Babylon 5 [TNT]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 24 75.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 21.9%
  • Καλή

Votes: 1 3.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    32
Απάντηση: Babylon 5

2 11
Για το "ονειρο" ειναι δυσκολο να πει κανεις πολλα πραγματα.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο Straczynski ειχε παντα στο νου του "διεξοδους" μεσω των οποιων μπορουσε να βγει απο δυσκολες
καταστασεις, οπως η αδυναμια να χρησιμοποιησει καποιον ηθοποιο (οπως του συνεβη με τον O'Hare.)
Mερος του ονειρου θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σαν κατι τετοιο στην περιπτωση που η υγεια
του Ο'Hare του επετρεπε να επιστρεψει. Ομως μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι καποια μερη του
ονειρου επιβεβαιωθηκαν στη συνεχεια. (σιγα μην σου πω ποια)
Πιο πολυ απο την ιδια την ατακα του Κος θα επρεπε νομιζω να σε απασχολει κατι αλλο
σχετικο με αυτην.

Re: Babylon 5

s2e13

Εντάξει, τι να λέμε. Βορλον και ξερό ψωμί. Δεν έχει νόημα να
κάνω ρήβιου πλέον, όλα τα επεισόδια είναι τέλεια.

Για να δούμε τί θα διδάξει ο Κος στον Σερινταν.
Το σκάφος του απλά πηδάει.

Απάντηση: Re: Babylon 5

s2e13

Εντάξει, τι να λέμε. Βορλον και ξερό ψωμί. Δεν έχει νόημα να
κάνω ρήβιου πλέον, όλα τα επεισόδια είναι τέλεια.

Για να δούμε τί θα διδάξει ο Κος στον Σερινταν.
Το σκάφος του απλά πηδάει.

...και τραγουδαει.

Και στα επομενα επεισοδια εχει επισης αρκετο Κος.
...και αρκετες εξελιξεις
...και σε 2-3 επεισοδια την απαντηση σε μια ερωτηση που ειχες.
Με εχεις κανει και τα ξαναβλεπω. Πρεπει να σε ευχαριστησω που μου εδωσες την αφορμη.:2thumb22sup:

s2e14
Δεν θα με χαλούσε και πολύ αν οι Σκιες καψαλιζανε λιγο
την πολεμικη καστα των Μινμπάρι. Αρχίζουν και μου την δίνουν στα νεύρα.
Άλλη μια επεισοδιάρα. Η δικηγορίνα τοπ.
A moment of perfect beauty. Τί να λέμε; Ανατριχίλα!

Δεν βρίσκω πλέον παρατηρήσεις για την σειρά, είναι συνέχεια τέλεια.
Απλά θα συζητάω και θα σχολιαζω την υπόθεση.
Α, και ΟΛΑ τα γκεστ είναι ένα κι ένα.

Aντε, ερχεται και ενα πιο "ηρεμο" επεισοδιο... 2x15
Μην εφησυχαζεις...ειναι η ηρεμια πριν την καταιγιδα.
Πιο "πειραματικο" και ιδωμενο απο αλλη σκοπια. Του
αρεσε να το κανει αυτο οσο μπορουσε. Μετα απο λιγο δεν θα μπορει πλεον να το κανει
για αρκετο καιρο...Οι εξελιξεις βλεπεις.

19.

Τελικα ποια φυλη εμενε εκεί;

Οι Krell... :laugh:

Εκπληκτική η αναφορά στο Forbidden Planet. :worshippy:

Για να δούμε, αν ισχύει όλο το hype του Gal'en για τον Straczynski (:p), λογικά θα πρέπει να τους ξαναδούμε...

Έχω μια μνήμη από μία σκηνή όπου ένα σκάφος των Σκιών καταστρέφεται από μία αντίστοιχη ακτίνα... :chinscratch:

Απάντηση: Re: Babylon 5

Οι Krell... :laugh:

Εκπληκτική η αναφορά στο Forbidden Planet. :worshippy:

Για να δούμε, αν ισχύει όλο το hype του Gal'en για τον Straczynski (:p), λογικά θα πρέπει να τους ξαναδούμε...

Έχω μια μνήμη από μία σκηνή όπου ένα σκάφος των Σκιών καταστρέφεται από μία αντίστοιχη ακτίνα... :chinscratch:

Mε τους ρυθμους που βλεπω να προχωρας μεχρι να ξαναδειξει κατι σχετικο θα το εχεις ξεχασει:p
Οντως ηταν μια πολυ ωραια αναφορα παντως.:ernaehrung004:
Περιμενω σχολια σου και για το επομενο(20), οπως και για το season finale.
Μη μας ξεχνας.
Εγω παραλληλα προχωραω με το δοκτωρα:2thumb22sup:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Babylon 5

20.
Απίστευτο επεισόδιο, το πρώτο ίσως που μας δίνει μια ματιά στο μέλλον και την συνολική πλοκή.
Εξηγήσεις δεν δίνει, οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υποθέσεις. Για κάποιο λόγο από την αρχή υποπτεύθηκα ότι
ο Ένας είναι ο Σινκλέρ. Λογικά στον επερχόμενο πόλεμο, μαζί με την Ντελέν και ίσως με την χρήση του Τριαστρικού
που της έδωσε ο τύπος από το Συμβούλιο, έκριναν ότι για να έρθει ξανά ειρήνη χρειάζονταν έναν σταθμό Babylon.
Επίσης λογικά, για να επιλεγεί ο 4 και όχι ο 5, και κρίνοντας και από την σκηνή όπου ο Σινκλέρ βλέπει στο μέλλον,
ο 5 δεν υπάρχει πλέον ή έχει κάποιο ρόλο να διαδραματίσει που δεν επιτρέπει να τον "κλέψουν" από τον χωροχρόνο του.
Οπότε η λογική επιλογή ήταν ο 4, αλλά ο Σινκλέρ θέλησε να σώσει το πλήρωμα και γύρισε πίσω ως ο Ένας.

