Azur 640H Music Server (??)

ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ...

Ωραιο το μηχανάκι αλλα δεν δουλευει :furious3:

Το ξαναπακέταρα και παιρνει το δρομο για Γαλλια (Pixmania) να δουμε και τι σκ... after sales έχουν.

ΦΡΙΚΗ :rifle:

Ξενέρωμα...
Καλή τύχη και καλή υπομονή!

Γι' αυτό αγοράζω από την Ελλάδα. Να μπορώ να πάω και να τους φωνάζω αυτοπροσώπως.

Δε δουλεύει παει να πει ότι στο initial setup, εβρισκε το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι, του έβαζα τον κωδικό και προσπαθούσε να συνδεθεί... Ομως, αντι να συνδεθεί πηγαινε σε κατάσταση off και μετα on κοινώς σε αυτό που λένε infinite reboot loop...

Βρήκα πως να κάνω hardware reset και προσπάθησα καμμιά 10ρια φορές με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Τελικά το ξαναπακέταρα και το έστειλα πίσω στη Γαλλία. Ελπίζω να μου στείλουν καινούργιο...

Στο φίλο που λέει ότι προτιμά από Ελλάδα, έχω να πώ ότι πρώτον το μηχανάκι δεν υπήρχε εδώ και δεύτερον συχνά είναι πολύ φτηνότερα. Αλλιώς και εγώ μαζί σου

Για να είμαι σωστος προς logitech, squeezebox αλλά και pixmania πρέπει να σας πω τα εξής.

1. η pixmania αντικατέστησε το μηχανάκι τάχιστα

2. Το καινούριο μηχανάκι είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το πρώτο, οπότε είπα "είτε είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης ή κάνω κάτι λάθος" Προφανώς συνέβαινε το δεύτερο... Το :furious3: zonealarm μπλόκαρε τη σύνδεση και το squeezebox αν δεν έχει σύνδεση δεν κάνει τίποτα (η κάνει αυτό που σας περιέγραψα πριν)

Τελικά το μηχάνημα δουλεύει τέλεια (σκέφτομαι να βάλω ένα DAC converter) με μόνο προβληματάκι το θέμα των IDv3 tags τα οποία πρέπει να είναι καλά περασμένα για να τα σορτάρει καλά το squeezebox controller.

Αυτά για την αποκατάσταση της αληθειας

Για να είμαι σωστος προς logitech, squeezebox αλλά και pixmania πρέπει να σας πω τα εξής.

1. η pixmania αντικατέστησε το μηχανάκι τάχιστα

2. Το καινούριο μηχανάκι είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το πρώτο, οπότε είπα "είτε είμαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης ή κάνω κάτι λάθος" Προφανώς συνέβαινε το δεύτερο... Το :furious3: zonealarm μπλόκαρε τη σύνδεση και το squeezebox αν δεν έχει σύνδεση δεν κάνει τίποτα (η κάνει αυτό που σας περιέγραψα πριν)

Τελικά το μηχάνημα δουλεύει τέλεια (σκέφτομαι να βάλω ένα DAC converter) με μόνο προβληματάκι το θέμα των IDv3 tags τα οποία πρέπει να είναι καλά περασμένα για να τα σορτάρει καλά το squeezebox controller.

Αυτά για την αποκατάσταση της αληθειας

H logitech (γενικα οχι μονο η Pixmania) εχει ενα απο τα καλυτερα aftersales policy που εχω ακουσει.

Ενα φιλος μου μια μερα πηρε να συνδεση το νεο του συστημα στο σπιτι του...γινοτανε ο χαμος απο μηχανηματα και καλωδια....Transport,dac,αναμεσα κατι για το reclock,προενισχητης,μονομπλοκ τελικοι χαμος.Τα συνδεει ολα τι ωραια παει να βαλει να ακουσει , τιποτα.Τα ξανατσεκαρει ολα να δει μηπως εκανε κανα καποιο λαθος αλλα παλι τιποτα....Περνει τηλεφωνο απο εκει που τα πηρε και του λεει το&το.....Μιλαγανε κανα τεταρτο να εντοπισουν το προβλημα αλλα τελικα το προβλημα ηταν οτι δεν τα ειχε βαλει στην πριζα.....:flipout:

Οποτε ολα μπορουν να συμβουν....Καλοριζικο για δευτερη φορα.....

..................................

"καλο - άκουστο"

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.

Τι χρειάζεται για εγκατάσταση ?

Απο ηχητική απόδοση πως πάει ?

Απο δυνατότητες ? (παίζει flac, wav, ape ?)

Bart