AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Πώς να σώσετε settings από το Aztrino​

Με ένα πρόγραμμα ftp σώστε τα εξής αρχεία

/etc/tuxbox/config/neutrino.conf
Main settings file for AZtrino including GUI, A/V, Network and miscellaneous settings.

/etc/tuxbox/config/satellites.xml
Contains a current list of all satellites and their transponders but no antenna settings.

/etc/tuxbox/config/zapit/audio.conf
Contains custom audio settings for scanned channels

/etc/tuxbox/config/zapit/bouquets.xml
Contains settings for all channel bouquets (i.e. groups)

/etc/tuxbox/config/zapit/sat.conf
Antenna settings specific for each satellte including LNB, switch and motor positions.

/etc/tuxbox/config/zapit/services.xml
Scanned channels including service names, PIDS, etc...

/etc/tuxbox/config/zapit/zapit.conf
Global antenna settings such as latitude & longitude for USALS.

Εχει δοκιμασει κανενας DVB-T tuner με το νεο Kernel 3.3.1 δουλευει η ειναι ακομα απενεργοποιημενο;

Re: AZBOX Me & MINI ME

pγεια σας παιδια μια βοηθεια με ποιο προγραμμα ριχνουμε settings στον azbox hd e2 openpil και συγκεκριμενο τα settings απο την παρακατω σελιδα http://www.vhannibal.net/

γεια πες τις ρυθμησεις εκει που λεει firmware software

Δημητρη σ ευχαριστω παρα πολυ με το συγκεκριμενο προγραμμα εκανα δουλεια!!! Να εισαι καλα!!!!

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

Τι kernel φοράει το συγκεκριμένο; Μπορεί να εγκατασταθεί ταυτόχρονα με τα OpenPLi/RSI με τα νέα kernel?

το παλιο φοραει οποτε δεν μπορει να δουλεψει με το νεο κερνελ, θα ηθελα ομως και ενα ρουσφετι ,αφου εχεις εγκατεστημενο το OpenRSI-openpli-with new kernel κοιτα εαν υπαρχει ακομα η καθυστερηση (ετεροχρονισμο )των εξωτερικων υποτιτλων (.srt utf-8) κατα την αναπαραγωγη ταινιας που υπηρχε με το παλιο κερνελ (σε μενα παιζουν μια χαρα πλεον αλλα στο site του openrsi δεν γραφουν τιποτε για fix")

το παλιο φοραει οποτε δεν μπορει να δουλεψει με το νεο κερνελ, θα ηθελα ομως και ενα ρουσφετι ,αφου εχεις εγκατεστημενο το OpenRSI-openpli-with new kernel κοιτα εαν υπαρχει ακομα η καθυστερηση (ετεροχρονισμο )των εξωτερικων υποτιτλων (.srt utf-8) κατα την αναπαραγωγη ταινιας που υπηρχε με το παλιο κερνελ (σε μενα παιζουν μια χαρα πλεον αλλα στο site του openrsi δεν γραφουν τιποτε για fix")

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους, αλλά για να είμαι ειλικρινής ούτε με το παλιό είχα προσέξει κάτι ανάλογο. Απλά θεωρώ ότι με το νέο kernel ο εσωτερικός player ανταποκρίνεται καλύτερα και είναι ταχύτερος στις εντολές.

Φιλε nakata μιλας μεσα απο τον media center?

παιδια επειδή το είχα παρατήσει για 1 διαστημα σε πιο σαιτ εχετε κανει εγγραφη για τα νεα image, εχω rti 1.5.0 και ψαχνω για νεότερο?
στειλτε και πμ

έχω βάλει το AZtrino_Me_18_NA και μετά απο λίγες ρύθμισής κολάι και δεν ανταποκρινετε με το τηλεκοντρόλ..το έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα..αλλά και γενικά και σε άλλα image έχω πρόβλημα το έχει και κάποιος άλλως.οχι σε ε2´´´...και κάτι άλλο με πιο πρόγραμμα μπορώ να αλλάξω τους subs..στο AZtrino για να τους διάβαση ..

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει το πρόβλημα που έχω με τις εγγραφές; Δηλ. όταν πάω να γράψω ταυτόχρονα δύο προγράμματα στο σκληρό, ή γράφω ένα πρόγραμμα και πατήσω timeshift, ο δέκτης κρασάρει. Επίσης κρασάρει όταν επιλέξω μια ταινία στο media center και πάω να επιλέξω υπότιτλους. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα image με νέο kernel (δε θυμάμαι αν γινόταν και στα παλιά)