Ο Ζάθρας τεράστια μούρη. ΑΝυπομονώ να δω τις αντιδράσεις της Γηινης Διοικησης όταν μάθουν την τύχη του Β-4!

Ο Γκαριμπάλντι λογικά θα πέσει με αυτοθυσία κατά την εισβολή στον Β-5? Άραγε οι Μινμπάρι θα είναι σύμμαχοι ή
εχθροί; Το κενό στην μνήμη του Σινκλέρ ήταν ίσως ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ του μελλοντικού ρόλου που θα διαδραμάτιζε;
Άρχισε ο χαμός!! :twoguns:

Και αναφορά στο 2001 εδώ, τελικά αυτή η σειρά απευθύνεται πρωτίστως στους εντελώς καμμένους με το είδος... :p
Oι Minbari λογικά γνωρίζουν κάτι περισσότερο για το μέλλον ή το παρελθόν και απ' ό,τι φαίνεται είδαμε ένα κομμάτι του παζλ που σχετίζεται με τους λόγους που τους ώθησαν σε παράδοση κατά τη μάχη της Γραμμής και το κενό μνήμης του Sinclair. Η σκηνή της "εισβολής" να διαδραματίζεται άραγε όντως στον Β5 ή μήπως σε κανέναν Β4 ή Άρη; :chinscratch:

Mε τους ρυθμους που βλεπω να προχωρας μεχρι να ξαναδειξει κατι σχετικο θα το εχεις ξεχασει:p

Με τον φόρτο εργασίας που έχω αυτή την περίοδο και πάλι γρήγορους ρυθμούς έχω... :p

Εγω παραλληλα προχωραω με το δοκτωρα:2thumb22sup:

Δε βλέπω κανένα σχόλιο στο άλλο νήμα όμως... :smash: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Babylon 5

Και αναφορά στο 2001 εδώ, τελικά αυτή η σειρά απευθύνεται πρωτίστως στους εντελώς καμμένους με το είδος... :p
Oι Minbari λογικά γνωρίζουν κάτι περισσότερο για το μέλλον ή το παρελθόν και απ' ό,τι φαίνεται είδαμε ένα κομμάτι του παζλ που σχετίζεται με τους λόγους που τους ώθησαν σε παράδοση κατά τη μάχη της Γραμμής και το κενό μνήμης του Sinclair. Η σκηνή της "εισβολής" να διαδραματίζεται άραγε όντως στον Β5 ή μήπως σε κανέναν Β4 ή Άρη; :chinscratch:

Με τον φόρτο εργασίας που έχω αυτή την περίοδο και πάλι γρήγορους ρυθμούς έχω... :p

Δε βλέπω κανένα σχόλιο στο άλλο νήμα όμως... :smash: :ernaehrung004:

Actually, αυτο δεν ηταν αναφορα...:p
Re: the suit...that wasn't an intentional 2001 nod...we went to Modern Props to get a space suit for Babylon Squared, and the only one they had on hand that would work for us was one left-over from 2010, which I asked the folks in costume to change as much as possible...though it was pretty much what it was regardless. So that one wasn't intentional.

Πολυ σωστο το σχολιο σου περι Μινμπαρι. Και πετυχημενη η επιλογη λεξεων...
"ενα κομματι του παζλ". Προσεχως περισσοτερα...

Περιμενω να εχω ολοκληρωμενη εικονα για τον αφρυδο, ωστε να γραψω διπλα.

Είδα μέχρι και το 17, θα γράψω μετα ! Πολύ ενδιαφέροντα όλα πάντως, νιώθω σαν να βλέπω μια τεραστια ταινία.

Υγ θέλω ενα RTS κι ενα RPG με b5! Επίσης ολους τους ήρωες σε μινιατούρες!

Είδα μέχρι και το 17, θα γράψω μετα ! Πολύ ενδιαφέροντα όλα πάντως, νιώθω σαν να βλέπω μια τεραστια ταινία.

Υγ θέλω ενα RTS κι ενα RPG με b5! Επίσης ολους τους ήρωες σε μινιατούρες!

Το rts δεν θα με χαλαγε, αλλα θα προτιμουσα κατι σε turn based strategy!
Επισης θα ηταν σουπερ ενα space combat simulator. Αν περιειχε και στοιχεια strategy
(σε στυλ x-com interceptor) ακομα καλυτερα.
Καλα, για ενα rpg b5 θα σκοτωνα...

Δεν προλαβα το εντιτ.

...Το πλησιεστερο που θα βρεις ειναι το mass effect.
Ψιλο-light (για rpg) στο κομματι του character creation και development, αλλα πολυ ενδιαφερον
στις επιλογες που δινει η ιστορια στον πρωταγωνιστη και με εξαιρετικη (ενιοτε) ατμοσφαιρα.
Επισης το universe που εχουν φτιαξει, η λεπτομερεια και τα politics ειναι εντυπωσιακα.
Μου θυμιζε σε πολλα το babylon.
Ολα αυτα βεβαια μεχρι λιγο πριν το τελος του 3, το οποιο χτυπαει ανετα το Λοστ στον αγωνα για τα χειροτερα
τελη ever.