AZBOX Me & Mini Me

Παιδιά ξαναβάζω την ερώτηση για τους κατόχους κινητου + σταθερού πιάτου MAZI στο τελευταιο fw?

a)Υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση του πιάτου?

b)Συνεργάζεται αψογα με το diseq

Εχω τον premium με σταθερο κατοπτρο και κινητο με usals και δεν εχω προβλημα. τωρα δεν ξερω για τον me

kαλησπερα..εχω τον azbox me με firmware openrsi 3,μηπως γνωριζει κανεις πως να ενεργοποιησω το hbbtv;

Παίδες έχω εντοπίσει το plugin Airplayer το οποίο προσθέτει σε enigma2 δέκτες λειτουργικότητα Airplay.
Έχει δοκιμάσει κανείς να το βάλει στον Me??

Έκανα format το δίσκο και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και με το pli mod release τελευταίο ; Κρασάρει όποτε πατάω stop ή πάω στα My Recordings.

Μέρος του crashlog

ile "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 226, in create
return screen(self, *arguments, **kwargs)
File "/usr/lib/enigma2/python/Screens/MovieSelection.py", line 444, in __init__
AttributeError: 'module' object has no attribute 'MAP_SEARCH_UPCASE'
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/enigma2/python/Components/ActionMap.py", line 46, in action
File "/usr/lib/enigma2/python/Screens/InfoBar.py", line 122, in showMovies
File "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 294, in openWithCallback
dlg = self.open(screen, *arguments, **kwargs)
File "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 305, in open
dlg.isTmp = True
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'isTmp'
(PyObject_CallObject(<bound method HelpableActionMap.action of <Components.ActionMap.HelpableActionMap instance at 0x1a05c38>>,('InfobarActions', 'showMovies')) failed)

Σε μένα πάλι όχι! Μήπως να εγκαταστήσεις πάλι το λογισμικό (με clean install) ή να έκανες format στο δίσκο;

Ποιό είναι το τελευταίο update που έχεις;

Εγώ είμαι εδώ

Kernel version: 3.5.5
Firmware version: 2012-11-21 18:57:32
Gui version: 2012-11-20

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς πρόβλημα σύνδεσης του dreamdroid με το Openrsi 3.0?
Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ. Με το OpenAZBox PLi MOD Me Release 1 συνδέεται χωρίς πρόβλημα!

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το τελευταίο image της OpenAzbox σε μορφή για αναβάθμιση μέσω webif?Σε μορφή img δηλαδή.Γιατί αυτό που έχουν είναι για usb.ευχαριστώ

Δυστυχως δεν εχω καταφερει να το φορτωσω μεσω webif,μονο usb.To dreamdroid μου δουλευει και εμενα.

Τουλάχιστον μπορείς να μου πεις πως το αναβάθμισες μέσω usb μιας και προσπαθούσα χθες να το κάνω και δε τα κατάφερα.Μόλις σήμερα πήρα καινούργιο κινητο android οπότε θα δοκιμάσω και εγώ σύντομα το dreamdroid

Πού ακριβώς δυσκολεύεσαι; Μετονομάζεις το image.jffs2 σε flash.jffs2. Εγκαθιστάς, αν δεν το έχεις, το 7-zip. Παίρνεις τα αρχεία zbimage-linux-xload & flash.jffs2 (πετάς το update.ext) και με δεξί κλικ πατάς "Προσθήκη σε αρχείο" και τα αποθηκεύεις σε μορφή .tar. Μετά μπορείς να αναβαθμίσεις μέσω webif.

Το Dreamdroid δουλεύει κανονικότατα.

Υ.Γ. Έχει εγκαταστήσει κανείς mgcamd στο OpenAzbox; Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω, στο OpenRSI μπαίνει κανονικά.

Σε μένα για κάποιο λόγο δεν συνδέεται! Στο OpenAZbox δουλεύει άψογα!
Έχω εγκαταστήσει εγώ mgcamd στο OpenAzbox και λειτουργεί.

Δεν θυμαμαι από που το κατέβασα. Ναι, μιλάμε γαι τη Release 1 (mgcamd 1.35 2.4-r1)