Babel

Ψηφιστε την ταινία

• Total voters
    0
Απάντηση: BABEL

Τώρα λέω να μη το συνεχίσω μιας και τόοοσα θέματα στο φόρουμ κατά καιρούς έχουν εξελιχθεί/ξεφύγει σε chat και δεν ενοχλήθηκε κανείς..

Στην τελική ας διαγράψει τα άσχετα ποστ μου ο Κώστας ωστε να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Την είδα χθές... Αρκετά καλή έως πολύ καλή ταινία.
Ένα πράμα όμως με ξενέρωσε λίγο... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς ο πιτσιρικάς χτύπησε την Αμερικάνα, η οποία καθόταν αριστερά στο τζάμι, από τη θέση που πυροβόλησε;
Τη σφαίρα ήταν αυτή κι έκανε στροφές; Τηλεκατευθυνόμενη;

Την είδα χθές... Αρκετά καλή έως πολύ καλή ταινία.
Ένα πράμα όμως με ξενέρωσε λίγο... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς ο πιτσιρικάς χτύπησε την Αμερικάνα, η οποία καθόταν αριστερά στο τζάμι, από τη θέση που πυροβόλησε;
Τη σφαίρα ήταν αυτή κι έκανε στροφές; Τηλεκατευθυνόμενη;
Κοίτα που κολλάει ο άνθρωπός, έχεις δίκιο όμως δεν το είχα προσέξει .

Τώρα λέω να μη το συνεχίσω μιας και τόοοσα θέματα στο φόρουμ κατά καιρούς έχουν εξελιχθεί/ξεφύγει σε chat και δεν ενοχλήθηκε κανείς..

Στην τελική ας διαγράψει τα άσχετα ποστ μου ο Κώστας ωστε να μην υπάρχει παρεξήγηση.

ελα... παλι την γλυτωσες ..

( τι κανουν αυτες οι γνωριμιες με τους βορειους )

.

Νομίζω πυροβόλησε πριν το πούλμαν πάρει τη στροφή, οπότε φαινόταν η αριστερή μεριά του. Αλλά σταμάτησε λίγο πιο κάτω.

Νομίζω πυροβόλησε πριν το πούλμαν πάρει τη στροφή, οπότε φαινόταν η αριστερή μεριά του. Αλλά σταμάτησε λίγο πιο κάτω.

καπως ετσι ειναι αλλα ελπιζω να μη θεωρει κανενας πως εχει καμια σημασια αυτο...

Δές το ξανά... Όταν πυροβολεί ο μικρός το πούλμαν δεν έχει πάρει βεβαίως ακόμα τη στροφή αλλά ο μικρός βλέπει το μπροστινό παρμπρίζ κι όχι την αριστερή μεριά.

Τώρα που το ξαναείδα η σφαίρα έκανε ένα γκελ πάνω σε μια πέτρα που βρίσκονταν αριστερά του πούλμαν και εξοστρακίστηκε στο παράθυρο όπου καθόταν η κούκλά . Λύθηκε το μυστήριο?:flipout:

Τώρα που το ξαναείδα η σφαίρα έκανε ένα γκελ πάνω σε μια πέτρα που βρίσκονταν αριστερά του πούλμαν και εξοστρακίστηκε στο παράθυρο όπου καθόταν η κούκλά . Λύθηκε το μυστήριο?:flipout:

Όντως; Ή κάνεις πλάκα;

Σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση που παρολο το τζαμι εσπασε οταν πυροβοληθηκε η λεγαμενη, σε ολες τις αλλες σκηνες ηταν ατοφιο ?