Tα χει πει και για τον Καντορα...
Το Point Counter Point δεν το έχω διαβάσει. Έχει μετεφρασθεί στα Ελληνικά;
Ο Κάντορας έχει το μεγάλο προσόν ,λογω τής γρανιτώδους δομής τής μουσικής του ,νά ''κρατά'' το ήδη υπάρχον συναίσθημα τού ακροατή σέ ένα μέτρο..
Αν ειναι λυπημένος κάποιος δεν γινεται περισσότερο λυπημένος και αν νοιώθει χαρούμενος δεν εκστασιάζεται..
Ο Κάντορας φέρνει τό μέτρο..
Αρα μπορεί να τον ακούει κάποιος είτε πηδά είτε δεν πηδά..:ADFADF1::ADFADF1:
Συνισταται πάντως νά ακουγεται και μετά απο καλό sex..Σού συντηρεί την ικανοποίηση καί το πολύ-πολύ νά σέ κάνει νά ξεχάσεις νά ''επαναλάβεις''..Το μέτρο πού λέγαμε..![]()
ο συντάκτης όμως του παρόντος, από τις πάλαι ποτέ εκπληκτικές του παρουσίασεις το γύρισε στα copy-paste
Ποιος έχει γράψει ....την καλύτερη συνολικά μουσική για πιάνο;
O Domenico Scarlatti. :firstprize:
όπως και να τον παίξουν ακούγεται εξαίσιος.
τον έχω με Horowitz, Pletnev, Pogorelich και Anne Queffelec.
όλες οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικές, καθεμία για τους δικούς της λόγους.
δεν αξιώθηκα ακόμη να πάρω τις eccercizi του με κλαβεσέν: να ακούσω πως τις άκουγε και ο ίδιος.
Οι υπεκφυγές περί πολυθεϊσμού και μονοθεϊσμού δεν περνάνε σε οπαδούς. Ο οπαδός έχει μόνο έναν Θεό.
Αυτόν που έχει γράψει και την μεγαλύτερη συμφωνία και το μεγαλύτερο κουαρτέτο και την μεγαλύτερη μουσική για πιάνο.
O Horowitz...Τεράστιος καλλιτέχνης, με όποια κριτήρια και να τον δεί κανείς. Εχει φτύσει αίμα πάνω στο κλαβιέ και το έκανε μέχρι τα βαθειά του
Ο Μπαχ είναι το ισχυρότερο επιχείρημα, ότι μπορείς να ζήσεις ευτυχισμένος, έστω και αγάμητος ... σου αρκεί η μουσική του...
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ;1056208692; said:Ο μόνος μεγάλος συνθέτης που υπάρχει περίπτωση να έμεινε παρθένος είναι ο Τιτάνας.Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι ιστορικοί. Εγώ δεν το πιστεύω, δεν υπάρχει περίπτωση ο συνθέτης της σονάτας Kreutzer να μην χούφτωνε που και που από καμιά βαρώνη ή δούκισα...
Αχ καλέ μου, μου θίγεις ένα πολυ ευαίσθητο σημείο της ...ψυχολογίας μου: δεν είμαι οπαδός πια. Είμαι μία εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα, που δεν θυμάται πια Ποιός της έκανε το μεγαλύτερο ...κακό.
Ολοι οι καλοί χώρεσαν![]()
Δεν τον κατάλαβες καλά τον Κάντορα. Ξέρεις πόσο ασεβής και κριτικός, απέναντι στην θρησκεία, είναι στις καντάτες του; Άκουσε τις πιο προσεκτικά... Απλά είναι τόσο τέλειες που δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις...κι όσο για τα περί πολυθεϊσμού: ο Κάντορας, βασικά, είναι ευσεβής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.