AZBox Elite/Premium, part II

δεν μπορω να το περασω με τιποτα . μετα απο 4 -5 λετα φορτωματος με βγαζει προβλημα .(κατι για μνημη..το usb 8 γιγα το φορμαριζω γιατι μου το κανει 65mb με ενα προγραμματακι και το επαναφερω στα 7.8 γιγα. αλλα τιποτα καμια ιδεα?

δοκιμασε αυτο

Οσοι παλι απο σας εχουν εγκαταστησει Ε2 στον δεκτη τους αλλα δεν θελουν να εγκαταστησουν το γνησιο μεσω AZUp 2.0.2 κατεβαστε το παρακατω αρχειο και αφου τοποθετησετε ενα usb stick (τουλαχιστον 4 gb) στον υπολoγιστη σας τρεξτε το USB image tool μετα πατε στην επιλογη favorites πατατε add και φορτωνετε το αρχειο opensat backup μολις γινει αυτο θα δειτε το μήνυμα <click to edit name> και την διεύθυνση του φακελου που ειναι το αρχειο μετονομαστετο σε keramos και πατηστε restore μολις τελειωσει βαλτε το στικ στον δεκτη σας καντε επανεκινηση και ειστε ετοιμοι να τρεξετε το γνησιο fw μεσω του usb στικ

http://www.mediafire.com/?fob6wn2c4xtieag

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Καλησπέρα.Έχω εγώ φίλε και παίζει μια χαρά στην digea αλλά και της ert.Και οι εγγραφές σε TS που κάνει παίζουν επίσης μια χαρά.
Η σύνδεση; Συνδέεις το δέκτη με την κεραία και δίνεις loop στην τηλεόραση; Πρέπει ο δέκτης να είναι σε stand by για να περνάει το loop;

Kαι μια βοηθεια σε μενα παιδια
ξερει κανενας εαν υπαρχει wifi usb dongle με RT61 chipset?
Το θέμα με τα chipset είναι μια πονεμένη ιστορία. Μια οποιαδήποτε συσκευή που κυκλοφορεί με το τάδε chipset δεν αποκλείεται να τη βρείς και με το δείνα chipset. Για να είσαι σίγουρος είτε θα πρέπει να αναφέρεται στη συσκευασία-πράγμα εξαιρετικά σπάνιο, είτε να το αναφέρει ο προμηθευτής-λιγότερο σπάνιο. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο όσο μικρό και να είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Η σύνδεση; Συνδέεις το δέκτη με την κεραία και δίνεις loop στην τηλεόραση; Πρέπει ο δέκτης να είναι σε stand by για να περνάει το loop;

Δεν χρησιμοποιώ το loop out απ το επίγειο αλλά μοιράζω με splliter λόγο ότι έχω αρκετές συσκευές.Αν σε ενδιαφέρει αυτό με το stand by θα το κοιτάξω και θα σου πω.Λογικά είτε με κλειστό είτε με ανοιχτό τον azbox η tv δεν πρέπει να έχει πρόβλημα.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

φιλε μου πατα το κουμπακι με τον μεγεθυντικο φακο που εχει στο τηλεχειριστηριο και γραψε αυτο που θες να κανει αναζητηση ;)

Εληνικα πως μπορω να γραψω ?

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια πως μπορω να εγκαταστησω αυτο το skin http://www.sat-ulc.eu/local_links.php?catid=1863&linkid=181017 στον azbox hd (fw 0.9.5005)!!!
Θα πρεπει να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα AZboxHD Skin Uploader αφού βαλεις την ip. Μεσα στα αρχεία θα δεις οτι υπάρχει ενας φακελος MMP .Αυτός είναι που θα φορτωσεις στο πρόγραμμα και θα γινει

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Σε γενικές γραμμές δεν θα μείνεις ικανοποιημένος από την αναπαραγωγή ταινιών μέσω Ε2.
Για να το διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι, θα πρέπει να συνδέσεις έναν δίσκο (ext3-fat32-ntfs) στην usb θύρα του δέκτη και να επιλέξεις media player από το μενου.

