Azbox, σύνδεση FTP και μεταφορά MKV

Re: Παρουσίαση AZBox Elite

πας στο "υπολογιστης μου" και στην γραμη διευθηνσεων γραψε \\192.168.2.101

αφου ειναι η σωστη ip του azbox γιατι με ftp δεν μπορω να συνδεθω και μου βγαζει αυτο το μνμ
500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuse

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

αφου ειναι η σωστη ip του azbox γιατι με ftp δεν μπορω να συνδεθω και μου βγαζει αυτο το μνμ
500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/EMU/home/stbuse
Δεν δίνεις αναφορές για όσα σε ρώτησα παραπάνω.
Εξακολουθείς να επιμένεις με sftp ρύθμιση?
Ποιον Azbox έχεις?
Πως εξηγείς το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες συνδεόσουν στον δέκτη με ftp τώρα δεν μπορείς?
Κάλεσες κάποιον που γνωρίζει λίγα πράγματα από ftp?

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Ξαναθύμισε μου λίγο τα χαρακτηριστικά του δίσκου. Είναι φορμαρισμένος σε linux ή σε NTFS?
Αν είναι σε NTFS δεν μπορείς να μεταφέρεις ταινίες μέσω του δέκτη. Θα πρέπει να τον πας στο PC για να φορτώσεις. Υπάρχει ο περιορισμός του (read only)

Σε κάθε περίπτωση για να πάρεις τις απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν πρέπει να καταγράφεις την κατάσταση με κάθε λεπτομέρεια.

Aλεξανδρε για το ιδιο θεμα ,ου απαντησαν σε αλλο φορουμ αυτα (Hi could you post if your USB drive is formated with FAT or ext3? or NTFS? If external USB drive uses FAT it won't work with files bigger than 2GB, if it is NTFS then it won't write at all, only read. You need to copy file from PC via USB if it is using NTFS and you won't be able to record to it.
If you format USB drive from Settings -> Storage you will make it ext3 without any of the limitations from above. But you will need special driver to read directly on PC. But FTP will work with big files (like mkvs).Εγω συνδεσα τον εξωτερικο σληρο στον δεκτη και του εκανα φορματ μεσω του δεκτη αλλα δεν μου δουλεψε

Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Τα παραπάνω είναι γενικοί κανόνες που ισχύουν και για τον Azbox. Οι ίδιοι περιορισμοί ισχύουν και στον Media Player "Egreat". Για να εκμεταλευτούμε όλες τις λειτουργίες πρέπει ο δίσκος να διαμορφωθεί μέσα από το μενού του δέκτη.
Για να αναγνωριστεί το Linux format σε Windows PC αρκεί να εγκαταστήσουμε τους IFS Drivers.
Περισσότερα εδώ:
http://www.fs-driver.org/

Παιδες εγω χρησιμοποιω εναν WD 500mb USB εξωτερικο...
Τον διαμορφωσα (format) μεσα απο τον AZBOX premium και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα μεχρι τωρα ...(συνδεση με FTP , μεταφορα αρχειων παντως μεγεθους και τυπου , φορτωνει , παιζει κλπ ....)

Τον ιδιο εξωτερικο σκληρο εχω του εκανα φορματ μεσω του δεκτη και τα στοιχεια που διχνει στον δεκτη ειναι Συσκευη¨ :USB(1) 465,85 GB P(1) & Partition P1 465,85 GB Linux

Καταφερα να μεταφερω ταινια στον δεκτη αλλα εχει μεταφερθει σωστα δεν μου την παιζει?

το format του εξωτερικου δισκου το εκανα μεσα απο τα μενου του δεκτη..αρα το φορματ ειναι σωστο Alex οταν λες οτι το σε εσενα ο δισκο σου ειναι ext3 τι ενοεις?ειναι ενα ειδος φορματ και αυτο?

Ο Δεκτης μου ειναι ο azbox elite HD .. Alex καλωδιο δοκιμασα αλλο αλλα παλι τα ιδια... συνδεομαι μονο με sftp και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για τον οποιον δεν μπορω να συνδεθω με ftp ενω πριν γινοταν συνδεση στον azbox ...εκανα reset to router ....μα παλι τα ιδια...εκανα format τον εξωτeρικο δισκο μου μεσα απο τα μενυ του δεκτη και παλι τα ιδια ...διεκοψα τα προγραμματα προστασιας μηπως και αυτα ειναι υπευθυνα...μια απο τα ιδια.... εδωσα DHCP στον δεκτη παλι τιποτα απομενει ενα πραγμα να κανω πριν τον σουταρω....Επειδη εχω ειπωνειες οτι το samba δεν ειναι στα plugins του δεκτη γιατι οταν παω για να κατεβασω τα Plugin απο τον δεκτη δεν μου το βγαζει περα απο τα:
(1) MultiCAS V157c_2k90325.tgz
(2)NewCS.tgz
(3)Mgcamd.tgz
samba πουθενα!!!!!
θα ηθελα σαν τελευταια πραξη απελπισιας να μου δινατε το αρχειο samba και το πως 8α το βαλω στον δεκτη....... Με usb ?Και σε πιο σημειο στα plug-ins θα μπει ............Παρεπιπτοντως το samba σαν αρχειο τι προσφερει στον azbox..βοηθαει στην καλυτερη,γρηγορη και ομαλη μεταφορα αρχειων η κανω λαθος....:-(
Ευχαριστω.....

μου λεει το Ακολουθο μνμ:
Τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το \\192.168.2.101.Ελεγξτε την ορθογραφια και προσπαθηστε ξανα παλι.

μου λεει το Ακολουθο μνμ:
Τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το \\192.168.2.101.Ελεγξτε την ορθογραφια και προσπαθηστε ξανα παλι.

αν η ip ειναι σωστη τοτε δεν εχει εγατεστημενο samba server o δεκτης

που 8α πει πως μαλλον πρεπει να βαλω το samba...η ip ειναι σωστη γιατι με sftp μπαινω στον δεκτη ...με ftp ομως???οχι???δωσε μου το link για να το κατεβασω αλλα πες μου πως θα το βαλω και που στa plag-ins?το \\192.168.2.101 μηπως αρχιζει με // και οχι \\ αν και το δοκιμασα και ετσι και με παει σε κατι σελιδες...βασικα τι πρεπει να μου δειξει γραφοντας αυτη την εντολη?