AZBOX Me & Mini Me

Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Αξίζει τελικά τον κόπο να το βάλει κανείς. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Η υποστήριξη DVB-T πότε αναμένεται;

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Κοίτα,διορθώνει αυτά που λέει οπότε αν σε ενδιαφέρουν αυτά πέρασε το.Το blindscan καλό είναι να μην το δοκιμάσεις καν.Το μόνο που αλλάζει είναι ότι βλέπεις στο βιντεάκι που έβαλα πιο πάνω.

Αξίζει τελικά τον κόπο να το βάλει κανείς. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Η υποστήριξη DVB-T πότε αναμένεται;
Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις ενα boot πιανει:D .Για το dvb-t με το νεο kernel.

Re: AZBOX Me & MINI ME

ρε παιδια τι κακο μου συμβαινει ? προσπαθω να περασω το 1,8 στο boot 0 και αυτο το γραφει στο γαμο του καραγκιοζη , στο reboot εμφανιζει το παλιο image .
πείτε καμια ιδεα γιατι ειμαι με πυρετο και δεν στροφαρω .

αυτο το εχω ειδη κανει 3-4 φορες , και εχω δοκιμασε και σχεδον ολους τους browser . φαινεται οκ , κανει reboot μονο του αλλα το αποτελεσμα το ιδιο .

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Ποια images έχεις στα boot?Και στις πληρορίες-περι βλέπεις το παλιό image ?

ρε παιδια τι κακο μου συμβαινει ? προσπαθω να περασω το 1,8 στο boot 0 και αυτο το γραφει στο γαμο του καραγκιοζη , στο reboot εμφανιζει το παλιο image .
πείτε καμια ιδεα γιατι ειμαι με πυρετο και δεν στροφαρω .
Νικο με mozilla προσπαθεις?.Κοιτα επισης οταν φορτωνει το αριθμο που κανει boot,συνηθως ξεκιναει με το παλιο boot πχ.2.Επελεξε το νεο.Αν δεν πιασουν αυτα κτι θες.ανε recovery απο πισω 2 φορες και ξαναφορτωσε τι θες.

Last edited:

Περα απο το προβλημα του φιλου και μια και αναφερθηκε....
Πισω στον δεκτη βλεπω ενα διακοπτακι.
Αυτο ειναι για το recovery? Και αν ναι πως γινεται η διαδικασια επαναφορας του δεκτη επειτα απο μια αποτυχημενη αναβαθμιση?
Πως τον επαναφερουμε στην ζωη?
Στο manual δεν ειδα να γραφε κατι.....

Το 1.8.0 φαίνεται σταθερό και πράγματι έχουν διορθωθεί όσα λέει. Επίσης έχει διορθωθεί και η φόρτωση του smb module.

Με το RTI 1.8.0 όπως και με το προηγούμενο (1.7.0) έχω το εξής πρόβλημα. Η σύνδεση του AZBOX Me με την τηλεόραση είναι με καλώδιο HDMI. Όταν κάνω κλείνω το δέκτη από το κουμπί στην πίσω πλευρά και τον ξανανοίγω δεν έχω ήχο. Επανέρχεται μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο HDMI και να το ξαναβάλω ή να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης (πχ. από 1080p σε 1080i). Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;
Ευχαριστώ.

ΥΓ. Με το RTI 1.5.0 δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Last edited:
Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Περα απο το προβλημα του φιλου και μια και αναφερθηκε....
Πισω στον δεκτη βλεπω ενα διακοπτακι.
Αυτο ειναι για το recovery? Και αν ναι πως γινεται η διαδικασια επαναφορας του δεκτη επειτα απο μια αποτυχημενη αναβαθμιση?
Πως τον επαναφερουμε στην ζωη?
Στο manual δεν ειδα να γραφε κατι.....

