Babylon 5 [TNT]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 24 75.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 21.9%
  • Καλή

Votes: 1 3.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    32
Re: Babylon 5

καμμιά τανία παίζει να ξαναγυριστεί? έχετε ακούσει κάτι ή η σειρά έχει πεθάνει οριστικά?

Απάντηση: Babylon 5

Καλή φάση θα ήταν η μετατροπή σε HD, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται...

Re: Απάντηση: Babylon 5

Καλή φάση θα ήταν η μετατροπή σε HD, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται...

Γιατί όχι?

Έκοψαν άδοξα και πρόωρα και το Crusaders. Δεν ήταν και τόσο κακό. Τουλάχιστον τον 1ο κύκλο έπρεπε να τον είχαν ολοκληρώσει.

Re: Απάντηση: Babylon 5

Γιατί όχι?

Έκοψαν άδοξα και πρόωρα και το Crusaders. Δεν ήταν και τόσο κακό. Τουλάχιστον τον 1ο κύκλο έπρεπε να τον είχαν ολοκληρώσει.

Καμία σχέση. Έχει αναφερθεί και προηγουμένως αλλά για να μην ψάχνεσαι το πρόβλημα είναι ότι έχουν χαθεί όλα τα CGI γραφικά. Το ίδιο το Babylon 5 έχει γυριστεί σε 16:9 για να ήταν έτοιμο για αργότερα. Υπάρχει ολόκληρο site που εξηγεί το λόγο.

Απάντηση: Re: Babylon 5

καμμιά τανία παίζει να ξαναγυριστεί? έχετε ακούσει κάτι ή η σειρά έχει πεθάνει οριστικά?

Kανενα κοσμοιστορικο νεο δεν υπαρχει, αλλα καποιες κινησεις γινονται...

[TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]http://watch.uktv.co.uk/babylon-5/article/about-babylon-5/
Babylon 5 fans have been campaigning for the show to return to TV with a 'Free Babylon 5' movement which has spread globally on Twitter and Facebook and even featured special events and auctions.

Watch has listened and now we've acted. From 4th November, you'll be able to watch every single episode of the ’90s sci-fi classic from the very beginning, only on Watch.

It's great to know that the #FreeBabylon5 campaign is working.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ντροπή να την ανεβάζω εγώ αυτή την είδηση... :p

J. Michael Straczynski Announces ‛Babylon 5′ Feature Film Reboot, Eyes 2016 Production Start

Babylon-5-Alt-FT-779x400.jpg

http://www.tvwise.co.uk/2014/08/babylon-5-movie-eyes-2016-production-start/

:BDGBGDB55::ears::BDGBGDB55:

Αν ειναι δυνατον.....τι ονειρο ειδε ο Στρατζινσκι.....

Μακαρι αν και δεν το βλεπω πιθανον.

:BDGBGDB55::ears::BDGBGDB55:

Αν ειναι δυνατον.....τι ονειρο ειδε ο Στρατζινσκι.....

Μακαρι αν και δεν το βλεπω πιθανον.

But owing to the nature of the deal that Straczysnki inked with the studio to produce Babylon 5 in the early 1990s, he, rather than Warner Bros, owns the feature film rights to the show. Should Warner Bros. choose not to greenlight a B5 movie, Straczynski would still proceed with the feature, which would then be funded and produced through his Studio JMS banner on a budget of $80 – $100 million.

Aν το στουντιο του παει αρκετα καλα τα επομενα χρονια δεν θα εχει καν την αναγκη της Warner για την ταινια.
Kαι δεδομενου του οτι ετοιμαζει σειρα με τους Wachowski και τον Τομ Τικβερ, αναμενεται να παει καλα...

