AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

Απο οτι βλεπω ειναι με νεο kernel και ισως υπαρξει και υποστηριξη γιατους παλιους??Λεει στο αρχειο smp86ΧΧ.

Καλησπέρα Φορουμλιδες, έχει κάποιος να προτείνει εσωτερικό σκλυρό για τον me?
Ευχαριστώ!

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Aztrino 1.7 pre-release
Όποιος το βάλει το βάζει με δική του ευθύνη μιας και είναι prelease

http://www.megashare.com/4046607

Menu / Service / ServiceScan / Motor Settings / Satellite finder / Satellite finder /

In this menu change (a) Motor Position between 1 and 4 and press key 7
for example:
Key Vol (+) (Motor Position:2) and press key 7
Key Vol (+) (Motor Position:3) and press key 7
Key Vol (-) again Key Vol (-)(Motor Position:1) and press key 7

and the motor changes its position

AzBox Me RTi Core v1.8.1 - 23.03

AzBox Me RTi Core v1.8.1 - 23.03

Enigma 2 of 22.02.2012

Drivers of 18.03.2012

Kernel of 04.02.2012

What is new:

- Added more options for Color space in A/V Settings

- Changes in main driver for better blindscan support and overall stability

- Enhanced Blindscan functionality

- Other bug fix's

Last edited:
Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Καλησπέρα Φορουμλιδες, έχει κάποιος να προτείνει εσωτερικό σκλυρό για τον me?
Ευχαριστώ!

προσωπικα προτιμώ 2,5'' δισκους καθως εχουν λιγοτερες απαιτησεις σε ρευματα , αν θελεις ομως μεγαλυτερη χωρητικοτητα πας σε 3,5'' δεν εχω δοκιμασει πανω απο 1 ΤΒ .
παντως θα σου ελεγα να δεις αν εχεις κανα παλιο δισκο η να κανεις λιγο υπομονη γιατι οι τιμες τους εχουν ανεβει τρελα μετα τις πλημμύρες στην ταιβαν .

παιδια αυτο το plugins GSF Subtitles Downloader για openpli image υπαρχει? καθε βοηθεια πολυτιμη!

παιδια αυτο το plugins GSF Subtitles Downloader για openpli image υπαρχει? καθε βοηθεια πολυτιμη!
Φιλε μου χρησιμοποιησε το ddamir subtitle player και καθαρισες με υποτιτλους..

Παίδες ξέρει κανέις αν παίζει κομπλέ το timeshift στο OpenRSI?
Επίσης, όταν πάω να παίξω κάτι που έχω γράψει, δεν μπορώ να κάνω rewind/fast forward?

Έχει κάποιος άλλο ανάλογα issues?

αυτη ειναι η απαντηση του sattommy σε αναλογη ερωτηση που του εγινε στο φορουμ του RSI

Hey Guys,

I know of the ff en rewind issues. But no time yet to look into this. I will when i have time...please hold.

Regards,

Tommy

Με λίγο ψάξιμο το βρήκα και το παραθέτω εδώ για όποιον το χρειαστεί:

1. Connect to AZBox by telnet and type this command:

umount /dev/sda1

2. Now we will format USB in ext3 FS:

mkfs.ext3 /dev/sda1

3. With this command we will mount USB under /media/usb:

mount /dev/sda1 /media/usb
cd /media/usb
mkdir movie

Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

προσωπικα προτιμώ 2,5'' δισκους καθως εχουν λιγοτερες απαιτησεις σε ρευματα , αν θελεις ομως μεγαλυτερη χωρητικοτητα πας σε 3,5'' δεν εχω δοκιμασει πανω απο 1 ΤΒ .
παντως θα σου ελεγα να δεις αν εχεις κανα παλιο δισκο η να κανεις λιγο υπομονη γιατι οι τιμες τους εχουν ανεβει τρελα μετα τις πλημμύρες στην ταιβαν .

