AZBOX Me & Mini Me

Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

OpenAZBox PLi MOD Me Prerelease 4

OpenAZBox PLi MOD Me image is fully based on OpenPLi 2.1 Enigma 2

Prerelease 4

Kernel: Linux azboxme 3.3.1
Enigma 2: 12. august 2012.
Drivers: Sun Aug 11 21:27:29 CEST 2012

What's new:

- Fixed "Tuner failed" problem

- Fixed 2 x Recording from 2 channels on same TP

- Added Video scalling options

Download:
http://www.mediafire.com/download.php?fzx5a2vnj2amcrs

Re: AZBOX Me & MINI ME

Θα το δοκιμασω οταν μπορεσω οχι τιποτ' αλλο αλλα απο απο περιεργεια εαν εφτιαξαν το "Tuner failed".

Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Θα το δοκιμασω οταν μπορεσω οχι τιποτ' αλλο αλλα απο απο περιεργεια εαν εφτιαξαν το "Tuner failed".
Κι εγώ αυτήν την περιέργεια έχω αλλά είμαι στο νησί τώρα (ακούς jim?), αύριο που θα γύρω (=γυρίσω) θα το τσεκάρω!

OpenAZBox PLi MOD MiniMe Prerelease 4​

OpenAZBox PLi MOD MiniMe image is fully based on OpenPLi 2.1 Enigma 2

Prerelease 4

Kernel: Linux azboxminime 3.3.1
Enigma 2: 12. august 2012.
Drivers: Sun August 11 19:21:18 CEST 2012

Changes:

- Fixed 2 x Recording from 2 channels on same TP

- Added Video scalling options

- Added blindscan support for MiniMe which comes with AVL 6211 DVB-S2 Tuner

http://www.mediafire.com/?skn8v0kr2huc901

Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Δηλαδή;

Από ότι έχω καταλάβει ένα κομμάτι του image μπαίνει με usb και άλλο me webif. Επίσης η επιστροφή σε παλιό kernel έχει κάποια περιπλοκότητα. Μήπως υπάρχουν κάπου όλα συγκεντρωμένα;
Τέλος, αξίζει να περάσει κανείς το OpenAZBox PLi MOD Me σε σχέση με το RTI 1.8;

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZBOX Me & MINI ME

Από ότι έχω καταλάβει ένα κομμάτι του image μπαίνει με usb και άλλο me webif. Επίσης η επιστροφή σε παλιό kernel έχει κάποια περιπλοκότητα. Μήπως υπάρχουν κάπου όλα συγκεντρωμένα;
Τέλος, αξίζει να περάσει κανείς το OpenAZBox PLi MOD Me σε σχέση με το RTI 1.8;

Από τον φάκελο USB παίρνεις 2 αρχεία, τον kernel και το image.jffs2 (πετάς το update), μετονομάζεις το image.jffs2 σε flash.jff2 και μαζί με τον kernel το συμπιέζεις σε μορφη .tar με το 7-zip (προσθηκη σε αρχειο συμπιεσης). Το φορτωνεις μετα μέσω webif με τη γνωστή διαδικασία.
Η επιστροφή σε παλιό kernel γίνεται χωρίς πρόβλημα, αλλά φυσικά με άλλο image.
Τον νέο kernel θα τον βρεις στα νέα αρχεία, τον παλιό εδώ http://update.openrsi.org/kernelfiles/me/azboxme-kernel-20120204.img
Αξίζει να περάσεις το OpenAZBox PLi MOD Me σε σχέση με το RTI 1.8 αν 1) έχεις bugs που θες να δεις αν έχουν επιλυθεί και 2) θες να πειραματιστείς και να συγκρίνεις...

OpenRSi working on a new image

OpenRSi is working on a new image for the AZBox HD, AZBox miniMe en AZBox Me receivers.

The new images will be based on OpenPLi and the OpenAZBox MOD drivers and kernel.
The last couple of days, there have been several non-public release for beta-testers.

According to Sattommy, the new images will be released for public in the next couple of days.

Looking forward the this very popular firmware.

πηγη

Επιπλέον σε λίγο καιρό έρχεται και καινούργιο Spaze image βασισμένο στο OpenPLi 2.1

Όταν βγάλουν και το mediacenterτότε πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά.το image το δοκίμασε κανένας?το tune failed έφυγε?

Λοιπόν, σήμερα τον έχω ξεσκίσει στα reboot. Στο OpenRSI το "tune failed" παραμένει, έστω και σε μικρότερη συχνότητα! Στο OpenAZBox Mod Prerelease 4 φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα. Κατά τα άλλα, και στα δύο images η ταυτόχρονη εγγραφή δύο τουλάχιστον προγραμμάτων είναι πλέον εφικτή!

Απορία: Πώς μπορώ να δώσω σε ένα πλήκτρο (π.χ. το κόκκινο) την εντολή να μου ανοίγει το μενού με τα plugins (όπως με το μπλε ανοίγουν τα extensions); Δε θέλω να καταφύγω σε λύσεις MQB, προτιμώ αν γίνεται να κάνω edit το keymap (το έχω καταφέρει με κάποιες εντολές).

Last edited:
Re: Απάντηση: AZBOX Me & MINI ME

δουλεύει μαζί το OpenRSI-2.1-azboxme και το OpenAZBox Mod Prerelease 4 ??

και νομίζω θα δουλεύει και το Aztrino το 2,0.Σπύρο ποιο σου φαίνεται πιο σταθερό?Blindscan έχουν?

και νομίζω θα δουλεύει και το Aztrino το 2,0.Σπύρο ποιο σου φαίνεται πιο σταθερό?Blindscan έχουν?

Φυσικά και το aztrino αφού έχουν τον ίδιο kernel. Σταθερά φαίνονται και τα δύο, εγώ όμως χρησιμοποιώ το OpenRSI λόγω του ΜediaCenter. Επίσης, το prerelease 4 δεν έχει feeds για plugins, οπότε προσωρινά του πέρασα εκείνα του rsi. Blindscan υπάρχει ως επιλογή στα plugins, το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.