AZBox Elite/Premium, part II

Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Για δώστε καμιά βοήθεια..Έχοντας πάνω την τελευταία 0.9.5020 πάω να κατεβάσω cams και για server εχει 4 φορές τον ιδιο (azupd.com) και έχει μέσα μόνο 2 άσχετα πράγματα.:violent-smiley-030:Μπορείτε να δώσετε ένα σωστό url να του περάσω?? γιατί δεν τα θυμάμαι απ έξω τι url είχε η παλιά αναβάθμιση.

μια φωτο με διευθυνσεις http://www.zshare.net/download/79889393e13005fc/

σορυ ειναι για plugins

Last edited:
δλδ αν κατάλαβα καλά σε σένα ΔΕΝ βλέπει δίκτυο ενώ από το service λένε οτι βλέπει το δίκτυό τους κανονικά ;
Πες λίγα ακόμη. (Συγνώμη αν τα έγραψες ήδη)

Σίμος

Edit Γράψε και κάτι για το δίκτυο που έχεις. Γιατί πριν έκανα υποθέσεις εργασίας

Last edited:
Γιώργο ψάξε μέσα από το ρούτερ μήπως έχει τίποτα κουφό και δεν δέχεται την σύνδεση... τα παιδιά όντως (και πιστεύω τον τεχνικό που μίλησα) μου είπαν ότι συνδέθηκε κανονικά ο δέκτης.

Καλό θα ήταν να γράψει ακριβώς της κινήσεις που κάνει για να συνδεθεί.Πιστεύω ότι κάνει δεν κάνει σωστά ο φίλος.Αλλά να μας πει και ποιο είναι το error που βγάζει ο δέκτης μετά.

Σε λίγες ημέρες θα προσπαθήσω να κάνω την μετατροπή που αναφέρει η opensat στον δικό μου premium σε rev2 για να διαρθρωθεί το πρόβλημα στα CI και να μου διαβάσει επιτέλους την penthouse-hd.Δύσκολη εγχείριση γιατί απαιτεί να βγει η πλακέτα απ το μηχάνημα και αντικατάσταση 8-10 αντιστάσεων smd.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά,θα σας ενημερώσω όταν εχω νέα..:smile:

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Γιώργο ψάξε μέσα από το ρούτερ μήπως έχει τίποτα κουφό και δεν δέχεται την σύνδεση... τα παιδιά όντως (και πιστεύω τον τεχνικό που μίλησα) μου είπαν ότι συνδέθηκε κανονικά ο δέκτης.

τα εχω ψαξει ολα Αντωνη. παω τωρα σε ενα φιλο να δω μηπως κανω δουλεια στο δικο του ρουτερ.
ο τεχνικος σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω απο μενα!! αλλα εγω μεχρι στιγμης πιστευω σε αυτο που βλεπω.. τα νεοτερα το απογευμα-bye-

CYTA και ρουτερ pireli (αν δεν κανω λαθος). με κωδικοποιηση WPA2 και WEP αλλα και με το ρουτερ ξεκλειδωτο. ε, μην γραφω παλι τα ιδια...

Εάν τελικά δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε να το ανοίξεις και κοίτα τις συνδέσεις των καλωδίων της κεραίας της κάρτας WLAN. Αν είναι ΟΚ δοκίμασε να αλλάξεις τη θέση των δύο καλωδίων (άσπρο-μαύρο).

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Εάν τελικά δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε να το ανοίξεις και κοίτα τις συνδέσεις των καλωδίων της κεραίας της κάρτας WLAN. Αν είναι ΟΚ δοκίμασε να αλλάξεις τη θέση των δύο καλωδίων (άσπρο-μαύρο).

μα γιατι να το ανοιξω αφου στο σερβις που τους το εστειλα τους λειτουργει μια χαρα......
αν ειναι θα το κανω και αυτο. σ ευχαριστω :a0210:

Ε ναι, εννοείται πως θα το κάνεις αν όλες οι "ορθόδοξες" προτάσεις & μέθοδοι αποτύχουν.
Να υποθέσω πως ξαναπέρασες το firmware με ένα στικάκι κάνοντας format application area, σωστά???

