AZBOX Me & Mini Me

Re: AZBOX Me & MINI ME

το έκανα αλλά τίποτα κάτι κάνω λάθος..Software-Update_(ME) λίγη βοήθεια

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Για αρχή.Κάνεις reboot τον δέκτη και κρατάς στο τηλεχειριστήριο το vol+ πατημένο μέχρι να σου εμφανίσει μια ip στην οθόνη του δέκτη.Μετά αντιγράφεις την ip σε broswer στον υπολογιστή σου.Διαλέγεις στο menu που θα σου εμφανιστεί το boot που θες να περαστεί το image.Αφού περάσεις το image και κάνει restart ο δέκτης κρατάς πατημένο από το τηλεχειριστήριο τον αριθμό που έχεις περάσει το image.Δηλ 0 1 ή 2.Μέχρι να δεις στην οθόνη του δέκτη σου το μήνυμα boot και δίπλα τον αριθμό που διάλεξες.Αν επιλέξεις αριθμό(boot) που δεν έχει μέσα του image θα εμφανιστεί η ip.Ελπίζω να κατάλαβες

το έκανα αλλά τίποτα κάτι κάνω λάθος..Software-Update_(ME) λίγη βοήθεια

α) κλεινεις τον δεκτη απο τον διακοπτη στο πισω μερος
β) ανοιγεις τον διακοπτη και πατας το κουμπι on που βρισκεται στο μπροστινο μερος του δεκτη
γ) μολις αρχισει να μπουταρει ο δεκτης πατας και κρατας πατημενο το κουμπι vol + στο τηλεχειριστηριο
δ) σε λιγο οδεκτης θα σου δειξει τη ip του (π.χ 192,168,1,21)
ε) τρεχεις τον internet explorer η το firefox και βαζεις την ip του δεκτη σου (http://192.168.1.21 και δινεις εντολη να συνδεθει
στ) μολις συνδεθεις με τον δεκτη επιλεγεις σε πιο boot (0,1,η 2) θελεις να εγκαταστησεις την αναβαθμηση
ζ) πατας στο Choose File και πας στον φακκελο που εχεις κατεβασει την αναβαθμηση και επιλεγεις το αρχειο μολις το επιλεξεις πατας το upload
η) μολις τελειωσει η φορτωση του αρχειου του δεκτη θα δεις νεα σελιδα με τις επιλογες reboot και flash τσεκαρεις την επιλογηreboot και μετα πατας flash και ξεκινα η αναβαθμηση
θ) οταν τελειωσει η αναβαθμηση ο δεκτης θα αρχισει ξαναμπουταρει, πατας και κρατας πατημενο το κουμπι που αντιστοιχει στο boot οπου εχεις φορτωσει την αναβαθμηση (0,1,η2)

μαλλον γραφω πολυ γρηγορα οταν ξεκινησα δεν υπηρχε ουτε το δικο σου ποστ αλλα ουτε το ποστ του tsakman αλλα λογω της γρηγοραδας μου βγηκα τελευταιος και καταιδρωμενος

Last edited:
Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Αλλά το εξήγησες καλύτερα και αναλυτικότερα όμως!

και άλλο πρόβλημα.έχω βάλει το AZtrino_Me_16 το πρόβλημα είναι οτι το τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρίνεται σε ότι και να κάνω...

δεν μπορώ να κάνω με το τηλεκοντρόλ ρύθμισής στον αζβοχ με έχω βάλει το AZtrino_Me_16 δεν ανταποκρίνετε .λίγη βοήθεια .

όλα κανονικά ο δέκτης είναι μόλις 2 ημερών .το λαμπακι αναβει κανονικά

το image το βάζουμε δια μέσου ιντερνετ.οπως τα υπόλοιπα. η κάνουμε κάτι άλλο usb..πχ

Η ερώτηση μου ήταν ... δεν μπορώ να κάνω με το τηλεκοντρόλ ρύθμισής στον αζβοχ με έχω βάλει το AZtrino_Me_16 δεν ανταποκρίνετε .λίγη βοήθεια

δεν μπορώ να κάνω με το τηλεκοντρόλ ρύθμισής στον αζβοχ με έχω βάλει το AZtrino_Me_16 δεν ανταποκρίνετε .λίγη βοήθεια .

στο πισω μερος του τηλεκοντρολ πανω ακριβως απο τις μπαταριες (στο αριστερο μερος οπως το βλεπεις ) εχει ενα κουμπακι τριων θεσεων αλλαξε του θεσεις και το πιθανοτερο ειναι οτι θα λυθει το προβλημα σου

το έκανα ήδη..... τίποτα μήπως έπρεπε να βάλω πιο παλιό image το τρέχω απο ιντερνετ μοζιλλα.πχ το 1.2 AZtrino_Me

το έκανα πάνω απο 5 φορές ανοιγη και όταν πρέπει με το κοντρόλ να επιλέγω γλωσα δεν πάει πουθενά

Δοκιμασε να ανοιξεις και να κλεισεις τον δεκτη απο πισω οταν βρισκεται στην οθονη για την γλωσσα.Επισης αν δεν εχεις αλλα images,η δεν βαριεσαι να τα ξαναβαλεις κανετου ενα recovery απο πισω.Για aztrino βαλε αυτην την εκδοση http://fw.azbox.ca/AZtrino_Me_177_NA.img

Last edited: