AZBox Elite/Premium, part II

Ευχαριστώ mv_best!!! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το Streaming στον elite μου παρουσιαζει προβλημα!. Μόλις δώσω ip adress στον azbox (είτε ip του pc είτε τυχαία) και πατησω έναρξη κολλαει το remote ενω συνεχιζω να εχω εικονα και μετα απο λιγο κανει reboot ο δέκτης!. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος στο 5309 fw ? Τι μπορεί να φταίει ?

Ευχαριστώ mv_best!!! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το Streaming στον elite μου παρουσιαζει προβλημα!. Μόλις δώσω ip adress στον azbox (είτε ip του pc είτε τυχαία) και πατησω έναρξη κολλαει το remote ενω συνεχιζω να εχω εικονα και μετα απο λιγο κανει reboot ο δέκτης!. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος στο 5309 fw ? Τι μπορεί να φταίει ?

Εγώ πάντως με E2 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το streaming. Αφού ρωτάς πιο πάνω, πέρνα το Ε2 στην DOM και την 5309 στο usb flashaki. Δοκίμασε....

E2 AZbox HD - spzGIT 20/09/11
Changelog:

- Compilation GIT SPAZE 20/09/11
- Latest Public RTi Drivers.
- Some changes in Enigma2.
- Added option to disable scanning in background.
- Patched Enigma2 w/D+ EPG.
- Patched Enigma2 w/char. correction in VFD Display.
- Enhanced PicturePlayer plugin.
- Some mod's in some python files.

Dear users,

As you know, we are working in the new ver. of SPAZE, but as the image still be published later, we decided to get a basic version based on our GIT.

We're still working on the construction of the GIT, because even missing parts to create, such as plugins. We'll fixing detected bugs in our GIT, and we'll add some modifications.

Image is free of SPAZE plugins, it's enigma2 basically, with some changes we'd introduced.

You'll be who will make image to your taste with the extra plugins which you'll install

You can use and test this FRW while we'still working until new RTi or SPAZE release public.

.zip file contains:

- Patch.e2 (spzGIT 20/09/11)
- AzUP 2.1.3
- Tutorial Official FW to E2
- IPK MediaCenter 0.3.2 (RTi)
- Readme.txt
- HowTo Install MC.txt

How to install MediaCenter 0.3.2 RTi

1- FTP the .ipk file contained in MC folder (inside the .zip file) to /tmp in AZBOX
2- apply chmod 755
3- start telnet session and type:

Code:ipkg install --force-overwrite /tmp/enigma2-plugin-extensions-mediacenteraz_0.3.2-smp8634_mipsel.ipk
4- Restart GUI

This should be enough to make MediaCenter running in this version.
Thx to SpaZe Team.

Download:

MULTIUPLOAD: http://www.multiupload.com/E55OK7I67Y
MEGAUPLOAD: http://www.megaupload.com/?d=JPN8ZPWR
UPLOADHERE: http://www.uploadhere.com/ZASUBFUNUR

Καλημερα στην παρεα!!!Ενω εχω περασει το Ε2,οταν πηγαινω παραμετροποιηση μου βγαζει μονο τον επηγειο δεκτη DVB-T.Τι μπορει να συμβαινει?Ενω στον Dreambox τον κλωνο που εχω βγαζει το tuner DVB-S...
Ευχαριστω!!!

ΟΚ!!!Το εκανα ξανα και ειδε το Tuner.
Στον Azbox με το δικο του FW μπορουσα να μπαινω στο ιντερνετ σε σελιδες απο τον azbox.Με την προσθηκη του Ε2 στον δεκτη υπαρχει αυτη η δυνατοτητα η οχι?Απλα θελω να μπαινω απο τον δεκτη στο ιντερνετ και συγκεκριμενα στο Watch it που βλεπεις online ταινιες για να εχω προσβαση στην τηλεοραση μου και να τις βλεπω απο εκει μεσω του δεκτη.Αυτο γινεται η οχι?:fahne90:

δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει, αλλα παλαιοτερα οταν δοκιμαζα το sreaming στον azbox η μονη εκδοση του VLC που δουλευε χωρις προ βληματα ηταν η VLC media player 1.0.1Goldeneye αν θελεις δοκιμασε την ετσι κι'αλλοιως δεν εχεις να χασεις τιποτε.