Να υποθέσω πως ξαναπέρασες το firmware με ένα στικάκι κάνοντας format application area, σωστά???

θα προσπαθησω να το κανω πιο αργα. αλλιως αυριο. μιας και το παιδι απ το σερβις εκανε συνδεση στο δικτυο του χωρις φορματ..

θα προσπαθησω να το κανω πιο αργα. αλλιως αυριο. μιας και το παιδι απ το σερβις εκανε συνδεση στο δικτυο του χωρις φορματ..

ουτε και τωρα τιποτα. θα βαλω αυριο καποιο παλιο firmware πριν ανοιξω τον δεκτη. να δω τι αλλο θα κανω... για την ωρα :sleep:

Παιδια τα 'χω παιξει με το PVR του Elite. Εχω δοκιμασει στικακια και σκληρους, αλλα συναντω πολλα προβληματα. Με τα στικακια ο δεκτης σχεδον δεν αποκρινεται, κανει συνεχως παγωματα σε encrypted καναλια και οταν παταω stop δε σταματαει η εγγραφη. Με το σκληρο (2.5") η αποκριση του δεκτη ειναι λιγο καλυτερη, αλλα και παλι προβληματικη. ΕΙναι θεμα formware ή hardware? Eχετε βρει καποια λυση; Ευχαριστω

τωρα που ειπε και ο φιλος παραπανω για τον δισκο να κανω και γω (αλλη) μια ερωτηση. παιρνει καποιο συγκεκριμενο σκληρο; η οπιοδηποτε 2.5;

Παιδια τα 'χω παιξει με το PVR του Elite. Εχω δοκιμασει στικακια και σκληρους, αλλα συναντω πολλα προβληματα. Με τα στικακια ο δεκτης σχεδον δεν αποκρινεται, κανει συνεχως παγωματα σε encrypted καναλια και οταν παταω stop δε σταματαει η εγγραφη. Με το σκληρο (2.5") η αποκριση του δεκτη ειναι λιγο καλυτερη, αλλα και παλι προβληματικη. ΕΙναι θεμα formware ή hardware? Eχετε βρει καποια λυση; Ευχαριστω

Δοκίμασε να του περάσεις το τελευταίο KGD 4980 Take Control από εδώ.
Διάβασα σε ξένα φόρα πως μόνο με αυτό δουλεύει η εγγραφή σε usb μέσο.

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

εβαλα 2-3 αλλα τιποτα. ο δεκτης δεν δεχεται να συνδεθει ασυρματα.
εμενα με την 0.9.3877 εαν δεν βαλω κωδικοποιηση WEP στο router αλλα και στον AZBOX δεν συνδεεται ασυρματα με τιποτα ... με την 0.9.5020 εχω μαθει οτι πρεπει να βαλουμε κωδικοποιηση WΑP και στο router αλλα
και στον AZBOX ολα αυτα με router hol Net faster......... το τελευταιο δεν το εχω δοκιμασει ακομη λογου ελλειψης χρόνου μολις το δοκιμασω θα αναφερω τα αποτελεσματα..........:fahne90:

τωρα που ειπε και ο φιλος παραπανω για τον δισκο να κανω και γω (αλλη) μια ερωτηση. παιρνει καποιο συγκεκριμενο σκληρο; η οπιοδηποτε 2.5;
εχω βαλει εναν εξωτερικο 2,5 650GB αλλα πρωτα τον φορμαρισα στον υπολογιστη σε FAT 32 στη συνεχεια τον συνδεσα στο πισω usb τον διαβασε ο AZBOX ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ και μετα δημιουργηθηκαν ενας φακελος pvr ένας record και ενας καδος ανακυκλωσης...... οταν κανεις εγγραφη πανε στον record
και μετα οσα σου αρεσουν στον υπολογιστη τα μεταφερεις στο pvr τα αλλα τα διαγραφεις Πρσοχη όταν γραφεις απο κωδικοποιημενα καναλια μπορει να μην τα γραφει σωστα πχ MAD ,,,,,, εννοειται οτι στο pvr μπορεις απο τον υπολογιστη να επικολησεις τραγουδια VIDEO ........:fahne90: