέπω μεγάλη κινητικότητα στο καυτό θέμα "Azbox - E2",
επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο και ήμουν και είμαι κάτοχος δεκτών που τρέχουν σωστά Ε2,
επειδή είμαι κάτοχος του Elite και δεν πρόκειται ποτέ να του φορτώσω Ε2, για πολύ απλούς λόγους,
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Οσοι πειραματιστήκατε με το Ε2, μείνατε ικανοποιημένοι?
ΟΧΙ

Μείνατε σε αυτό ή επιστρέψατε στο original?
Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Ο δεκτης πάει πίσω από εκεί που ήρθε

Θεωρείτε ότι σας προσφέρει κάτι παραπάνω από το "μανίσιο"?
ΟΧΙ... Μάλλον κάτι λιγότερο

Θεωρείτε ότι θα μπορέσει ποτέ ο δέκτης να "τρέξει" ολοκληρωμένο Ε2?
Ούτε για αστείο εκτος και αν αλλάξει κάτι ουσιαστικό όπως πχ υποστήριξη από κάποιο team αλλα και έτσι δεν νομίζω να φτάσει στα επίπεδα των δεκτών που έχουν το enigma2 κομμένο ραμμένο στα μετρα τους

Τα πιο πάνω είναι με βάση τις δοκιμες που έχω κάνει σε Premium+

ερωτηση? οταν εναι να περασουμε το μαμισιο στο usb στο azup τσεκερνουμε το usb και ο δεκτης σε rescue mod..