@JL Ποια ντροπη βρε? Τιμη σου και καμαρι σου!
Τις επιφυλαξεις μου περι ρημπουτ τις γνωριζεις ηδη.
Βαλε και τα χαστουκια που εφαγα με τις προηγουμενες ακυρωσεις...
Ειδικα του The memory of Shadows που θα πρωταγωνιστουσε και η συμπαθεια μου.
Τωρα δεν ξερω τι να ευχηθω πραγματικα...Τι θα ειναι χειροτερο?
Να μη γινει τιποτα παλι? Να γινει και να μην ικανοποιει τις προσδοκιες των πιστων που ειναι πολυ ψηλα?

Αν ξεκινα με τη λογικη του ρημπουτ θα εξαρτηθουν πολλα απο τη θεληση της Γουορνερ.
Ταινιες μπορει να εχει τη δυνατοτητα να γυρισει οσες θελει, αλλα η ιστορια του Babylon δε λεγεται μονο με ταινιες.
Το Σταρ Τρεκ ειχε τη δυνατοτητα να το κανει αυτο και ομως οι οπαδοι ηδη παραπονουνται που δεν αρχισε ακομα το ταξιδι.
Εδω που υπαρχει τοσο μεγαλο story-arc τα πραγματα ειναι δυσκολα. Μαλλον ελπιζει σε επιτυχια που θα "αναγκασει" τη Γουορνερ
να επενδυσει σε αυτο.

Παντως η επιμονη του σε αυτο το universe, τη στιγμη που εχει κανει επιτυχιες σε τοσα διαφορετικα μεσα ειναι κατι που εκτιμω.
Ηθοποιους ομως σαν τον Κατσουλα δε νομιζω να ξαναβρει.
Αnyway, καλη του επιτυχια.

Εχει γουστο τωρα με την ταινια να μας θυμηθει και ο σερφερ....

Aν εξαιρεσουμε το παραπανω λινκ, εχω βρει 2-3 άλλα στα οποια το μπατζετ που αναφερεται φτανει τα 200.000.000.
πχ http://www.babylonlurker.net/blog/

Απο το παραπανω επισης...
"A fan asked if the success of a B5 feature might improve the chances of streaming and even future TV projects and JMS said that it would probably have a significant effect, that a good way to get someone’s (WB) attention is to rattle their cage."

Δεδομενων των τελευταιων νεων περι ταινιας, τι θα λεγατε για λιγο speculation και ισως wishful thinking σχετικα με το καστ της?
Θα υπεθετα οτι η λογικη ρημπουτ με σχετικα νεανικο καστ θα ηταν η πλεον πιθανη, ειδικα για την περιπτωση που γινοταν επιτυχια και ακολουθουσε σειρα, πραγμα που ειναι προφανως και η επιθυμια του JMS.
Απο την αλλη ενα μπατζετ 200 μυρια ειναι μεγαλο! Πολυ μεγαλο. Σου επιτρεπει περα απο 1ης ταξης εφε να βαλεις και εναν αριθμο απο πρωτοκλασσατους ηθοποιους. Φυσικα αυτοι δυσκολα θα ακολουθησουν μετα στη σειρα.

ΑΝ λοιπον φτασουμε σε εκεινη τη στιγμη να δουμε ενα feature Babylon5 τι ηθοποιους θα θελατε να παιξουν?

Εχετε δει καποιον ή καποια που να σας εκανε κλικ για συγκεκριμενο χαρακτηρα?
Δε μιλαω μονο για πρωτοκλασσατους που θα θελαμε, αλλα και για τυχον λιγοτερο γνωστους τηλεοπτικους ηθοποιους που πιστευετε οτι θα ταιριαζαν να παιξουν συγκεκριμενο χαρακτηρα.

Εγω για παραδειγμα μαλλον θα εδινα καναδυο μη ζωτικα οργανα για να εβλεπα τον Καμπερμπατς να παιξει σε μια ταινια ή σειρα Babylon5.

