AZBox Elite/Premium, part II

Πηγα να βαλω και εγω την DS 3.0.3 και δεν μπορω,το azup 1,26 μου βγαζει connection to service failed,pls switch off and then switch on your azbox and try again το εχω κανει πολλες φορες αλλα τιποτα (με το στικακι μεσα δεν το εχω βγαλει και σωστες ip,ολα οπως τα λενε οι οδηγιες).Με το που παταω update στο azup κανει:
connecting....
login....
login success...
check rescue mode και εδω κολαει και βγαζει το παραπανω μηνυμα
αν ξερει καποιος ας βοηθησει

Μου κρασάρει στο Blue button......... μου έχει σπάσει τα αρ....νεύρα :violent-smiley-030:

Πηγα να βαλω και εγω την DS 3.0.3 και δεν μπορω,το azup 1,26 μου βγαζει connection to service failed,pls switch off and then switch on your azbox and try again το εχω κανει πολλες φορες αλλα τιποτα (με το στικακι μεσα δεν το εχω βγαλει και σωστες ip,ολα οπως τα λενε οι οδηγιες).Με το που παταω update στο azup κανει:
connecting....
login....
login success...
check rescue mode και εδω κολαει και βγαζει το παραπανω μηνυμα
αν ξερει καποιος ας βοηθησει
help.............

δοκιμασες με αλλο στικαkι formatted σε fat32?Το αρχειο εχει ονομα patch.bin?εκανες format application area?Ip δειχνει ο δεκτης στην οθονη?
Αλλο στικακι δεν δοκιμασα,θα δοκιμασω,το αρχειο εχει ονομα patch.bin εκανα format aplication area πριν βαλω την Ε2,ο δεκτης δειχνει το ip

Αλλο στικακι δεν δοκιμασα,θα δοκιμασω,το αρχειο εχει ονομα patch.bin εκανα format aplication area πριν βαλω την Ε2,ο δεκτης δειχνει το ip
κανε απεγκατασταση το αzup,επανεκκινηση υπολογιστη ξανα εγκατασταση με αυτο που εχει μεσα το image και πιστευω οτι θα εισαι οκ.ποιον δεκτη εχεις?Ενα tuner η 2?

κανε απεγκατασταση το αzup,επανεκκινηση υπολογιστη ξανα εγκατασταση με αυτο που εχει μεσα το image και πιστευω οτι θα εισαι οκ.ποιον δεκτη εχεις?Ενα tuner η 2?
τον elite με ενα tuner

τιποτα τα ιδια

τιποτα τα ιδια
Κανε επαναφορα,δοκιμασε με azup 1.2.6 να κανεις επαναφορα το original firmware την 5020 και αφου εγκατασταθει κανονικα,δοκιμασε να ξαναφορτοσεις enigma 2.Μην χρησιμοποιεις azup κατω απο 1.2.5 με τις καινουργιες εκδοσεις.

μετα απο πολλεσ προσπαθειες τα καταφερα,ευχαριστω

Επιτέλους κατάφερα να το κάνω να δουλέψει!
Αν βρώ και πως βάζουν υπότιτλους σε ταινίες στο DS 3.0.3 θα είμαι υπερήφανος.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι στα HD έχω μόνο ήχο και όχι εικόνα, καμιά ιδέα?

εχει προβλημα η version και αυτη και ολες στα δικα μας hd.Αναμενουμε.

Με την RTi έκδοση είναι το κουμπί AUX για υπότιτλους. Λογικά ισχύει και στην έκδοση από DS.

Πληροφορίες για την επόμενη έκδοση, η οποία ξεφεύγει από τις beta:

- New Overclock driver/module ( You can safely set freq. of CPU if You need more speed, and this will not affect stability of Your receiver ).

- Recording / Subtitles - In Final phase, You can expect in next release

- A/V Settings fixed ( Changing resolutions and outputs for HDMI, Component, Scart etc. )

- Several other fix-es on Enigma 2.

Πληροφορίες για την επόμενη έκδοση, η οποία ξεφεύγει από τις beta:

- New Overclock driver/module ( You can safely set freq. of CPU if You need more speed, and this will not affect stability of Your receiver ).

- Recording / Subtitles - In Final phase, You can expect in next release

- A/V Settings fixed ( Changing resolutions and outputs for HDMI, Component, Scart etc. )

- Several other fix-es on Enigma 2.

και ποτε με το καλο βγαινει??? και χρονια πολλα σε ολους!!! :D