http://www.mediafire.com/?lknd8r91293wfbm

υποψιν οτι streaming μπορεις να κανεις μονο το καναλι που τρεχει στον δεκτη, αν ομως θες να κανεις sreaming σε αλλο καναλι εκτος αυτου του δεκτη τοτε το καναλι αυτο πρεπει να ειναι στη ιδια συχνοτητα με αυτο που τρχει στον δεκτη

Last edited:
Το γέλιο είναι ότι χτες γραφω στο επίσημο φορουμ τους ότι θα περιμενα μια πιο επαγγελματική απαντηση τι θα γινει πια με νεο fw ή neutrino και μου απάντησαν ότι δεν ανήκουν στην ομάδα και ότι το neutrino εχει ήδη τοποθετηθεί σε elite & premium ως alfa version και να ψάχνω καλύτερα το web.....:rifle:

Καταλάβατε λοιπόν με ποίους έχουμε να κάνουμε...:HTEHETH63:

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Το γέλιο είναι ότι χτες γραφω στο επίσημο φορουμ τους ότι θα περιμενα μια πιο επαγγελματική απαντηση τι θα γινει πια με νεο fw ή neutrino και μου απάντησαν ότι δεν ανήκουν στην ομάδα και ότι το neutrino εχει ήδη τοποθετηθεί σε elite & premium ως alfa version και να ψάχνω καλύτερα το web.....:rifle:

Καταλάβατε λοιπόν με ποίους έχουμε να κάνουμε...:HTEHETH63:

πες τους οτι δεν εισαι καλος στο ψαξιμο μπας και σου πουνε που να ψαξεις και βγαλουμε καμια ακρη:speechless-smiley-0

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

πες τους οτι δεν εισαι καλος στο ψαξιμο μπας και σου πουνε που να ψαξεις και βγαλουμε καμια ακρη:speechless-smiley-0

Με εντυπωσίασε 1ον που ανάρτησε την απάντησή μου στο χεστήριο και απάντησε τα ακόλουθα :HTEHETH63::smash::drummer::singer::FSGSFGS4:

I'm moderator here.

Also I have some obligations as moderator.

I do not like where this discussion lead.

Neutrino is not released officialy just announced and this is reason.
You may like uncomplete project to test but this will not be case. Untill this is properly tested
here you won't find this software probably not even some beta which is fully functional.

For previous line of receivers this should be some time after official lunch of new models.
New models do not have any software and oldones have very much functional official firmware
which you like it or not works, and works pretty well , also you have support for this.
Please do not tell here that something is slow and that kind of things cause zap speed
and that kind of nonsense is not bug this is the way that software works.

Second thing is that code is on completly new kernel and team provide this just for
extremly curious users. There is a real danger that you may end with usless box and no
responible company like to play with anybody box esspecialy if this software is not tested.

Third forum is provided not for announcements. Announcements is made trough website.
So when new release will be avaiable you will find out there not on forum. Forum is just made
for an easier support for those who have some problems.

And for both.

After all you get your answer like it or not

Δημητρη και ομως οι ανθρωποι εχουν δικιο το neutrino υπαρχει σε αλφα βερσιον απο το Μαιο

Neutrino HD ALPHA for AzBox HD Premium/Elite
Hello dear members,

The day when we are releasing Neutrino HD for AzBox HD receivers is here .

Neutrino HD now work on : ELITE and PREMIUM ( Premium+ and Ultra is comming soon! )

How to install ?

- Load on Your AzBox Elite or Premium RC11 or RC12 Enigma 2.

- Connect by FTP to Your AzBox HD and transfer file neo4test_PE.tar.gz to /tmp

- Connect now by telnet and type this command's , one by one :

1. cd /tmp

2. tar -xvzf neo4test.tar.gz -C /

3. cd /

4. cd /home/root

5. ./runme.sh

Now, watch on Your TV, Neutrino is booting

We recommend You to dont change resolution in Settings, or if You change, use OSD Settings -> Screen Setup to allign dimensions to the new resolutions, or You will have distorted OSD .

Some things are not working, but major stuff is working, TV, Radio, WebInterface ( Streaming, Screenshots ) and so on...

Please test and make us informed

Do not expect too much as this is ALPHA version of neutrino for AzBox HD, in next days You can expect more and more
http://www.sendspace.com/file/0nrzs3

Attachments

• neutrino 1.jpg
    neutrino 1.jpg
    2.2 KB · Views: 206
  • neutrino 2.jpg
    neutrino 2.jpg
    3.1 KB · Views: 204
  • neutrino.jpg
    neutrino.jpg
    2.2 KB · Views: 206
Last edited:
μου ηρθε ενα mail απο το ισπανικο φορουμ και λεει οτι 15 οκτωβρη, σε μια εκδηλωση μεταξυ αλλων, θα γινει και επιδειξη εγκαταστασης της νεας spaze 1.1 εκδοσης.