Ας αφησουμε απ'εξω το χαρακτηρα του ενος και μοναδικου Αντρεα Κατσουλα που αν δεν κανω λαθος ο ιδιος ο JMS εχει δηλωσει οτι δεν μπορει να φανταστει να τον παιζει ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος ηθοποιος, οποτε και ενδεχομενως δεν θα υπαρχει στη νεα σειρα.

Οι δικες σας προτιμησεις?:ears::ears::ears::ears::ears::ears:

Αν σου πω ότι θα έλεγα τον καμπερμπατς πριν διαβάσω ότι τον ειπες;

Εκτός αυτού θα ήθελα ηθοποιούς νέους και ταλαντούχους που να μην έχουν ταυτιστεί με κανέναν ρόλο ΕΦ στο παρελθόν.

Θέλω σενάριο όχι για ηλιθιους, με κανονική υπόθεση και όχι σταρ τρεκ.

Επίσης οπωσδήποτε πρέπει να έχουν εξέχοντα ρόλο οι βορλον και να υπάρχει η κόντρα ναρν - κενταυριανων. Γενικά θα ήθελα κάτι από το κλίμα της πρώτης σεζόν.

Επίσης θα ήθελα ολοκληρωμένο έργο κι όχι setup για sequels.

Τέλος, θα ήθελα ρεαλιστική Επιστημονική φαντασία και όχι μπαμ μπουμ στο διάστημα και ΌΧΙ γκομενικα σενάρια και πλοκες αλλά δυναμικούς γυναικείους ρόλους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για σκηνοθέτη τον γιοντοροφσκυ 😃

Θα μπορούσα πχ να δω την μαυρουλα από το 12 χρόνια σκλάβος σε ρόλο. Επίσης θα χωρούσε ίσως ο καπετάνιος από το Last ship ως φυσιογνωμία και καλός σχετικά ηθοποιός, ο Μάρτιν φρημαν, ο Μπεν κινγκσλευ, ο σων μπην, ο βιγκο μορτενσεν, οπωσδήποτε όχι Μόργκαν φρημαν και Ίαν μακκελεν

Αν σου πω ότι θα έλεγα τον καμπερμπατς πριν διαβάσω ότι τον ειπες;

˜ƒ

:ernaehrung004::worshippy:

Θέλω σενάριο όχι για ηλιθιους, με κανονική υπόθεση και όχι σταρ τρεκ.

Τέλος, θα ήθελα ρεαλιστική Επιστημονική φαντασία και όχι μπαμ μπουμ στο διάστημα και ΌΧΙ γκομενικα σενάρια και πλοκες αλλά δυναμικούς γυναικείους ρόλους.
˜ƒ

Νομιζω οτι με σεναριογραφο το JMS αυτα ειναι δεδομενα!

Επίσης θα ήθελα ολοκληρωμένο έργο κι όχι setup για sequels.

Για σκηνοθέτη τον γιοντοροφσκυ ο˜ƒ

Κοιταξε, πιστευω θα ειναι λιγο και απο τα δυο και αυτο ειναι το δυσκολο.
Θελει να το κανει σιγουρα setup για μελλοντικη σειρα, αλλα ειναι αρκετα εξυπνος ωστε να μη δωσει 200 χαρτια για ενα πιλοτο. Οποτε ολοκληρωμενο εργο θα ειναι σιγουρα, αλλα πιστευω οτι θα αφηνει και πραγματα ανοιχτα που να οδηγουν σε συνεχεια.

Βορλον θελω κι εγω και ειδικα τον Ενα και μοναδικο.

Ο Γιοντοροφσκι δυστυχως μαλλον αποσυρθηκε με την τελευταια του ταινια.
Και οι περισσοτεροι της καταπληκτικης παρεας που ειχε ετοιμασει (στο εργο που υποψιαζομαι οτι ειχες υπ'οψη σου) δεν ειναι πια διαθεσιμοι...
Παντως σκηνοθετες υπαρχουν.:Banane0:

Τελος για τους νεους ηθοποιους που λες...σου εχω κατι καλο.
Εχω μια -κατ'εμε- καταπληκτικη ιδεα για Ιβανοβα, αλλα φυσικα δε γινεται να μην εχει και την εγκριση σου, δεδομενης της συμπαθειας σου στο χαρακτηρα...