Ναι αλλα δεν το βλέπει το εξωτερικό δίσκο μου. Πως μπορώ να το τσεκάρω

Αλεξανδρε και σχετικα με τον media player του Ε2 εχουμε ευχαριστα νεα συμφωνα με τα λεγομενα του Ripper θα αφαιρεσουν απο το image τους τον media player του Ε2 και θα βαλουν τον γνησιο της sigma

AZbox multimedia part, we are planning to take out that part from E2, because gstreamer, simply put, doesn't get on with Sigma very well. Therefore, we will use the well tested and functioning Sigma's files for multimedia functions.
Πάνω σε αυτό δεν υπάρχει προηγούμενο και μέχρι να υλοποιηθεί παραμένει απλώς μια δήλωση. Δε νομίζω να συμβεί.
Ως δήλωση είναι θετική, αλλά παραμένει δήλωση..

Έχει κανείς ψηφιακό επίγειο tuner σε premium; Αξίζει τον κόπο;
Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, αλλά χωρίς ελληνικό EPG αν θυμάμαι καλά. (έχω καιρό να ανοίξω τον δέκτη)

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Αρχική Δημοσίευση από AlexT_
Επειδή βλέπω μεγάλη κινητικότητα στο καυτό θέμα "Azbox - E2",
επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά έμπειρο και ήμουν και είμαι κάτοχος δεκτών που τρέχουν σωστά Ε2,
επειδή είμαι κάτοχος του Elite και δεν πρόκειται ποτέ να του φορτώσω Ε2, για πολύ απλούς λόγους,
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Οσοι πειραματιστήκατε με το Ε2, μείνατε ικανοποιημένοι?
ΟΧΙ (απάντηση
eolos68)

Μείνατε σε αυτό ή επιστρέψατε στο original?
Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Ο δεκτης πάει πίσω από εκεί που ήρθε
(απάντηση eolos68)

Θεωρείτε ότι σας προσφέρει κάτι παραπάνω από το "μανίσιο"?
ΟΧΙ... Μάλλον κάτι λιγότερο
(απάντηση eolos68)

Θεωρείτε ότι θα μπορέσει ποτέ ο δέκτης να "τρέξει" ολοκληρωμένο Ε2?
Ούτε για αστείο εκτος και αν αλλάξει κάτι ουσιαστικό όπως πχ υποστήριξη από κάποιο team αλλα και έτσι δεν νομίζω να φτάσει στα επίπεδα των δεκτών που έχουν το enigma2 κομμένο ραμμένο στα μετρα τους
(απάντηση eolos68)

Τα πιο πάνω είναι με βάση τις δοκιμες που έχω κάνει σε Premium+

Εκτός από την απάντηση στην δεύτερη ερώτηση οι υπόλοιπες εκφράζουν απόλυτα και τη δική μου θέση.

Αρχική Δημοσίευση από AlexT_
Σε γενικές γραμμές δεν θα μείνεις ικανοποιημένος από την αναπαραγωγή ταινιών μέσω Ε2.
Για να το διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι, θα πρέπει να συνδέσεις έναν δίσκο (ext3-fat32-ntfs) στην usb θύρα του δέκτη και να επιλέξεις media player από το μενου.

Ναι αλλα δεν το βλέπει το εξωτερικό δίσκο μου. Πως μπορώ να το τσεκάρω

Δε γνωρίζω τι δίσκο χρησιμοποιείς. Δοκίμασε με κάποιον άλλο.

Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, αλλά χωρίς ελληνικό EPG αν θυμάμαι καλά. (έχω καιρό να ανοίξω τον δέκτη)

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο,ακόμα ελληνικό epg δεν υπάρχει.

Και ναι έχουμε ελληνικο epg
Δε μου βγάζει όμως την περίληψη στα κανάλια

Last edited: