Νεο RSI Image βασισμενο στο OpenPLI για azboxme καθως και για τα παλια μοντελα
http://openrsi.rsi-images.org/downloads.html
προσοχη ομως τα images δεν περιλαμβανουν kernels γιαυτο η εγκατασταση θα πρεπει να γινει σε boot οπου ειναι ηδη εγκατεστημενο Ε2 image η να κανετε εγκατασταση του αντιστοιχου kernel που μπορειτε να κατεβασετε απο την ιδια σελιδα
Αρκετα καλο image,παιζει και ο media center,η εικονα λιγο με χαλαει,πιστευω οτι δεν ειναι τοσο καλη ειδικα στα hd καναλια.
Εαν εχεις καποιο αλλο image απο τα τελευται ηδη,το copy kernel το ξετσεκαρεις.Με azup 2.1.6.στα hd μοντελα πως το περναμε με azup?
to copy karnel θελει τσεκαρισμενο?
οι oδηγιες για να περασουμε το kernel δεν παιζουν παιδια..καμια βοηθεια?
ολα καλα και ωραια αλλα εγω εχω προβλημα μετο ηχο στο openpli, βασικα δεν εχω καθολου ηχο και πρεπαι να κανε επανεκκινηση για να ελθει...
Για τον ηχο κλεισε και ανοιξε την τηλεοραση χωρις επανεκκινηση του δεκτη και θα εισαι οκ,πρεπει να εχεις panasonic plasma,οσο για τους υποτιτλους αν δεν θες να τους μετατρεψεις απο την αρχη σε utf8 και μετα να τους περασεις στον δεκτη,δοκιμασε το plugin rtisubtitle converter...ομως ο media player παιζει καλα και αναγνωριζει μεγαλους δισκους -ntfs
Μια ερωτηση γενικα..υπαρχει κανενα αρχειο να το φορτωνουμε στο δεκτη και να παιζει τους ελλην υποτιτλους srt κανονικα και οχι 'kinezika'?
To image αυτο μου αρεσε αρκετα και θα το κρατησω.
(ενα μικρο προβληματακι εχω εντοπισει αλλα θελω λιγο καιρο ακομα να το ψαξω..)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.