AZBOX Me & Mini Me

Εγώ κύριοι κατέβασα & φόρτωσα το OpenSpa 2.01 αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάποιο CAM ή μάλλον οτιδήποτε να θέλήσω να κατεβάσω μου βγάζει στο τέλος error!
Τί στο καλό κάνω λάθος και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα??? Έχω κανονικά ιντερνετ αλλά...Δεν γίνεται τίποτα!
Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει, γιατί έχω παλαβώσει!!!
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Επανερχοναι δριμυτερος :)
Καταρχην ευχαριστω για τις συμβουλες και την βοηθεια.

Εβαλα στο boot 0 το openspa 2.0 , το οποίο κρασαρει συχνά,
αλήθεια.. το 2.01 απο που το κατέβασες;

Επισης στο disecq B δεν μου βλεπει τον astra 19.2 εχει ku και ka band,
Ποια ειναι η σωστή?

Στο media player για καποιο λογο δρν βγαζει ηχο dts απο την οπτικη στομ ενισχυτή. . Any ideas?

Μέσα απο τον δέκτη. Οτιδήποτε κι αν θελήσω να κατεβάσω & να εγκαταστήσω δεν το κάνει. Μου εμφανίζεται παραθυράκι που γράφει error Για παράδειγμα, πηγαίνω στο spa panel, μετά στο openSPA CAMD Manager, μετά download μετα επιλογή ανάλογα τι θέλω, και μετά πατάω κίτρινο install. Please wait....και μετα, βγαίνει ένα παραθυράκι που γράφει με πλε γράμματα πάνω openSPA Instalation, και απο κάτω το σηματάκι i (info) και λέει Error downloading!!!
Τί στο καλό κάνω λάθος???? Μπορεί καποιος να μου πεί?

Τί στο καλό κάνω λάθος???? Μπορεί καποιος να μου πεί?
Τίποτα... όπως το περιγράφεις! Πριν φτάσεις στο σημείο να ξαναπεράσεις το image, μία ερώτηση: Πώς είσαι σίγουρος ότι το internet στο δέκτη δουλεύει κανονικά;

Πώς σας έπαιξε ο AzPlay; Εμένα δε μου παίζει το file, παρότι ξεκινάει ο player. Έβαλα και τα αρχεία djmount & rmfp_player στο usr/bin αλλά τζίφος.

Κατέβασα το AZPlay από github (https://github.com/drgogeta86/AZPlayer). Έβαλα τα αρχεία στις θέσεις τους και τους έδωσα δικαιώματα 755

Last edited:
Ναι, αλλά εκεί υπάρχουν 4 φάκελοι (bin, img, lib, plugin). Πού ακριβώς μπαίνουν αυτοί οι φάκελοι ή τα αρχεία που περιλαμβάνονται σε αυτούς;

Last edited by a moderator:
Να σου πω εγώ τι έκανα. Πήρα το φάκελο opkg από το OpenRSi (etc/opkg) και το έβαλα στην αντίστοιχη διαδρομή στο spa (αφού έκανα backup το δικό τους). Στη συνέχεια εγκατέστησα τα drivers για το στικάκι μου και έπαιξε κανονικά.

Πλακωσαμε οι νουμπαδες :))))

Εβαλα το openrsi..
Αλλα οταν πάω να μπω με το firefox το pc μου, δεν το βλεπει τον δεκτη.
Μηπως πρεπει να βαλω καποιο plugin στον δέκτη;

Να σου πω εγώ τι έκανα. Πήρα το φάκελο opkg από το OpenRSi (etc/opkg) και το έβαλα στην αντίστοιχη διαδρομή στο spa (αφού έκανα backup το δικό τους). Στη συνέχεια εγκατέστησα τα drivers για το στικάκι μου και έπαιξε κανονικά.

Τους drivers που τους βρήκες?

υπάρχει ο δεχτής ακόμη στη δικη μας αγορά και αν ναι δώστε link..

Αντε παλι απο την αρχη!! συμφωνα με τα οσα λενε η ομαδα και ο the ripper παμε σε kernel 3.9.2.Αντε να δουμε ποτε θα κατασταλαξουν

φιλε νακάτα επειδή έχω μείνει πίσω... μπορείς να μας πεις τι εννοείς... υποθέτω ότι δεν υπάρχει ο δεχτής οποτε να κοιτάξω για το ελίτ η premium.....

Εννοω τις παλινωδίες της ομαδας σχετικα με τον πυρήνα που θα χρησιμοποιήσουν στα images, ξεκινησαν δε ξερω με ποιον πηγαν στον 3,3,1 μετα στον 3,5,5 μετα ξανα στον 3,3,1 και τωρα λενε για τον 3,9,2.
Οσο για τον me παρε ενα τηλεφωνο στον αντιπροσωπο στον Βολο νομιζω οτι εχει 1-2 κομματια μονο που δεν ξερω αν ειναι καινουργια η μεταχειρισμενα

αφου ο φιλος απο το βολο εχει δηλωσει οτι δεν ειναι πια αντιπρόσωπος . οσο αφορα τους πυρηνες δεν λεω καλο ειναι να πειραματιζονται αλλα οχι να δινουν κατι που δεν εχει δοκιμαστει σε επιπεδο beta , και να ταλαιπωρούν τοσο κοσμο τσαμπα και βερεσε . μεχρι στιγμης ο sattomy απο το openrsi νομιζω οτι εχει κρατησει πιο επιφυλακτικη σταση οσον αφορα τους συνεχομενους πειραματισμους σε drivers kai kernel και αν δεν δοκιμαστει κατι δεν το περναει στο daily build ...

το οτι δεν ειναι αντιπροσωπος μιας εταιρειας φαντασμα (ετσι και αλλοιως δεν εμεινε κανενας στην Ευρωπη) δεν σημαινει οτι δεν εχει τον δεκτη η οτι δεν βοηθαει τους πελατες του οπου εχει την δυνατοτητα να το κανει και πιστεψε με εχει βοηθησει αρκετους κατοχους του δεκτη αλλα και κατοχους παλιων μοντελων.
οσον αφορα τους kernel συμφωνω απολυτα μαζι σου

Last edited: