Β&W602s1: Τα ψιλοβαρέθηκα...

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,213
Θεσσαλονίκη
Εναι αληθεια οτι τα παλια μου B&W 602s1 παιζουν αρκετα καλα σε λειτουργια Home Theater. Αλλα στην μουσικη τα εχω ψιλοβαρεθει

Προτιθεμαι λοιπον να τα αντικαταστήσω με καποιο απο
τα εξης:

1.TANNOY MERCURY F1 CUSTOM

2.ROISTER emphasis 5

3.Roth Oli 2

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας , πρωτα-πρωτα, εαν η αντικατασταση
των 602 με καποιο απο τα παραπανω ηχεια, οντως αποτελεσει ηχητικη αναβαθμιση.

Πιο απο τα τρια ανωτερω αναφερομενα ηχεια θεωρειτε την καλυτερη επιλογη?

O ενισχυτης μου ειναι ενας 50αρης δικαναλος σονυ 10ετιας ο ΤΑ-FE600R και οι πηγες
επισης διαφορα φτηνα players (Samsung και sony)

To συστηματακι υποβοηθειται σημαντικα στις χαμηλες απο subwoofer.

καλε μου φιλε, επιειδη τα ηχεια σου ηταν πολυ καλα στην εποχη τους, δεν θα δεις διαφορα με καποια απο αυτα που αναεφερες. Πρεπει να ανεβεις τουλαχιστον στα 300 παρα κατι ευρα για να καταλαβεις αναβαθμιση

καλε μου φιλε, επιειδη τα ηχεια σου ηταν πολυ καλα στην εποχη τους, δεν θα δεις διαφορα με καποια απο αυτα που αναεφερες. Πρεπει να ανεβεις τουλαχιστον στα 300 παρα κατι ευρα για να καταλαβεις αναβαθμιση
....και βάλε....

μαλον πρεπει να αρχισεις να βαριεσε τον sony

Λαθος μου το "αναβαθμιση"
Αυτο που επιθυμω ειναι μια δραστικη αλλαγη του ηχου, λιγο πιο ζωηρος ηχος βρε αδελφε, και ας υποβαθμιστει και λιγο.

Πχ θελω καλυτερο διαχωρισμο (και ισως στερεοφωνικη εικονα) και ας εχω σκληρα-χειροτερα πριμα.
Θελω πιο φυσικές φωνες και ας μη κατεβαινει τοσο χαμηλα το ηχειο οσο το 602. Μπορει να γινει αυτο με την συγκεκριμενενη αλλαγη ηχειου?

Το 602 μπορεί να παίξει πολύ καλά.
Το έχω το συγκεκριμένο από το 2000, αν και δεν είναι το βασικό μου σύστημα.

Πάσχεις στα υπόλοιπα.
Εκεί είναι η αιτία που δεν σε ευχαριστεί.
Δεν νομίζω καθόλου ότι τα άλλα που θες, ή γενικά με αλλαγή ηχείου να υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να ακούσεις καλύτερα από το 602 με τα υπόλοιπα που έχεις.
Και όταν λες ότι υποβοηθά και το sub καταλαβαίνω κι άλλα...

Απάντηση: Re: Β&W602s1: Τα ψιλοβαρέθηκα...

Πάσχεις στα υπόλοιπα.
Εκεί είναι η αιτία που δεν σε ευχαριστεί.
Δεν νομίζω καθόλου ότι τα άλλα που θες, ή γενικά με αλλαγή ηχείου να υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να ακούσεις καλύτερα από το 602 με τα υπόλοιπα που έχεις.
Και όταν λες ότι υποβοηθά και το sub καταλαβαίνω κι άλλα...

ετσι ακριβως

και πολυ καλα θα κανεις γιατι οτι ακριβως θελεις να παρεις απο το συστημα σου , θα το παρεις με αλλο ενισχυτη και πηγη....