B&W DM620 με Marantz PM 53

iahabibi

New member
13 November 2019
27
τώρα τα τρέχω σε κάτι B&W Matrix2 που αν έχω καταλαβει εκτός οτι θέουν 700W συν δεν τα πάω καλά με τις βάσεις και τα έχω πάτωμα

πιστεύεται ειναι καλή αγωρά τα DM620 με αυτον τον ενισχυτή η πάλι θέλω κάτι ποιο δυνατό;

ακούω αρκετά digital μουσικη αλλά και βινύλιο (έχω ενα πικ απ της pro-ject

Υπάρχει λόγος που θες αλλαγή των ηχείων ?
Υπάρχει λόγος που κοιτάς πάλι για Booze & Whine ? (με ελάχιστες εξαιρέσεις, υπερκοστολογημένα ηχεία με κακή απόδοση)

( επίσης εννοείται πως είναι τέρμα λάθος το ηχείο βιβλιοθήκης στο έδαφος )

Υπάρχει λόγος που κοιτάς πάλι για Booze & Whine ? (με ελάχιστες εξαιρέσεις, υπερκοστολογημένα ηχεία με κακή απόδοση)

η αλήθεια ειναι τα βρηκα σε μια καλη τιμή 270.
και έλεγα να κανω τη κίνηση... γι αυτο εγραψα και εδώ.

κοιτα να σου πω ικανοποιημένος είμαι (ακόμα καλυτερα όταν τα βάζω σε φάσεις)
αλλα μου κώλλησαν εδώ μέσα το μικρώβιο ότι τα ηχεια θελουν πολλα βατ και ποτέ δεν θα ακουσω οκ μουσική.

τι πρέπει να κοιτάω για ηχεία; ο χώρος ειναι 25-30ΤΜ

προτιμήσεις?

Αν δεν πάρεις δαπέδου, και μείνεις με αυτά ή πας πάλι σε βιβλιοθήκης, ξεκινάς με την αγορά βάσεων γιατί πρέπει το tweeter να είναι στο ύψος του αυτιού σου στην θέση ακρόασης.

Ποιόν ενισχυτή έχεις;
Έχεις χώρο και δυνατότητα να μπούνε σε σωστή θέση τα ηχεία + η θέση ακρόασης στον χώρο;
Γιατί το 60% του ήχου που λαμβάνεις εξαρτάται από τον χώρο (θέση ηχείων, θέση θέσης ακρόασης, γεωμετρία χώρου[διαστάσεις & σχήμα], υλικά/έπιπλα στον χώρο, ακουστική φροντίδα χώρου με panels) και το 30% από τα ηχεία, με το άλλο 10% από τον λοιπό εξοπλισμό.

Αυτά είναι τα ηχεία σου;

Και σκέφτεσαι να πας σε αυτά:

Με ενισχυτή αυτόν:

Αυτά που σκέφτεσαι specwise δείχνουν πιο εύκολα. Αλλά επειδή λες ότι ακούς digital μουσική, υποθέτω ότι εννοείς κάτι που είναι απαιτητικό ειδικά στον έλεγχο του χαμηλού, να ξέρεις ότι τα ηχεία εκείνης της εποχής είχαν ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Τραγουδούσε και η καμπίνα τους πολλές φορές, αλλά στην εποχή τους το περιεχόμενο της μουσικής ήταν τέτοιο που μπορούσαν να κρύψουν το πρόβλημα.

Booze & Wine ;;;;;;;
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Haha
Reactions: billpeppas
Αυτά είναι τα ηχεία σου;

Και σκέφτεσαι να πας σε αυτά:

Με ενισχυτή αυτόν:

Αυτά που σκέφτεσαι specwise δείχνουν πιο εύκολα. Αλλά επειδή λες ότι ακούς digital μουσική, υποθέτω ότι εννοείς κάτι που είναι απαιτητικό ειδικά στον έλεγχο του χαμηλού, να ξέρεις ότι τα ηχεία εκείνης της εποχής είχαν ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Τραγουδούσε και η καμπίνα τους πολλές φορές, αλλά στην εποχή τους το περιεχόμενο της μουσικής ήταν τέτοιο που μπορούσαν να κρύψουν το πρόβλημα.
ναι τον Μαραντζ εννωω..
και ναι εχω τα matrix 2

ρε παιδια σκευτομαι να τα παρατησω και να παρω 2 καλα αυτοενισχυώμενα να κανουμε δουλειά.
Πχ έχω τα AudioEngine A2+ στο desctop και ακουω πολύ καλη μουσική.

εμπλεξα με ασχημο χομπι μου φένεται αν και εχω κανα 2Κ βινυλια αλλα επαιζα και μουσικη.
τωρα δεν ξερω πως θα παιζει το πικαp στα αυτοενισχυώμενα

τι να κανω; γενικα εχω ακουσει και τα DM 620 με εναν ρότελ και δεν εντυπωσιαστηκα.....

κάτι τελευταιο.

τον καλητερο ηχο τον ακουω με τα dac της project με αυτά τα ακουστικά αλλά απο ενα σημειο και μετα με ενοχλει το αριστερο μου τυμπανο λιγο.

Massdrop x Sennheiser HD 58X με τα dac της project

Μετά έχω αγάπη στο desctop τα AudioEngine A2+ αρκετά φλατ ηχος με ελάχιστο μπάσο.

τώρα με το πικαπ και το σαλονι και το Tidal δεν ξερω τι να κανω; να τα πουλήσω ολα;
όποιος μπορει να με κατανωήσει και να με βοηθησει θα το εκτιμουσα.
δεν λέω εχω χάλια ηχο η αποτελεσμα (ακομα και με βάσεις) απλώς νιωθω εχω μπλεξει σε ενα ταξίδι που δεν θέλω να κανω.

Με τον ενισχυτή σου, αλλά με μεγαλύτερο budget, θα κοιτούσα κάποιο σύγχρονο μικρό δαπέδου για να μπορεί να το οδηγήσει εύκολα.

Στο budget σου όμως, στα 270 ευρώ υποθέτω, υπάρχουν μόνο ηχεία ραφιού. Με τα οποία θα πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα από τα μικροσκοπικά Audioengine. Δηλαδή δεν θα επαρκεί για χώρο μεγαλύτερο των... 18 τετραγωνικών. Τώρα τα Audioengine είναι επαρκή για desktop χρήση μόνο (δηλαδή πολύ κοντινή απόσταση).

Size matters... .

το budget μας ειναι γύρω στα 400-500€.
ο χώρος 35-40ΤΜ
ο ενισχυτής αυτός που αναφέρθηκε.

Για το tidal που είπες και γενικώς μουσικές υπηρεσίες, μπορείς να το λύσεις άνετα με ένα οικονομικό streamer σε μια από τις εισόδους του ενισχυτή.

Για το tidal που είπες και γενικώς μουσικές υπηρεσίες, μπορείς να το λύσεις άνετα με ένα οικονομικό streamer σε μια από τις εισόδους του ενισχυτή.
Παίζει απο τη τηλεόραση στον ενισχυτη (3.5άρι τζακ) άρα φαντάζομαι δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο.

Παρολαυτα θα μπορουσες να δειξεις ενα παράδειγμα για να εχω κατα νου;

Παίζει απο τη τηλεόραση στον ενισχυτη (3.5άρι τζακ) άρα φαντάζομαι δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο.

Παρολαυτα θα μπορουσες να δειξεις ενα παράδειγμα για να εχω κατα νου;

Και λίγα review review

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: iahabibi