Και μια που λεμε ονοματα, αφου τους αγνωστους που μπορει να επιλεγουν δεν τους ξερουμε (αν και τους προτιμω), θα μπορουσα να δω στο Β5 καποιους απο τους παρακατω. Σαν outsider ο James Spader, σε ρόλο εξωγηινου ο ron perlman, o καταπληκτικος για μενα Χαβιε Μπαρδεμ, ο Jeremy Renner, και για εκπληξη ενας super star που παει απο το καλο στο καλυτερο, ο Leo Dicaprio.

Πες για Ιβανοβα! Α, ξανακατεβαζω το season 5 που ειχα χασει πριν προλαβω να το δω.

Τώρα εγώ αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για ένα απόλυτο reboot, δηλαδή φτου και ξανά-μανά από την αρχή;

Σε αυτήν την περίπτωση πόσες πιθανότητες έχει να ελκύσει καινούργιο κοινό;

Μιας που ανέφερες την Kate Winslet, δεν θα με χάλαγε σε ρόλο Μινμπάρι μια άλλη Kate...

Έχει ήδηκάποια χαρακτηριστικά...έτοιμα.

Σκηνοθετη θα ηθελα τον Κιουμπρικ... σε καποιο παραλληλο συμπαν...
Καλος ειναι και ο Neill Blomkamp, κι ο Inarritu, κι ο Amenabar, και ο Del Toro, και αλλοι πολλοι

Και μια που λεμε ονοματα, αφου τους αγνωστους που μπορει να επιλεγουν δεν τους ξερουμε (αν και τους προτιμω), θα μπορουσα να δω στο Β5 καποιους απο τους παρακατω. Σαν outsider ο James Spader, σε ρόλο εξωγηινου ο ron perlman, o καταπληκτικος για μενα Χαβιε Μπαρδεμ, ο Jeremy Renner, και για εκπληξη ενας super star που παει απο το καλο στο καλυτερο, ο Leo Dicaprio.

Πες για Ιβανοβα! Α, ξανακατεβαζω το season 5 που ειχα χασει πριν προλαβω να το δω.

Τελειοι ολοι ρε φιλε.
Αυτο το Λεο να μην πεταγες στο τελος...
Μακρια απο μας.

Κατσε για τη μικρη Ιβανοβα θα κανω παρουσιαση...

Για την 5η σαιζον...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:grandpa:
Μας εσκασες. :violent-smiley-011:

Τώρα εγώ αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για ένα απόλυτο reboot, δηλαδή φτου και ξανά-μανά από την αρχή;

Σε αυτήν την περίπτωση πόσες πιθανότητες έχει να ελκύσει καινούργιο κοινό;

Παρα πολλες θα ελεγα.
Εμενα πιο πολυ με απασχολει ποσο θα ικανοποιησει το παλιο απαιτητικο κοινο του, για να ειμαι ειλικρινης.

Κι όμως ο Λίο με έχει εκπλήξει ευχάριστα σε πάρα πολλές ταινίες. Shutter Island, Great Gatsby, ακόμα και το μετριο wolf of wall street.

Κι όμως ο Λίο με έχει εκπλήξει ευχάριστα σε πάρα πολλές ταινίες. Shutter Island, Great Gatsby, ακόμα και το μετριο wolf of wall street.

Μωρε, κακος δεν ειναι, αλλα υπερεκτιμημενος ειναι.
Επιπλεον οταν βλεπω τα μουτρα του μου ερχεται να του κανω οτι εκανε ο Νορτον στον Τζαρεντ Λιτο στο Fight Club.:devil-smiley-029: