B&W MT-2O

Που ζεις; αν είσαι Βόρεια έξω από τη Θεσ/νικη προς Χαλκιδική περίπου 17 χλμ., υπάρχουν εγκαταστάσεις της B&W όπου ακούς τα πάντα.

Που ζεις; αν είσαι Βόρεια έξω από τη Θεσ/νικη προς Χαλκιδική περίπου 17 χλμ., υπάρχουν εγκαταστάσεις της B&W όπου ακούς τα πάντα.
Αθηνα ειμαι.

ξερει κανεις απο εξωτερικο σε τι τιμη μπορουμε να τα βρουμε?θα με ενδιεφεραν και τα bose acoustimass 10 αλλα και τα kef 3005.σε αυτες τις 3 επιλογες εχω καταληξει.

Εγώ βρήκα στον Πειραιά (στην Λαμπράκη) τα ΜΤ-30. Πρέπει να πάρεις τηλ. στην αντιπροσωπία για να σου πουν που θα τα βρεις στην περιοχή σου.
Τα 30 είχαν απίστευτο μπάσο για τα 20 δεν ξέρω να σου πω. Εγώ πάντως πείρα τα focal dome. Δες και αυτά.

Εγώ βρήκα στον Πειραιά (στην Λαμπράκη) τα ΜΤ-30. Πρέπει να πάρεις τηλ. στην αντιπροσωπία για να σου πουν που θα τα βρεις στην περιοχή σου.
Τα 30 είχαν απίστευτο μπάσο για τα 20 δεν ξέρω να σου πω. Εγώ πάντως πείρα τα focal dome. Δες και αυτά.
πως τα ακους τα focal?σου ακουστηκαν καλυτερα απο τα b&w

πιο μουσικα τα φοκαλ απο τα b&w και ενα
κλικ πιο κινηματογραφικα θα ελεγα
σε σχεση με τα mt-30 εναι και πιο μουσικα και καλυτερα κινηματογραφικα?νομιζω οτι ειναι περιπου και στην ιδια τιμη.

Τα focal μου φάνικαν να έχουν πιο καλό ήχο.

Πάντως τα ΜΤ-30 έχουν απίστευτο μπάσο όπως έχω ξαναπει.

Σε τιμή τα focal dome είναι στα 1350 και τα MT-30 στα 1800 αν δεν κάνω λάθος.

Μεταξύ focal dome, kef 3005 & bw mt 30 ποιο προτείνετε;
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να παντρέψω τα δύο sonus faber cremona auditor με το αντίστοιχο κεντρικό τους.
Μελλοντικά, λέω να κρατήσω το υπογούφερ των ΜΤ30 και με τους δορυφόρους να μετατρέψω το σύστημα σε 7.1