AZBOX ME & MINI ME Powerbuy

Status
Not open for further replies.
Φίλιππε όπως νομίζεις τον τίτλο δεν παίζει ρόλο όπως λέει και ο nickman και

update

AZBOX ME

zaras27 = 1
nakata = 2
mv_best = 1
Φίλιππος Φ = 1
NICKMAN9271 = 1
kozadin = 1
tsakman = 1
leyekab = 1

Καλησπέρα,

Και εγώ ενδιαφέρομαι για ένα AZBOX ME.
Έχουμε χρονικές ενδείξεις?

Καλησπέρα,
Έχουμε χρονικές ενδείξεις?

Απο οτι λενε αρχες μεσα του Νοεμβρη θα αρχισει η διαθεση του δεκτη σε πελατες λιανικης

@ Φιλιππος Φ
Σχετικα με την κουβεντα που καναμε
Για να ειμαι σιγουρος για τα οσα μου ειπανε οι γιουγκοσλαβοι παρακαλεσα τον sat-eshop εαν μπορει να ρωτησει την εταιρεια ουτως ωστε να εχουμε και την επίσημη επιβεβαιωση (η οχι),και η απαντηση που πηρε εχει ως εξης

Dear Mr. Thanos,

I will try to answer You as much as possible accurate on Your questions:

1. AzBox Me will come with installed Neutrino HD software, and however trough Web Interface You will be able to install 2 more operating systems, so in total You can have 3 different softwares on Your device.

2. Yes, our tuner support this values for xPSK , and we as our old models support Live feeds in format 4:2:2 natively. Blindscan is supported by our hardware, and we will add blindscan support in first software update, as in defualt one it is not added.

BEst Regards

Απο οτι λενε αρχες μεσα του Νοεμβρη θα αρχισει η διαθεση του δεκτη σε πελατες λιανικης

@ Φιλιππος Φ
Σχετικα με την κουβεντα που καναμε
Για να ειμαι σιγουρος για τα οσα μου ειπανε οι γιουγκοσλαβοι παρακαλεσα τον sat-eshop εαν μπορει να ρωτησει την εταιρεια ουτως ωστε να εχουμε και την επίσημη επιβεβαιωση (η οχι),και η απαντηση που πηρε εχει ως εξης

Dear Mr. Thanos,

I will try to answer You as much as possible accurate on Your questions:

1. AzBox Me will come with installed Neutrino HD software, and however trough Web Interface You will be able to install 2 more operating systems, so in total You can have 3 different softwares on Your device.

2. Yes, our tuner support this values for xPSK , and we as our old models support Live feeds in format 4:2:2 natively. Blindscan is supported by our hardware, and we will add blindscan support in first software update, as in defualt one it is not added.

BEst Regards

ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!

Νά 'σαι καλά :ernaehrung004:

Ευχαριστούμε για τα νέα.

Το 1ο μου φαίνεται καλό αν και δεν ξέρω πόσος χώρος στην μνήμη θα μένει μετά αν βρίσκονται τα firmware μέσα στον δέκτη εκτός αν είναι δεσμευμένη ήδη μνήμη γι'αυτό ή θα είναι τόσο εύκολο μέσω Web Interface που θα αλλάζει σε δευτερόλεπτα

Για το 2ο τι εννοεί xPSK?16 και 32?Για το blindscan με φοβίζει λίγο γιατί και για τα πρώτα μοντέλα είχαν πει υποστήριξη dual tuner σε μελλοντική αναβάθμιση και μετα το αφαίρεσαν.Αλλά εδώ μου φαίνεται πιο πιθανό να αληθεύει αυτό που λένε

Με όλο το σεβασμό στις επιλογές σας, πως εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάτι που δεν υπάρχει; Τα review από engineering samples και οι ανακοινώσεις για το τι ΘΑ κάνει ένας δέκτης θα έπρεπε να σας κρατούν επιφυλακτικούς. Κρίνοντας και από το λογισμικό των Azbox και τα προβλήματα που αυτό είχε διαχρονικά, αλλά και προβλήματα στο σχεδιασμό του hardware των πρώτων revisions, προσωπικά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός μέχρι να δω ένα κομμάτι σε πραγματικό τεστ.

