μου επιτρέπετε δύο οφφτοπάκια γιατί τα έχω στην άκρη; δεν μπορώ, πρέπει να τα πω.......:AFADF0:
Δεν υπάρχει οφφτόπικ σε αυτό το νήμα Κάλλη μου.
μου επιτρέπετε δύο οφφτοπάκια γιατί τα έχω στην άκρη; δεν μπορώ, πρέπει να τα πω.......:AFADF0:
είμαι εντός ορίων.
'dirty' θα ήταν αυτή
![]()
αυτή η ασυμμετρία! είδες το αριστερό ήμισυ του προσώπου;
My kind of angel
:firstprize:
Ένας λόγος που σας αγαπάω όλους πάρα πολύ εδώ μέσα είναι επειδή περπατάτε ξυπόλυτοι και τους δίσκους σας του μεταφέρετε με χαρτοσακούλα του μπακάλη.
quote επίσης και στον Drα Pan K, απλώς δεν είμαι τόσο εξελιγμένη τεχνικά.
Λοιπόν, τις προάλλες έβλεπα το Cracks, μια ταινία του 2009 με την Eva Green.
Ασφαλώς, ο συνοδός μου θαύμαζε την Eva Green - γι' αυτην είδαμε εξάλλου την ταινία,
![]()
αλλά εγώ έμεινα έκθαμβη από την διάφανη κι εύθραυστη ομορφιά της Maria Valverde
![]()
αδικείται από τις φωτογραφίες πάντως.....ποιά Scarlett J μου λέτε τώρα... (αλλού)
![]()
όχι, πείτε μου, από όλες τις κυρίες που βάλατε, δεν είναι η πιό όμορφη;;;;;;
υπαρχουν πολλες πιο ομορφες αλλα..
η "δικια" μου κυρια για οποιον δεν την αναγνωρισε ειναι η anne sophia mutter, κατα την ταπεινη γνωμη μου η πλεον ομορφη μουσικος στην κλασσικη. για το ταλεντο της αρκει καποιος να ακουσει τι ηχογραφησε με τον καραγιαν στα 16 της.
θα διαφωνήσω Κώστα, είναι πολύ πιό αδρά τα χαρακτηριστικά, σαρκώδη χείλη, διάφανο δέρμα, παρειές που δεν είναι σκελετωμένες, α, σίγουρα θα διαφωνήσω...
αλλά και στην έκφραση στην οποία κυρίως αναφέρθηκες, και στην έκφραση λοιπόν, είναι πιό 'φευγάτη'...
εχει και η "κλασσικη" τα ομορφα της
![]()
Η Mutter ήταν αυτή;;;;
Οφείλω να αναγνωρίσω την εξέλιξή της και σε άλλους τομείς, εξωμουσικούς...
![]()
:worshippy:
Είχα μείνει στα παλιά, παιδούλα και μετά ολίγον άχαρη δεσποινίδα:
υπαρχουν πολλες πιο ομορφες αλλα..
η "δικια" μου κυρια για οποιον δεν την αναγνωρισε ειναι η anne sophia mutter, κατα την ταπεινη γνωμη μου η πλεον ομορφη μουσικος στην κλασσικη. για το ταλεντο της αρκει καποιος να ακουσει τι ηχογραφησε με τον καραγιαν στα 16 της.
είμαι εντός ορίων.
'dirty' θα ήταν αυτή
![]()
αυτή η ασυμμετρία! είδες το αριστερό ήμισυ του προσώπου;
My kind of angel
:firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.