B&W PM1

Το έχει ακούσει κάποιος αυτό το ηχείο ? Ξέρουμε τιμή ?

View attachment 80554
Το εχω ακουσει προσεκτικα στην home entertainment στην Νεα Σμυρνη,εχω αναφερθει σε ανυποπτο χρονο γιαυτο το ηχειο διαμαντι.Εχω ακουσει και ολους τους αντιπαλους του, ATC,HARBETH.SPENDOR,USHER,DYNAUDIO,ZINGALI,πιστευω οτι ειναι εστω και με βραχεια κεφαλη καλυτερο.Εκει που ειναι μακραν καλυτερο ειναι στην ποιοτητα κατασκευης.Τιμη νομιζω γυρω στα 2 χ.
 
Αν έχεις ακούσει τα 805s μπορείς να κάνεις σύγκριση ? Βαδίζουν στην ίδια φιλοσοφία ή τα PM ακούγονται τελείως διαφορετικά ?
 
Αν έχεις ακούσει τα 805s μπορείς να κάνεις σύγκριση ? Βαδίζουν στην ίδια φιλοσοφία ή τα PM ακούγονται τελείως διαφορετικά ?
Οχι,δεν εχω ακουσει τα 805,παντως σου συνιστω να πας να τα ακουσεις τα pm1,εγω τα ακουσα με τον cayin h80.
 
Με 2000 ευρώ υπάρχουν τα 805s μεταχειρισμένα που είναι τα προηγούμενα. Τόσο κάνουν και τα PM1 καινούρια ? Πίστευα ότι θα ήταν ισότιμα με τα 805s καινούρια αφού στην ουσία αυτά αντικαθιστούν. Γιατί για να αγοράσεις τα 805 D φεύγεις πολύ σε τιμή. Υπάρχει μεγάλο κενό.
 
Με 2000 ευρώ υπάρχουν τα 805s μεταχειρισμένα που είναι τα προηγούμενα. Τόσο κάνουν και τα PM1 καινούρια ? Πίστευα ότι θα ήταν ισότιμα με τα 805s καινούρια αφού στην ουσία αυτά αντικαθιστούν. Γιατί για να αγοράσεις τα 805 D φεύγεις πολύ σε τιμή. Υπάρχει μεγάλο κενό.
Το pm1 δεν αντικαθιστα τιποτε κατα την γνωμη μου,ειναι το πιο μουσικο b&w που εχω ακουσει,μακρυα απο μονιτοριλες, ξυρισματα,απαιτησεις για χιλιαδες βατ,τιποτε απο αυτα,η απολυτη ισορροπια.
 
Στην home entertainment το άκουσες στον πρώτο όροφο που έχουν μια κλειστή αίθουσα περίπου 20 τ.μ. ?
 
Πως σου φάνηκε στις χαμηλές ? Τον γέμιζε ικανοποιητικά τον χώρο ?
Να φανταστεις οτι τους ειπα να τα βαλουν 1 μ ακομα πιο πισω,γιατι τα ειχαν πολυ κοντα στη θεση ακροασης,γεμιζουν πολυ ανετα μεχρι 30τμ.
 
Δεν ειναι το ιδιο σαμπ.

Το παραπανω λινκ, εξηγει τις διαφορες τους.
 
Τα έχω εδώ και 7 μήνες και είναι καταπληκτικά. Απίστευτο μπάσο για το μέγεθος αλλά είναι το υπόλοιπο φάσμα που ενθουσιάζει. Χρειάζονται πολλά βαττ για να αποδώσουν και ως εκ τούτου θέλουν προσοχή στην ενίσχυση. Τα δικά μου τα έχω bi-amplified και η διαφορά με την απλή ενίσχυση είναι εμφανής.

http://www.stereoplay.de/testbericht/kompakt-lautsprecher-b-w-pm1-1179375.html
http://staging.theabsolutesound.com/articles/bowers-wilkins-prestige-monitor-1-loudspeaker-tas-222/
 
Ίσως σου κάνουν απίστευτο μπάσο γιατί είναι η οροφή έτσι. Με τον AV του home cinema τα οδηγείς ?
 
Ναι, βέβαια τα κόβω στα 80Hz για homecinema και από κει και πέρα παίζει το DB1. Όταν παίζουν μονα τους όμως χωρίς sub και χωρίς φίλτρα βγάζουν πολύ καλό μπάσο για το μέγεθος τους. Τα λεφτά όμως είναι στα μεσαία και ψιλά...