κλεινεις τον δεκτη απο το on-off στο πισω μερος και μετα τοποθετεις το διακοπτακι στη θεση recovery το επομενο βημα ειναι να ανοιξεις τον δεκτη και αυτος θα κανει μονος του τα υπολοιπα ,μολις δεις στην οθονη του να γραφει done τον ξανακλεινεις με το on-off επαναφερεις το διακοπτακι στη θεση normal boot και τον ξανανοιγεις ( υποψιν οτι μετα απο αυτην την διαδικασια ο δεκτης εχει σβησει ολα τα δεδομενα και απο τις 3 θεσεις και πρεπει να τον ξαναφορτωσεις)

Last edited:

Με το RTI 1.8.0 όπως και με το προηγούμενο (1.7.0) έχω το εξής πρόβλημα. Η σύνδεση του AZBOX Me με την τηλεόραση είναι με καλώδιο HDMI. Όταν κάνω κλείνω το δέκτη από το κουμπί στην πίσω πλευρά και τον ξανανοίγω δεν έχω ήχο. Επανέρχεται μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο HDMI και να το ξαναβάλω ή να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης (πχ. από 1080p σε 1080i). Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;
Ευχαριστώ.

ΥΓ. Με το RTI 1.5.0 δεν έχω αυτό το πρόβλημα.
Φιλε μου plasma εχεις panasonic?εχω το ιδιο προβλημα,απλα εγω κλεινω την τηλεοραση και την ξανανοιγω και ολα καλα..

κλεινεις τον δεκτη απο το on-off στο πισω μερος και μετα τοποθετεις το διακοπτακι στη θεση recovery το επομενο βημα ειναι να ανοιξεις τον δεκτη και αυτος θα κανει μονος του τα υπολοιπα ,μολις δεις στην οθονη του να γραφει done τον ξανακλεινεις με το on-off επαναφερεις το διακοπτακι στη θεση normal boot και τον ξανανοιγεις ( υποψιν οτι μετα απο αυτην την διαδικασια ο δεκτης εχει σβησει ολα τα δεδομενα και απο τις 3 θεσεις και πρεπει να τον ξαναφορτωσεις)

OK,χρησιμο και αχρειαστο να ειναι....
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Φιλε μου plasma εχεις panasonic?εχω το ιδιο προβλημα,απλα εγω κλεινω την τηλεοραση και την ξανανοιγω και ολα καλα..

τωρα μου εβαλες φωτια γιατι και γω για panasonic plasma 42αρα τον προοριζω αλλα μεχρι στιγμης το εχω πανω σε samsung lcd 40αρα το βραδυ θα κανω δοκιμη νΑ δω εαν εχω και γω προβλημα

τωρα μου εβαλες φωτια γιατι και γω για panasonic plasma 42αρα τον προοριζω αλλα μεχρι στιγμης το εχω πανω σε samsung lcd 40αρα το βραδυ θα κανω δοκιμη νΑ δω εαν εχω και γω προβλημα

Μπάμπη μην ανησυχεις,όλα καλά είναι,το έχω αναφέρει το πρόβλημα,από την 1.7 έγινε και πιστεύω θα λυθεί.βάλε το μηχάνημα στον plasma να δεις την υγεία σου..:D

Με το RTI 1.8.0 παντως εγω ακομα τρωω κατι ξεγυρισμενα 'tune faild' στο Al Jazeera Sport....
Το Ε2 ver 0.4 της SRI μου αρεσει καλυτερα...

Με το RTI 1.8.0 παντως εγω ακομα τρωω κατι ξεγυρισμενα 'tune faild' στο Al Jazeera Sport....
Το Ε2 ver 0.4 της SRI μου αρεσει καλυτερα...

Μια από τα ίδια και το RSI 0.4. Τα ίδια προβλήματα με το RTi 1.5.0.

Κατι ακομα που εχω προσεξει...
Εχω εξωτερικο σκληρο δισκο 320GB σε NTFS και δεν τον βλεπει o Media player και κολλαει ενω το usb stick το βλεπει κανονικα.....
Εσεις εχεται παρομοιο προβλημα?
(rti image)

Σωστά, έχω την Panasonic G20, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα στην επόμενη έκδοση του RTI.

Last edited: