Β&W DM 602 S3 και LCR 600

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,047
σε αριστη κατασταση και σε χρωμα μαυρο,προς 250 ευρο το ζευγαρι αντιστοιχα και 250 το κεντρικο.Ν α σημειωσω οτι υπαρχουν 2 ζευγαρια,οποτε μπορει καποιος να φτιαξει ενα ολοκληρωμενο συστημα με 2 ζευγαρια 602 S3 εμπρος και πισω και με το αντιστοιχο κεντρικο τους.Στην περιπτωση που αγοραστουν ολα τα ηχεια απο καποιον φιλο,η τιμη παει στα 700 ευρο.Επικοινωνηστε στο 6938103010

Υπαρχουν αλλα περιμενω καποιες απαντησεις για ολο σετ.Υπαρχει βεβαια καποιος ο οποιος ενδιαφερεται για το κεντρικο,οποτε αν σε ενδιαφερουν και τα 2 ζευγαρια απο το 602 S3 τοτε το συζηταμε,αλλιως νομιζω θα περιμενω για ολο το σετακι.

Ισως ενδιαφέρεται ενας φίλος.. Παρακαλώ πες ή στείλε μου σε πμ πόσο καιρό υπάρχουν, την κατασταση τους, ηχητικη και πιθανες γρατζουνιες κλπ, με τι επαιζαν, και αν θα μπορουσαν να παιξουν με ενισχυτικο σχετικά μικρομεσαίας κατηγορίας (~500-600Ε), το οποιο θα αγοραστει..
Μιλαω για ολο το συστημα, και φυσικα μεγαλο ρολο στην αποφαση θα παιξει και ενδεχομενη καλυτερη τιμη :chinscratch:
Ευχαριστω πολυ..

Last edited:
Φιλε μου την τιμη την αναφερω στο 1ο post.Οσον εχει να κανει με την ηλικια τους ειναι περιπου 1-1,5 χρονων η κατασταση τους ειναι παρα πολυ καλη,χωρις χτυπηματα γρατζουνιες κτλ.Ο ηχιτικος τους χαρακτηρας ειναι ο κλασικος της B&W στην σειρα 600,με λιγο τονισμενα να χαμηλα,οποτε αν ακουει την αντιστοιχη μουσικη ενδεχομενος να του ταιριαζουν η' οχι.Ο ενισχυτης που τα οδηγει ειναι ενας DENON AVC A10 SE.Με μεσαιο ενισχυτη της κατηγοριας που ανεφερες δεν θα εχουν ιδιαιτερο προβλημα.

Φιλε Meletov

παρε ενα τηλεφωνο γιατι βρεθηκε καποιος που θελει τα υπολοιπα κομματια,οποτε να παρεις κι εσυ το ενα ζευγαρι 602 S3

Φιλε Maestro,μονο ενας φιλος εκτος φορουμ μου εχει δειλωσει ενδιαφερον για ολο το συνολο.Με παιρνουν συνεχως αλλα δεν ενδιαφερονται για ολο το συνολο μα για μεμονομενα κομματια.Μηπως μου ειπες και εσυ για το ενα ζευγαρι?Γιατι εγω κραταω τηλεφωνα αλλα θα δωσω προτεραιοτητα σ'αυτον που θα θελεισει ολο το σετ.Αν σε ενδιαφερει ολο το σετ,στειλε ενα τηλ. επικοινωνιας να σε παρω.