AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

Παιδες οντως εχει προβλημα ο mediacenter.Για τα αλλα εχετε κανει καθολου online update μεσα απο το μενου του δεκτη?

Το εχω βάλει και εγώ και οι εντυπωσεις μου είναι αρκετα καλες.
έχει προβλήματα με το σήμα που λυνονται μονο με επανεκκινηση.
Με τα cam αν βάλεις της sifteam δουλεουν τελεια και
με τον player έχει βγεί fix http://www.dragteam.info/forum/imag...-azbox-premium-plus-ultra-2012-05-03-a-4.html

Δεν παίζει ούτε με το fix o MC στο sifteam.

Επίσης στο rti 1.8 επανήρθαν τα προβλήματα με το remote control της LG.

Με ποιον τροπο μπορουμε να σβησουμε εντελως την μνημη του δεκτη (και τα 3 image) για να περασουμε νεο image?
Με το διακοπτακι recovery?

Και σιγουρα ειναι...
Μολις 'στρωσουν' και τα λογισμικα και ασχοληθουν και περισσοτερες ομαδες μαζι του τοτε θα τα 'πουμε'...(ελπιζω δηλαδη:damnyou:)

Νεο RSI Image βασισμενο στο OpenPLI για azboxme καθως και για τα παλια μοντελα

http://openrsi.rsi-images.org/downloads.html

προσοχη ομως τα images δεν περιλαμβανουν kernels γιαυτο η εγκατασταση θα πρεπει να γινει σε boot οπου ειναι ηδη εγκατεστημενο Ε2 image η να κανετε εγκατασταση του αντιστοιχου kernel που μπορειτε να κατεβασετε απο την ιδια σελιδα

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Νεο RSI Image βασισμενο στο OpenPLI για azboxme καθως και για τα παλια μοντελα

http://openrsi.rsi-images.org/downloads.html

προσοχη ομως τα images δεν περιλαμβανουν kernels γιαυτο η εγκατασταση θα πρεπει να γινει σε boot οπου ειναι ηδη εγκατεστημενο Ε2 image η να κανετε εγκατασταση του αντιστοιχου kernel που μπορειτε να κατεβασετε απο την ιδια σελιδα

Και εδώ ένα βίντεο με το παραπάνω firmware

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

γεια σας παιδια αυτο το positioner v-box II δουλευει στον azboxme με την επιλογη usal

Αρκετα καλο image,παιζει και ο media center,η εικονα λιγο με χαλαει,πιστευω οτι δεν ειναι τοσο καλη ειδικα στα hd καναλια.

Αρκετα καλο image,παιζει και ο media center,η εικονα λιγο με χαλαει,πιστευω οτι δεν ειναι τοσο καλη ειδικα στα hd καναλια.

στα hd μοντελα πως το περναμε με azup?
to copy karnel θελει τσεκαρισμενο?

οι oδηγιες για να περασουμε το kernel δεν παιζουν παιδια..καμια βοηθεια?

στα hd μοντελα πως το περναμε με azup?
to copy karnel θελει τσεκαρισμενο?
Εαν εχεις καποιο αλλο image απο τα τελευται ηδη,το copy kernel το ξετσεκαρεις.Με azup 2.1.6.

οι oδηγιες για να περασουμε το kernel δεν παιζουν παιδια..καμια βοηθεια?

Οκ το βρηκα αλλου...περναμε το kernel στο boot0 και χωρις επανεκκινηση περναμε μετα το image στο boot που θελουμε...

ολα καλα και ωραια αλλα εγω εχω προβλημα μετο ηχο στο openpli, βασικα δεν εχω καθολου ηχο και πρεπαι να κανε επανεκκινηση για να ελθει...

..ομως ο media player παιζει καλα και αναγνωριζει μεγαλους δισκους -ntfs
Μια ερωτηση γενικα..υπαρχει κανενα αρχειο να το φορτωνουμε στο δεκτη και να παιζει τους ελλην υποτιτλους srt κανονικα και οχι 'kinezika'?
To image αυτο μου αρεσε αρκετα και θα το κρατησω.
(ενα μικρο προβληματακι εχω εντοπισει αλλα θελω λιγο καιρο ακομα να το ψαξω..)

ολα καλα και ωραια αλλα εγω εχω προβλημα μετο ηχο στο openpli, βασικα δεν εχω καθολου ηχο και πρεπαι να κανε επανεκκινηση για να ελθει...

..ομως ο media player παιζει καλα και αναγνωριζει μεγαλους δισκους -ntfs
Μια ερωτηση γενικα..υπαρχει κανενα αρχειο να το φορτωνουμε στο δεκτη και να παιζει τους ελλην υποτιτλους srt κανονικα και οχι 'kinezika'?
To image αυτο μου αρεσε αρκετα και θα το κρατησω.
(ενα μικρο προβληματακι εχω εντοπισει αλλα θελω λιγο καιρο ακομα να το ψαξω..)
Για τον ηχο κλεισε και ανοιξε την τηλεοραση χωρις επανεκκινηση του δεκτη και θα εισαι οκ,πρεπει να εχεις panasonic plasma,οσο για τους υποτιτλους αν δεν θες να τους μετατρεψεις απο την αρχη σε utf8 και μετα να τους περασεις στον δεκτη,δοκιμασε το plugin rtisubtitle converter.