AZBOX Me & Mini Me

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

@ chris.px
http://sourceforge.net/projects/subtitlecreator/files/latest/download
ανοιξε με το προγραμμα τους υποτιτλους που θελεις και μετα δωσε save vob sub

@ drspiros

επιβεβαιωνω το πρωτο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τους υποτιτλους (openrsi-newkernel enigma from 16-05-2012 και τελευταια αναβαθμιση 27-05-2012) ισα-ισα που δεν εχω και τους αποσυγχρονισμους των υποτιτλων που ειχα με το παλιο κερνελ

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

επιβεβαιωνω το πρωτο αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τους υποτιτλους (openrsi-newkernel enigma from 16-05-2012 και τελευταια αναβαθμιση 27-05-2012) ισα-ισα που δεν εχω και τους αποσυγχρονισμους των υποτιτλων που ειχα με το παλιο κερνελ
Ναι, είναι γεγονός ότι δε συμβαίνει πάντα γι' αυτο και δεν μπορώ να καταλάβω την αιτία.

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

AZtrino version 1.82, North American edition - For AzBox Me ONLY

http://fw.azbox.ca/AZtrino_Me_182_NA.img

Bugs Fixes

- With manual PID entry, "ghost" channels were added when more than one transponder was scanned in on the channels list. This has been fixed.
- AZtrino process was restarting from time to time when scanning or changing channels. This has been fixed.

Re: AZBOX Me & MINI ME

Καλημέρα.
Το κέρνελ διαβασα σε παλιότερο πόστ μπαίνει με στικάκι και στο μποοτ 0. Πρώτα το κέρνελ και μετά το image σωστά?

Καλημέρα.
Το κέρνελ διαβασα σε παλιότερο πόστ μπαίνει με στικάκι και στο μποοτ 0. Πρώτα το κέρνελ και μετά το image σωστά?

Ριξε τα 3 αρχεια που θα βρεις μεσα στον φακκελο,δηλαδη τα zbimage-linux-xload,update.ext και image0.jffs2 σε ενα usb stick φορμαρισμενο σε fat 32 κλεισε το δεκτη απο το πισω κουμπι , τοποθετησε το στικακι στον δεκτη και ξαναξεκινα τον και σε λιγο θα δεις στην οθονη της τηλεορασης σου το μενου της αναβαθμησης, απο κει και περα εχεις την δυνατοτητα επιλεγοντας την αντιστοιχη επιλογη να εγκαταστησεις.
1)μονο το κερνελ το οποιο μετα την εγκατασταση καλυπτει και τα 3 boots
2)το κερνελ και το image στο boot 0 (οποτε αφηνεις το αρχειο image0.jffs2 ως εχει")
3)το κερνελ και το image στο boot 1 (οποτε μετονομαζεις το αρχειο σε image1.jffs2)
και
4)το κερνελ και το image στο boot 2 (οποτε μετονομαζεις το αρχειο σε image2.jffs2)

στα υποψιν οτι μετα την εγκατασταση του νεου κερνελ δεν δουλευουν τα (παλια) images τα οποια ισως εχεις ηδη εγκτεστημενα και ειναι συμβατα με το παλιο κερνελ
στα υποψιν επισης οτι σε περιπτωση που θελεις να εγαταστησεις καποιο image με καταληξη .img το οποιο ειναι συμβατο με το νεο κερνελ π.χ. το openrsi-me-newkernel-b3.img εφοσον εχεις εγκαταστησει το νεο κερνελ προχωρας στην αναβαθμηση του δεκτη με τον παλιο τροπο δηλαδη μεσω web interface

κατατοπιστηκότατος είσαι σε ευχαριστώ. Αυτά τα λινκ με τα κέρνελ τα έχουνε ανενεργά τώρα όμως.

Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

κερνελ ειναι το αρχειο zbimage-linux-xload που υπαρχει μεσα σε καθε image ειτε αυτο εχει καταληξη .rar και μπορεις να το κανεις extract με το winrar η το winzip, ειτε αυτο εχει κατληξη .img η tar οποτε χρειαζεσαι το 7zip για να το κανεις extract

άσχετο αλλά είναι απαραίτητο το 7zip γιατί και με το rar τα ίδια αρχεία μου βγάζει όταν το κάνω extract.

έχεις 1 pm.

