Re: Απάντηση: Re: AZBOX ME & MINI ME Powerbuy
καλημερα σε ολους
λογω εκτακτου συμβαντος που μου ετυχε, εχασα τα δρωμενα απο την 28/10 και μετα.
φυσικα και ειμαι μεσα για τα δυο μηχανακια Azboxme (ο λογος μου ειναι ανωτερος απο συμβολαιο....)
αυτο που δεν εχει επεξηγηθει για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις με ολους τους ενδιαφερομενους ειναι:
1) δεν εχει αποσαφηνιστει πως και ποτε θα πρεπει να αποστειλουμε τα χρηματα στον zaras (επιταγη, αντικαταβολη,εμβασμα...), οσοι ειναι απο αθηνα μπορουν να παραλαβουν απο τον χωρο του zaras.
2) ποτε χρονικα θα γινει (απο την πλευρα του zaras) η παραλαβη και εν συνεχεια ποτε θα γινει η αποστολη (παραλαβη) σε εμας.
επειδη οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους τους φιλους και επειδη δεν γνωριζω προσωπικα κανεναν απο τους ενδιαφερομενους ( και περισσοτερο απο καθε αλλον τον zaras οπου εχει αναλαβει ολο το φορτιο της διεκπεραιωσης οπου θα πρεπει να τον ευχαριστισουμε ολοι για τον χρονο που αφιερωνει) κανω τον δικηγορο του διαβολου για τον βγαλω απο την δυσκολη θεση, με το χρηματικο μερος οπου ισως να υπαρχουν ενδιασμοι απο μερικους ενδιφερομενους.
θα πρεπει να πιστευουμε στην συλλογικη προσπαθεια και να ειμαστε ξεκαθαροι σε ολα.
τελος θελω να ευχαριστησω πρωτα απο ολους τον zaras και μετα ολους σας (ειπαμε συλλογικη σκεψη και κινηση).