AZBox Elite/Premium, part II

παιδια καλημερα..σχετικα με το ελληνικο epg στη νοβα ξερει κανεις τη πρεπει να γινει για να βλεπουμε ελληνικα? απο το 2880 και μετα δεν εχω ελληνικα.ευχαριστω

Ένα μειονέκτημα του επίγειου κομματιού του δέκτη, είναι ότι δεν έχει Ελληνικά στο teletext.
Το epg της ΕΡΤ+ δείχνει κανονικά τα Ελληνικά.

Θα πρεπει να λυθει και το προβλημα με το epg και τα ελληνικα και θα ειναι για μενα στα λεφτα του ο καλυτερος δεκτης στην αγορα ,ααα φιλε el_el το digea και τα καναλια του εχουν ελληνικο epg σαν τις ερτ τα mpeg2 ? ,και πως γινεται αυτο ρε παιδια να εχει ελληνικα στα επιγεια και οχι στις ν..α???????????????

πρεπει να ναι ακομα σε αρχικο σταδιο γιατι πατησα το epg και το info αλλα δεν εβγαλε τιποτε

περιμενονιας τον coolstream και μη εχοντας με τι να ασχοληθω αποφασισα να αλλαξω την flash (DOM) του azbox με μια μεγαλυτερη 4 η 8 γιγα high speed για να δω εαν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα αποκρισης του δεκτη αλλα επειδη δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των horizontal kai vertical,single channel και dual channel και γιαυτο επειδη δεν ξερω ποιαν ακριβως πρεπει να παραγγειλω θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει σχετικα

ευχαριστω εκ των πρωτερω

Last edited:
παιδια καλησπερα ....μπορει να μου πει καποιος πως θα δω νοβα με τον δεκτη?μποριτε να μου πειτε οδηγιες πως μπαινει το multicas και αν παιζει νοβα? η καρτα μου ειναι απαντρευτη...ευχαριστω πολυ.

παιδια καλησπερα ....μπορει να μου πει καποιος πως θα δω νοβα με τον δεκτη?μποριτε να μου πειτε οδηγιες πως μπαινει το multicas και αν παιζει νοβα? η καρτα μου ειναι απαντρευτη...ευχαριστω πολυ.

ποστ νο. 154

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=48502&page=16

πηρα ενα εσωτερικο σκληρο 2Τ για τον premium,ελπιζω να τον σηκωνει αλλα δεν ταιριαζει το hdd power καλωδιο, καμια ιδεα που μπορω να βρω?
Ευχαριστω

Απ'ότι θυμάμαι μέχρι 1Τ μπορεί να πάρει.Δεν ξέρω αν ριψοκινδυνεύεις τίποτα δοκιμάζοντας τον δικό σου.Όσον αφορά τα καλώδια δεν γνωρίζω μιας και δεν έχω βάλει ακόμα σκληρό.

Για τον δίσκο λίγο που έψαξα βρήκα αυτό

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Internally you have also a SATA socket for internal HDD up to 1000 GB[/FONT]
http://cgi.ebay.com/AZBOX-HD-ELITE-...temQQimsxZ20091013?IMSfp=TL091013162004r14938

Δεν υπαρχει καποιο προβλημα ουτε με κινηση απευθειας του μοτερ η' χρησιμοποιωντας positioner.
Απλως ακολουθησε τις οδηγιες που εχω γραψει πιο πισω.

Παίδες ρωτάω και εδώ γιατί με ενδιαφέρει οσο πάει και περισσότερο ο δέκτης..

Πλέον με το τελευταίο firmware.... κινεί σωστά κάποιο μοτέρ (DiSEqC 1.2); Πως πάει με το DiSEqC 1.1 και διακόπτες 8 και 16 πορτών; Παίζει σωστά τους Ελληνικούς υπότιτλους στα mkv και στα avi; Με δεύτερο δορυφορικό tuner υποστηρίζει PiP (picture in picture) για προβολή 2 καναλιών (και απο διαφορετικούς δορυφόρους) ταυτόχρονα; Επίσης γίνεται να γράφει κάποιος κάποιο πρόγραμμα στον σκληρό και να βλέπει κάποιο άλλο ανεξάρτητα απο την εγγραφή;

Λέει για το χωριό, με 2 πιάτα (ένα σταθερό στους Hotbird και ένα κινητό για τους άλλους)... θα υποστηρίξει ταυτόχρονη λειτουργία diseqc 1.0 και μετά 1.2;

Το Cccam το δοκίμασε κανείς; Πόσους servers υποστηρίζει; Επειδή θα είναι και 1-2 dreambox στο δίκτυο... μπορώ να έχω τις κάρτες στον AZbox και να τις μοιράζει ο ίδιος ή δεν έχει αναπτυχθεί το cccam για αυτόν τόσο πολύ; Απο κολλήματα και τέτοια πως πάει; Μιλάμε για sharing κάρτας nova και κάρτας mtv μέσα στο σπίτι... να το αφήσω στους dreambox;

Προβλημα με την κινηση του μοτερ δεν νομιζω να ειχε.Ισως στην αρχη αρχη.
Diseqc 1.2 και 1.1 λοιπον ειναι ενταξει.
Με 2ο δορυφορικο tuner θα κανεις αυτα που λες.
Eνταξει θα εισαι και με Diseqc 1.0 και 2 κατοπτρα.

Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

Στο επομενο software μεγαλες βελτιωσεις.
Μεταξυ αυτων και το blind scan. :ernaehrung004:

Στο επομενο software μεγαλες βελτιωσεις.
Μεταξυ αυτων και το blind scan. :ernaehrung004:

μου φενετε η εταιρια πραγματικα στιρηζει τον δεκτη της αυτο ειναι ευχαριστο:ernaehrung004:
πρεπει να εβαλες το χερακι σου για να στο φτιαξουν αυτο!!!

ελληνικα στο epg και ας δουμε ..........

θα το φτιαξουν και αυτο νομιζω
εδω φτιαξαν blind search
δεν θυμαμαι ποτε μου σε δεκτη να προστεθικε ποτε αυτη η λειτουργια με το περας ενος χρονου