Σε ένα φόρουμ γερμανικο διάβασα ότι εχουν θετικές εμπειρίες με τον παρακάτω:
Samsung Spinpoint HN-M101MBB - 2,5" / 1TB / SATA3
Μήπως κάποιος καμιά πληροφορία?

Μετα από δοκιμή όλων των images που κυκλοφορούν γι' αυτό το δέκτη, έχω να συμπεράνω ότι όποιος θέλει να εκμεταλλευτεί τις multimedia δυνατότητες του δέκτη, ας ξεχάσει καλύτερα το OpenRSI και το SIFTeam, όπου αρνήθηκαν πεισματικά να παίξουν τόσο matroska όσο και απλά avi, ενώ αμφότερα με φλόμωσαν στις πράσινες οθόνες και τα ατελείωτα spinners. Τα υπόλοιπα, δηλ. το RSI 0.4, το RTi 1.8.1 και το Spaze Me 1.1 έπαιξαν κανονικά και τα 2 format.
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Neutrino (αν και θα το θελα, αλλά δεν έχω βρει χρόνο)

οσο αφορα το open rsi οι ματροσκες σε τι αναλυση ? γιατι δοκιμασα 2-3 σε 720p και επαιξαν κανονικα ( με το 25/3 ) οπως και avi .
μονο το timeshift δεν λειτουργει κανονικα . ενα βασικο που εχω παρατηρησει αν κανεις restore τα settings απο αλλο Image συνηθως τρωει κολλήματα .
γενικοτερα το openrsi τωρα 2 μερες μου εχει κατσει καλα , εχει κολλησει μονο μια φορα , μετα απο τα βασανιστηρια που του εχω κανει .

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

οσο αφορα το open rsi οι ματροσκες σε τι αναλυση ? γιατι δοκιμασα 2-3 σε 720p και επαιξαν κανονικα ( με το 25/3 ) οπως και avi.

Ναι, επιβαβαιώνω ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση που του πέρασα, δεν ξαναείχα παρόμοια multimedia προβλήματα. Παρόλα αυτα, βλέπω ότι κάποια plugins που θεωρω απαραίτητα, όπως το MultiQuickButton και το Full Backup δε δουλεύουν. Επίσης, πως μπορώ να αλλάξω ανάλυση οθόνης χωρίς να μπω στα settings;

Δεν με ενδιαφερει καθολου ο δεκτης ως media player, αλλα αντιθετα θελω:
- να εχει αριστη (ή σχεδον) εικονα ειτε ως sd ειτε ως hd
-ευκολο και λειτουργικο software χωρις πολλα bugs και...μπουμς
- συνεχη υποστηριξη
-αριστη υποστηριξη ccam κλπ
-ευαισθητο δεκτη που να παιζει ανετα feeds 4:2:2

Νομιζετε οτι ΟΛΑ τα παραπανω τα συγκεντρωνει ο ΑΖ me;

- να εχει αριστη (ή σχεδον) εικονα ειτε ως sd ειτε ως hd ok
-ευκολο και λειτουργικο software χωρις πολλα bugs και...μπουμς ... αυτο παιζεται
- συνεχη υποστηριξη ... αυτο βελτιωνεται
-αριστη υποστηριξη ccam κλπ ... οκ
-ευαισθητο δεκτη που να παιζει ανετα feeds 4:2:2 ... ξερεις πολλους αλλους δεκτες να εχουν αυτη τη δυνατοτητα ?

Προστέθηκε το Blindscan και στο OpenRSI μέσω Πρόσθετα-Λήψη πρόσθετων-systemplugins
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά είναι πιο λεπτομερές από εκείνο της RTI

Παιδιά υπάρχει κάποιος λεπτομερής οδηγός για το Neutrino στο διαδίκτυο (ακόμα και για άλλη μάρκα δέκτη); Επίσης για matroska, τι προτείνετε, neutrino ή enigma;