Ριξε τα 3 αρχεια που θα βρεις μεσα στον φακκελο,δηλαδη τα zbimage-linux-xload,update.ext και image0.jffs2 σε ενα usb stick φορμαρισμενο σε fat 32 κλεισε το δεκτη απο το πισω κουμπι , τοποθετησε το στικακι στον δεκτη και ξαναξεκινα τον και σε λιγο θα δεις στην οθονη της τηλεορασης σου το μενου της αναβαθμησης, απο κει και περα εχεις την δυνατοτητα επιλεγοντας την αντιστοιχη επιλογη να εγκαταστησεις.
1)μονο το κερνελ το οποιο μετα την εγκατασταση καλυπτει και τα 3 boots
2)το κερνελ και το image στο boot 0 (οποτε αφηνεις το αρχειο image0.jffs2 ως εχει")
3)το κερνελ και το image στο boot 1 (οποτε μετονομαζεις το αρχειο σε image1.jffs2)
και
4)το κερνελ και το image στο boot 2 (οποτε μετονομαζεις το αρχειο σε image2.jffs2)

στα υποψιν οτι μετα την εγκατασταση του νεου κερνελ δεν δουλευουν τα (παλια) images τα οποια ισως εχεις ηδη εγκτεστημενα και ειναι συμβατα με το παλιο κερνελ
στα υποψιν επισης οτι σε περιπτωση που θελεις να εγαταστησεις καποιο image με καταληξη .img το οποιο ειναι συμβατο με το νεο κερνελ π.χ. το openrsi-me-newkernel-b3.img εφοσον εχεις εγκαταστησει το νεο κερνελ προχωρας στην αναβαθμηση του δεκτη με τον παλιο τροπο δηλαδη μεσω web interface

Με λίγα λόγια δεν δουλεύουν καθόλου τα rti images (π.χ. 1.8.1);

Παίδες καλημέρα,μπορεί να μου πει κάποιος που έχει βάλει το καινούργιο image,τι πρέπει να πατήσω από telnet για να δουλέψει η εντολή opkg force overwrite?θέλω να εγκαταστήσω ένα σκιν και μου βγάζει μια λίστα και φυσικά δεν δουλεύει η εντολή..:confused:

Όσοι ασχολούνται ακόμα με το Aztrino και ειδικότερα με το 1.82ΝΑ που προσφέρει ένα άψογο blindscan βρήκα μια εύκολη λύση για όσους χρησιμοποιούν μοτερ και δε θέλουν να βάλουν Usals
Θα πρέπει να έχουμε όμως εγκατεστημένο σε άλλο boot το image της RTI(παλιό kernel) για πιο ευκολία.Γιατί στο Aztrino μου φαίνεται πολύ δύσκολο
Αποθηκεύουμε τις θέσεις των δορυφόρων στο μοτερ με το RTI.Tις σημιώνουμε επίσης σε ένα πρόχειρο γιατί θα μας χρειαστούν μετά
Όταν τελειώσουμε κάνουμε επαννεκινηση και ξεκινάμε με το Aztrino
Κάνουμε τα εξής
Πηγαίνουμε Channels-DVB-S2 tuner
Επιλέγουμε DiSEqC switch type-Advanced
Επιλέγουμε Antenna Setup
Επιλέγουμε τους ίδιους δορυφόρους που σώσαμε με το RTI και αλλάζουμε μόνο το DiSEqC 1.2 motor position με τον αριθμό που σώσαμε και στο RTI(γιαυτό καλό είναι να έχουμε αποθηκεύσει δορυφόρους και αριθμό θέσεων σε ένα txt αρχείο)
Δηλαδή αν στο RTI βάλαμε τον 10Ε στον αριθμό 10 θα βάλουμε και στο Aztrino DiSEqC 1.2 motor position 10
Μόλις τελειώσουμε με όλους τους δορυφόρους πατάμε το κόκκινο κουμπί για σώσιμο.

Παίδες καλημέρα,μπορεί να μου πει κάποιος που έχει βάλει το καινούργιο image,τι πρέπει να πατήσω από telnet για να δουλέψει η εντολή opkg force overwrite?θέλω να εγκαταστήσω ένα σκιν και μου βγάζει μια λίστα και φυσικά δεν δουλεύει η εντολή..:confused:

ριξε το αρχειο στο /tmp και δοκιμασε την παρακατω εντολη

ipkg install -force-overwrite /tmp/το ονομα του αρχειου.ipk

η κανε χειροκινητη εγκατασταση μεσω του δεκτη (μπλε κουμπι /διαχειριση λογισμικου/εγκατασταση επεκτασεων τοπικα/μνημη/tmp

Μπραβο βρε Μπαμπη,προσπαθουσα να το κανω εγκατασταση με την εντολη απο media/hdd(εκει το ειχα) και δεν το επαιρνε τωρα που το εκανα απο το tmp το πηρε..Παρεπιπτοντως αυτο ειναι το skin https://rapidshare.com/files/2557821768/enigma2-plugin-skins-redheat-plimod_v1.0r0_mipsel.ipk και ειναι αυτο που ειχε το sifteam σε εκδοση για pli.Το image backup σας δουλευει?

Εμένα πάλι μου βγάζει ipkg: not found

Το tmp είναι στο φάκελο var/volatile/tmp κάτι τέτοιο.ρίχνεις το πακέτο δίνεις δικαιώματα 755,και το εγκαθιστας.