Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Σε αυτή τη διαδρομή -> /DATA/usb1/sda1/movie
με το FileZilla, έχω ξεκινήσει και μεταφέρω ένα .mkv αρχείο 4.3GB χωρίς πρόβλημα.

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Alex βρηκες καμια ακρη με την ταινια που μετεφερες η εiχες και εσυ προβληματα ...σε λιγο θα δοκιμασω και γω την διαδρομη που μου ειπες.;-)

Alex δεν γινετε τιποτα ουτε με αυτη την διαδρομη.....εγω τον εξωτερικο δισκο τον εκανα φορματ απο τα windows xp...μηπως πρεπει να τον κανω διαμορφωση απο τον Azbox και τελικα ειναι αυτο που φταιει και δεν παει η ταινια στον Azbox.....αλλα τα mp3 πως τα στελνει??τελικα να τον κανω διαμορφωση απο τον ΑΖΒΟΧ μηπως και αλλαξει κατι προς το καλιτερο!?!?????ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΤΙ ΛΕΣ?.:)

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Alex δεν γινετε τιποτα ουτε με αυτη την διαδρομη.....εγω τον εξωτερικο δισκο τον εκανα φορματ απο τα windows xp...μηπως πρεπει να τον κανω διαμορφωση απο τον Azbox και τελικα ειναι αυτο που φταιει και δεν παει η ταινια στον Azbox.....αλλα τα mp3 πως τα στελνει??τελικα να τον κανω διαμορφωση απο τον ΑΖΒΟΧ μηπως και αλλαξει κατι προς το καλιτερο!?!?????ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΤΙ ΛΕΣ?.:)
Μα καλά σε τι filesystem τον έκανες format? Η διαμόρφωση πρέπει να γίνει μέσα από το μενου του δέκτη για να λειτουργήσει ως PVR.
Ο δικός μου δίσκος είναι σε .ext3. Μετέφερα την ταινία χωρίς πρόβλημα και την είδα κιόλας. Με αφορμή το πρόβλημα σου διαπίστωσα ότι για να δει κανείς .mkv με ελληνικούς υπότιτλους, αρκεί με κάποιο προγραμματάκι να τους συνενώσει στην ταινία οπότε και εμφανίζονται κανονικά.

πως κανεις τον σκληρο φορματ .ext3?.....γιατι ενω μετεφερα την ταινια τωρα πλι δεν μποπρω να μετα φερω δεδομενα ταινιων στον δεκτη...Παρεπιπτοντως να πω οτι το EPG με την νεα αναβαθμιση ειναι στα ιδια δηλαδη οπως την αφησα με την προηγουμενη.

Καλησπερα παιδια!!!
Τελικα τα καταφερα και μετεφερα αρχειο mkv στον azbox ..Βαζοντας να παιξει δεν εχει καθολου ηχο...Τι μπορει να συμβαινει?
Ευχαριστω!!!

χιχιχιχιχι μεγαλε καλως ηρθες στον κοσμο του player που τα πaiζει ολα ,ασε κανα δημινο να τον στρωσουν πρωτα να βγει και το original soft και βλεπουμε ασε μια απο τα ιδια κοιτα 1-2 σελιδες δικο μου post .................

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

Καλησπερα παιδια!!!
Τελικα τα καταφερα και μετεφερα αρχειο mkv στον azbox ..Βαζοντας να παιξει δεν εχει καθολου ηχο...Τι μπορει να συμβαινει?
Ευχαριστω!!!
Πειραματίσου λίγο με τον δέκτη.
Πέρασε του δυο τρία .mkv με DD - DTS
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ήχο αρκεί το αρχείο σου να είναι σε Dolby Digital.
Αν έχει DTS τότε πρέπει να μεσολαβήσει ενισχυτής AV.

Ο δέκτης έχει Dolby Digital decoder αλλά όχι dts. (δεν έχει κανένας άλλωστε) Αυτό σημαίνει ότι στην τηλεόραση από την HDMI θα ακούς ήχο μόνο από τις ταινίες με ήχο dolby digital.

Καλησπερα παιδες!!!!AlexT σε μια προηγουμενη αναφορα σου μιλας για πρoγραμματακι που συνενωνει υποτιτλους με την ταινια....Μηπως ξερεις κανενα προγραματακι που να το κανει αυτο πραξη με αποτελεσμα να φαινονται οι υποτιτλοι της ταινιας στον Azbox!?!?!?!...;-)

Καλησπερα παιδες!!!!AlexT σε μια προηγουμενη αναφορα σου μιλας για πρoγραμματακι που συνενωνει υποτιτλους με την ταινια....Μηπως ξερεις κανενα προγραματακι που να το κανει αυτο πραξη με αποτελεσμα να φαινονται οι υποτιτλοι της ταινιας στον Azbox!?!?!?!...;-)

το mkvmerge το κανει αυτο http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Αυτό που προτείνει ο leo είναι, αλλά εγώ δεν ξέρω να το χειρίζομαι.
Δε νομίζω να είναι δύσκολο πάντως..

Στην αρχη κανεις add την ταινια?σωστα τα λεω η κανεις κατι αλλο στην αρχη
...οι υποτιτλοι εφοσων τους βρω απο που τους βαζω?

Στην αρχη κανεις add την ταινια?σωστα τα λεω η κανεις κατι αλλο στην αρχη
...οι υποτιτλοι εφοσων τους βρω απο που τους βαζω?

ανοιγεις το mkvmerge και επιλεγεις add εκει μπορεις να βαλεις την ταινια και τους υποτιτλους μαζι ή βαζεις πρωτα την ταινια και μετα πας παλι στο add και βαζεις και τους υποτιτλους,στο κατο μερος 'output filename' επιλεγεις τον προορισμο του αρχειου που θα διμιουργηθει

Να σαι καλα.θα δω τι μπορω να κανω...παω να γραψω κανενα στοιχημα...Παρεπιπτοντως τετοια συχνοτητα στον eutelsat w1 10ε για να δουμε το ματς δεν υπαρχει...Ολα τα καναλια HD ειναι κλειδωμενα ..Εχετε να προτεινετε κατι?

Να σαι καλα.θα δω τι μπορω να κανω...παω να γραψω κανενα στοιχημα...Παρεπιπτοντως τετοια συχνοτητα στον eutelsat w1 10ε για να δουμε το ματς δεν υπαρχει...Ολα τα καναλια HD ειναι κλειδωμενα ..Εχετε να προτεινετε κατι?

η συχνοτητα αυτη ειναι feed θα ενεργοποιηθει λιγο πρην την εναρξη του αγωνα και μετα το τελος του θα χαθει