B&W 683 με ποιό ενισχυτή;

Sardan

New member
4 April 2013
3
Καλησπέρα , καινούργιος στο club και κάθε άποψη δεκτή για τα b&w 683 καθώς και προτάσεις για ολοκληρωμένο ενισχυτή που τα έχετε "ματσάρει". Ο χώρος είναι 35 τμ και ο προϋπολογισμός για ηχεία και ενισχυτή είναι 2500 . Απο τους ενισχυτές που τα έχω ακούσει μου φαίνεται καλύτερος ένας υβριδικός unico nuovo. Κάθε παροχή δεκτή. Νίκος

καλως ηρθες.
τα εχεις βρει για αγορα σαν καινουργια? ρωταω γιατι δεν υπαρχει πλεον αντιπροσωπεια της b&w683 στην Ελλαδα, και αν χρειαστεις κατι στο μελλον για τα ηχεια, ΙΣΩΣ να μην εξυπηρετηθεις αμεσα.
Τα συγκεκριμενα ηχεια τα ειχα, και ειναι καπως δυσκολα, και γι αυτο τα εδωσα ηθελαν λευτα για ενίσχυση.
Οταν ψαχνομουν μια περιοδο για ενισχυτη, μου ειχαν προτινει μεχρι τα 1500ευρω, ΧΤΖ Α100 κοντα στα 700ε, Advance Acoustic
MAP 305 DA II 1000ε και HARMAN KARDON HK990 1300ε.
τα ειχα ακουσει με harman hk990 και ''εδεναν'' ωραια!

Επίσης η σειρά 6 της B&W όπως και η CM δένουν πολύ όμορφα με τους Rotel όπου ποιοτικά ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Επίσης η σειρά 6 της B&W όπως και η CM δένουν πολύ όμορφα με τους Rotel όπου ποιοτικά ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

σκεφτομουν και γω να προτινω rotel απλα εχω την εντυπωση οτι κοστιζει κατι παραπανω απο εναν ολοκληρομενο λογω προ και τελικου. ισως να κανω και λαθος...:ernaehrung004:

Τα ηχεία τα έχω ακούσει με marantz pm6004 (είχα ξεκινήσει με ενισχυτή γύρω στα 500 ευρώ), με cambridge audio 551α, με atoll 80 και 100 και στο τέλος με unico nuovo. Ο ήχος ήταν πολύ καλύτερος τόσο σε χροιά όσο και σε συνολική ποιότητα ιδίως σε χαμηλή ενταση. Πιθανώτατα αδικώ τους υπόλοιπους μια και είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, αλλά μια και υπάρχει εκθεσιακός με τιμή γύρω στα 1100 ευρώ, θα μπορούσα να βρώ κάτι πιο ταιριαστό με τα ηχεία;