Για οσους θελουν να δοκιμασουν το νεο RTI image με τους νεους οδηγους και το νεο kernel
OpenAZBox PLi MOD Me Prerelease
OpenAZBox PLi MOD image is fully based on OpenPLi 2.1 Enigma 2
Kernel: Linux azboxme 3.3.1
Απλά να ξέρετε όσοι κάνετε τη νέα αναβάθμιση ότι δε θα παίζουν τα άλλα images ακόμα κι αν βρίσκονται σε διαφορετικό boot partition.
Νασαι καλά, nakata! Προφανως αυτο το image θα αντικαταστήσει τα RTi, ε; Και κάτι άλλο. Η αντιστοιχία κουμπιων και λειτουργιων είναι ό,τι πιο άθλιο έχω δει σε δέκτη με enigma. Στα περισσότερα το κουμπί rec δε δουλεύει καν ή έχει λειτουργία radio mode! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα σωστό keymap ή μπορούμε να βρούμε κατάλληλο multiquickbutton plugin για το δέκτη.με τον παρακατω τροπο παιζουν...
Νασαι καλά, nakata! Προφανως αυτο το image θα αντικαταστήσει τα RTi, ε; Και κάτι άλλο. Η αντιστοιχία κουμπιων και λειτουργιων είναι ό,τι πιο άθλιο έχω δει σε δέκτη με enigma. Στα περισσότερα το κουμπί rec δε δουλεύει καν ή έχει λειτουργία radio mode! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα σωστό keymap ή μπορούμε να βρούμε κατάλληλο multiquickbutton plugin για το δέκτη.
Στο openazbox.info ανέβηκαν 2 kernels(1 για ME και 1 για miniME).Δε γνωρίζω αν είναι για τα παλιά images ή για το καινούργιο
http://openazbox.info/image/kernel/zbimage-linux-xload-minime.tar
http://openazbox.info/image/kernel/zbimage-linux-xload.tar
Το καινουργιο ειναι
Keymap απο pinkflood δοκιμασες ?
pingflood και όχι pinkflood
Η οταν ειμαστε ηδη μεσα στον media player,παταμε το πληκτρο μενου και ενεργοποιουμε αυτο που λεει show media player to plugins.Μετα αν παμε στα προσθετα θα δουμε τον media player μεσα και θα μπορουμε να τον ενεργοποιουμε απο τα προσθετα.Αυτα αν θελετε το καλυτερο keymap του pingflood.Αν καποιος το βαλει καλο ειναι να κανει και το εξης:ΜΕ το notepad++ ανοιγουμε το me.xml απο εκει που ειναι εγκατεστημενο το plugin ,παμε στη σειρα InfobarSubserviceSelectionActions και βαζουμε την γραμμη <key id="KEY_HOME" mapto="rtipanel" flags="b" /> .Αποθηκευση,επανεκκινηση και πλεον εχουμε και το rti panel με το keymap του pingflood.To μονο κακο ειναι οτι δεν δουλευει η δευτερη infobar για οποιον την θελει.Οσο για τα keymaps, δουλευουν και τα δυο αλλα δεν εχουν πληρη συμβατοτητα αν και του pinkflood δεν εχει ορισμενες δυνατοτητες που εχει το γνησιο, πχ το image δεν εχει media center (προς το παρον) οποτε για την αναπαραγωγη ταινιων πρεπει να χρησιμοποιησεις τον media player οπου το μενου των υποτιτλων εμφανιζεται πατωντας το κουμπι <<ΤΧΤ>> και οχι πατωντας το κουμπι <<μενου>> λοιπον αυτη η δυνατοτητα δεν υπαρχει στο Keymap του pinkflood
Keymap απο pinkflood δοκιμασες ?
Χμ μμ και νόμιζα ότι είμαι μόνος σε αυτό .Το εκανε και σε μενα ο P+ και το έστειλε αδιαβαστο και το εσπασε και έβαλα όρια .Φυσικά κάνει και αυτό που είπες με τις τελείες ... H favorite list σε μένα είναι δική μου από την αρχή . Μήπως να περιμένουμε το καινούργιο image ?favorite lists ειναι δικες σου ή εχεις βαλει καπια ετοιμη ?
περιπου τα ιδια μου κανει ο p+ με ετοιμα favorites του vhanniball , και χωρις λογο αρχιζει το πιατο και κοβει βολτες ...
επισης μερικες φορες χωρις λογο ενεργοποιει το tuner β και φυσικα δεν δινει εντολη στο possitioner που μενει με τρεις τελειες .
στο web interface του openrsi βρηκα επιλογη που οριζει prefered tuner το α , μετα απο αυτο δεν μου το εχει κανει ξανα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.