αυτα καταλαβα με τα φτωχα ισπανικα μου(μεταφραση απο google) οποτε αντε να δουμε και μια νεα εκδοση....

Εγώ πάντως με E2 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το streaming. Αφού ρωτάς πιο πάνω, πέρνα το Ε2 στην DOM και την 5309 στο usb flashaki. Δοκίμασε....

μπορεί κάποιος να μου πει πως περνάμε σε stick το 5309 ??
μόνιμα πάντα το e2 έχω στην dom , απλός να μου πει την διαδικασία πως ??

1)Συνδέσε ενα το USB στικ , διαμορφωμένο σε EXT3 στον δεκτη ( εγω το εκανα με το EASEUS Partition Master )

2)Επανεκκίνησε τον δεκτη απο το κουμπι που υπαρχει στο πισω πίσω μέρος, πατήσε και κρατήσε πατημένο το κουμπί> μέχρι να δεις την IP στην οθονη του δεκτη

3)Τρεξε το AZUp 2,1,3 και βάλε IP του δεκτη σου, επελεξε USB και EXT3 στο προγραμμα καθως και τα format extended partition και copy kernel (δεν ειμαι σιγουρος εαν μπορεις να επιλεξεις το format extended partition για τo usb γιατι εγω το εχω εγκαταστησει στον σκληρο του δεκτη)

4)Στο κατω δεξια μερος του AZUp υπαρχει το κουμπι install official fw το πατας και ακολουθεις τις οδηγιες του προγραμματος (δηλαδη φορτωνεις τα δυο αρχεια που εχει μεσα το αρχειο FW4USB_5309 )

5) και τελευταιο good luck που λενε και στο χωριο μου

1)Συνδέσε ενα το USB στικ , διαμορφωμένο σε EXT3 στον δεκτη ( εγω το εκανα με το EASEUS Partition Master )

2)Επανεκκίνησε τον δεκτη απο το κουμπι που υπαρχει στο πισω πίσω μέρος, πατήσε και κρατήσε πατημένο το κουμπί> μέχρι να δεις την IP στην οθονη του δεκτη

3)Τρεξε το AZUp 2,1,3 και βάλε IP του δεκτη σου, επελεξε USB και EXT3 στο προγραμμα καθως και τα format extended partition και copy kernel (δεν ειμαι σιγουρος εαν μπορεις να επιλεξεις το format extended partition για τo usb γιατι εγω το εχω εγκαταστησει στον σκληρο του δεκτη)

4)Στο κατω δεξια μερος του AZUp υπαρχει το κουμπι install official fw το πατας και ακολουθεις τις οδηγιες του προγραμματος (δηλαδη φορτωνεις τα δυο αρχεια που εχει μεσα το αρχειο FW4USB_5309 )

5) και τελευταιο good luck που λενε και στο χωριο μου

ευχάριστο νακάτα απλός αν μπορείς ανέβασε κάπου το FW4USB_5309 γιατί το βρίσκω αλλα πρέπει να κάνω εγγραφη

Azbox MOF RSI 0.9.0000

1.jpg

Όποιος θέλει το δοκιμάζει με δική του ευθύνη μιας και δεν είναι επίσημο λογισμικό

http://www.rsi-images.org/site/downloads.php?cat_id=1&download_id=5

Initial RSI MOF (Modified Official Firmware) based on 0.9.5309

- Time shift / recording problem fixed (on systems with 2 tuners)

Use of RSI MOF images are for you OWN RISK !

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Azbox MOF RSI 0.9.0000

1.jpg

Όποιος θέλει το δοκιμάζει με δική του ευθύνη μιας και δεν είναι επίσημο λογισμικό

http://www.rsi-images.org/site/downloads.php?cat_id=1&download_id=5

Initial RSI MOF (Modified Official Firmware) based on 0.9.5309

- Time shift / recording problem fixed (on systems with 2 tuners)

Use of RSI MOF images are for you OWN RISK !

από τι βλέπω έχεις το premium+ , ήθελα και να ξερα τι διαφορες έχουνε μιας και έχω to premium , η όλη διαδικασία που θέλω να βάλω το offsial μέσο usb είναι γιατί θέλω να δω αν κάνει blindscan , ξέρω ο + το κάνει . o premium???