Επιπλέον, όσοι έχουν δουλέψει το Neutrino HD (εγώ το έχω βάλει στον IPBOX 9000HD) δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι.

κοιτα εκδηλώνουμε ενα ενδιαφερον , παιρνουμε μια επίσημη προσφορα για τους δεκτες που θα περιλαμβανει τιμη και χαρακτηριστικα και αν ειναι αυτο που περιμενουμε απλα το προχωραμε , αλλιως ακυρωνουμε το ενδιαφερον .

Με όλο το σεβασμό στις επιλογές σας, πως εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάτι που δεν υπάρχει; Τα review από engineering samples και οι ανακοινώσεις για το τι ΘΑ κάνει ένας δέκτης θα έπρεπε να σας κρατούν επιφυλακτικούς. Κρίνοντας και από το λογισμικό των Azbox και τα προβλήματα που αυτό είχε διαχρονικά, αλλά και προβλήματα στο σχεδιασμό του hardware των πρώτων revisions, προσωπικά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός μέχρι να δω ένα κομμάτι σε πραγματικό τεστ.

Επιπλέον, όσοι έχουν δουλέψει το Neutrino HD (εγώ το έχω βάλει στον IPBOX 9000HD) δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι.

Πάνο αφου το ξέρεις οτι κάποιοι έχουμε "τεχνολογιολαγνεία" :smile:
Μας τρώει η χούφτα μας για έξοδα στις τελευταίες εξελίξεις !

Φίλε malakudi τα πρώτα samples που θα έρθουν τέλος του μήνα θα δοκιμαστούν από μέλη του forum, όπως και ίσως από το digitaltv.
Συνεπώς θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά για το δέκτη. Οι διαφωνίες πάντα και παντού υπάρχουν αλλά χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε και διάλογος.Φιλικά.

Φίλε malakudi τα πρώτα samples που θα έρθουν τέλος του μήνα θα δοκιμαστούν από μέλη του forum, όπως και ίσως από το digitaltv.
Συνεπώς θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά για το δέκτη. Οι διαφωνίες πάντα και παντού υπάρχουν αλλά χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε και διάλογος.Φιλικά.

Δεν υπάρχει κάποια "διαφωνία" από μέρους μου. Εξέφρασα την απορία μου για το πως υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για ένα δέκτη που ακόμα δεν υπάρχει, παρά μόνο σαν ανακοινώσεις και παρουσιάσεις από engineering samples. Και νομίζω στην απορία μου με κάλυψε ο Φίλιππος.

Θα συμβούλευα δε όταν υπάρχει η οποιαδήποτε ένσταση σε αυτά που γράφω, αυτά να απαντώνται εδώ δημόσια, χάριν του διαλόγου φυσικά, και όχι μέσω μουρμούρας εκτός δημόσιας προβολής.

Θα συμβούλευα δε όταν υπάρχει η οποιαδήποτε ένσταση σε αυτά που γράφω, αυτά να απαντώνται εδώ δημόσια, χάριν του διαλόγου φυσικά, και όχι μέσω μουρμούρας εκτός δημόσιας προβολής.

Σε εμένα απευθύνεσαι ?

Η παραπάνω παράγραφος απευθύνεται γενικά σε όσους διαφωνούν με πράγματα που γράφω και αντί να εκφράσουν τη διαφωνία τους δημόσια, με επιχειρήματα, μεταφέρουν τη διαφωνία τους μέσω τρίτων. Δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα. Σε αυτόν που απευθύνεται πάντως ήδη έχει πάρει το μήνυμα.

Σας παρακαλώ .... μην το γυρίσουμε εκεί, κρίμα είναι ...

Ελάτε να το συζητήσουμε και να χαρούμε για την "τεχνολογιολαγνεία" μας, που ακόμα και σε κακό να μας βγει, εμείς πάλι γελαστοί θα είμαστε αφού τελικά η δοκιμή μετράει το ίδιο ή και περισσότερο από το αποτέλεσμα !

Παράκληση κάνω ...

Status
Not open for further replies.