Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

Re: Απάντηση: Re: Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

και ο ΧΤΖ ειναι ενας γλυκος ουδετερος ενισχυτης με αρκετα βαρυ χαμηλο. Το ταιριασμα δυο μη λαμπρων κρικων σιγουρα θα ειναι στεγνο

Γλυκος και ουδετερος ?? :chinscratch:
Θεος φυλαξοι !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

με τι τον ακουσες? Γιατι υπαρχει περιπτωση να "ακουσες" τα ηχεια και οχι τον ενισχυτη..

Με τα ATC και τα XTZ.
Επειδη βλεπω συχνα πυκνα να "συμβουλευεις" κοσμο θα προτεινα γενικα να ειμαστε λιγο περισσοτερο προσεκτικοι σε αυτα που γραφουμε.
Το τελευταιο εντελως φιλικα.
Απο την αλλη, επειδη απεχθανομαι τις αντιπαραθεσεις στα φορουμ , δεν θα ηθελα να το συνεχισουμε και να χαλασουμε το θεμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

Με τα ATC και τα XTZ.
Επειδη βλεπω συχνα πυκνα να "συμβουλευεις" κοσμο θα προτεινα γενικα να ειμαστε λιγο περισσοτερο προσεκτικοι σε αυτα που γραφουμε.
Το τελευταιο εντελως φιλικα.
Απο την αλλη, επειδη απεχθανομαι τις αντιπαραθεσεις στα φορουμ , δεν θα ηθελα να το συνεχισουμε και να χαλασουμε το θεμα.

υπαρχει και υποκειμενικοτητα στο τι ακουει ο καθενας μας. Πχ τον ΧΤΖ που τον ακουσα με τα RS6 που ειναι γενικα πριματα ηχεια, το αποτελεσμα μου φανηκε σουπερ. Δεν βλεπω την παρατηρηση σου κακοπροαιρετα, ουτε κ μενα μαρεσουν οι αντιπαραθεσεις.:shakehands:

Οσον αφορα το οτι συμβουλευω, καλα εκανες και το χεις σε παρενθεσεις, γιατι αυτο που κανω ειναι να προτεινω προς ακροαση, οχι προς αγορα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

Τα Β&W 805s είναι διαθέσιμα προς ακρόαση στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστω, αλλα για τα ATC ενδιαφερομαι να ακουσω, γιατι τα 805 ειναι εγκατεστημενα ηδη και θα παω εκει (κοντα στη Θεσ/νικη)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

Ευχαριστω, αλλα για τα ATC ενδιαφερομαι να ακουσω, γιατι τα 805 ειναι εγκατεστημενα ηδη και θα παω εκει (κοντα στη Θεσ/νικη)

Δυστυχώς δεν υπάρχει συγκεκριμένο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.
Αν εσύ έχεις κάποιο μαγαζί που θάθελε να στείλλω τα ηχεία για να τα ακούσεις, και τελικά να τα προμηθευτείς από εκεί, ας μου τηλεφωνήσει για συνεννόηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Β&W 805s ή ATC 19 ή...;

Δυστυχώς δεν υπάρχει συγκεκριμένο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη.
Αν εσύ έχεις κάποιο μαγαζί που θάθελε να στείλλω τα ηχεία για να τα ακούσεις, και τελικά να τα προμηθευτείς από εκεί, ας μου τηλεφωνήσει για συνεννόηση.

κ. Ζαφειροπουλε ευχαριστω παρα πολυ, μα αν η ακροαση δεν ειναι ΟΚ (που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ικανοποιητικη, ειμαι βεβαιος), δεν ειναι σαν ενος καποιου ειδους δεσμευση -για μενα-αυτη η διαδικασια;Προτιμω να κανω υπομονη και μετα Πασχα που θα κατεβω Αθηνα να περασω απο εσας -εξ αλλου εχετε και μερικες ενδιαφερουσες προτασεις σε μεταχειρισμενα, απο οτι ειδα.