AZBox Elite/Premium, part II

υπαρχη ενα video στο youtube RTi Core v1.7.0 DTS OK
μηπως ξερει κανεις πως γινεται το fix αυτο?

κατι αλλο αν μηπως μπορεις να βοηθησεις κανεις. εχω τον elite και με εναν usb δισκο κανω εγγραφες
μπορω μεσω δικτυου να δω τον δισκο στο pc για να βλεπω τα εγγεγραμενα και να τα μεταφερω?
αμα πατησω {δικτυο} απο τα windows7 μου εμφανιζει {AZBOX HD} βλεπω τους φακελους του azbox οπως και με το {DCC}.
αλλα δεν μπορω να δω το usb που ειναι ο δισκος
μπορει να γινει αυτο η επειδη ειναι μεσο usb δεν γινεται?

Υπάρχει κάποιο θεματάκι με το YouTube; Δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου, αλλά τώρα που μου χρειάστηκε δεν έπαιζε τίποτα.

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Υπάρχει κάποιο θεματάκι με το YouTube; Δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου, αλλά τώρα που μου χρειάστηκε δεν έπαιζε τίποτα.

Αν δεν αναφερεις τι λογισμικο φορας δεν πιστευω να παρεις απαντηση.

Προσπαθώ να τραβήξω κάποια αρχεία στο pc μου από τον σκληρό δίσκο του δέκτη. Είναι πολύ μεγάλα. Κάνει ώρες για να τα κατεβάσει και ΑΝ κατέβουν τα αρχεία ή θα είναι χωρίς ήχο ή θα είναι τον 5 δευτερολέπτων...
Τραβάω τα αρχεία με το Μ.Α.Ζ . Κάποια άλλη λύση ;

Ευχαριστώ. Είχα χρησιμοποιήσει ξανά το πρόγραμμα αυτό αλλά ούτε που το θυμόμουνα.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ. Βάζω τα στοιχεία που θέλει αλλά τίποτα.
Κόμβος 192.168... , Όνομα χρήστη azbox , Κωδικός πρόσβασης ?? τι να βάλω εκεί;; και θύρα βάζω 21.
Τι κάνω λάθος;

τελικα ο elite και ο premium με το καινουριο karnel που θα βγει θα υποστηριζει blintscan?
διαβασα σε ενα απο τα δυο περιοδικα δορυφορικων δεν θυμαμαι ποιο οτι ολοι οι δεκτες με e2
με το karnel 3.x.x θα μπορουν να σαρωνουν blintscan τι ισχυει?

η απαντηση που υπαρχει στο rti forum ειναι οτι αυτα τα μοντελα δεν υποστηριζουν το hardware blind scan λογω προδιαγραφων του tuner . οποτε ειναι πολυ δυσκολο να δουλεψει ετσι κι αλλιως .

Έχω τον premium HD. Σε διακοπή ρεύματος μου "κάηκε"... η θύρα ethernet. Ξέρει κάποιος αν μπορεί να αντικατασταθεί ή να επιδιορθωθεί;