ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,393 21 April 2009 #1 Πως μπορώ να δημιουργήσω μπλε backlight στην τηλεόραση; Θέλω κάτι να δείχνει ενιαίο σαν φωτοσωλήνα ας πούμε. Πού θα βρω;
Πως μπορώ να δημιουργήσω μπλε backlight στην τηλεόραση; Θέλω κάτι να δείχνει ενιαίο σαν φωτοσωλήνα ας πούμε. Πού θα βρω;
ilise Supreme Member 3 August 2006 3,271 21 April 2009 #2 ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Πως μπορώ να δημιουργήσω μπλε backlight στην τηλεόραση; Θέλω κάτι να δείχνει ενιαίο σαν φωτοσωλήνα ας πούμε. Πού θα βρω; Click to expand... Μπλε φωτοσωληνες εχει κατα καιρους το lidl. Αν θυμαμαι καλα την τιμη ηταν 20 euro / φωτοσωληνα. Αν δεν εχεις στο μυαλο σου την εικονα του το χρησιμοποιουν πολλοι καταστηματαρχες στην βιτρινα τους Νικος
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ said: Πως μπορώ να δημιουργήσω μπλε backlight στην τηλεόραση; Θέλω κάτι να δείχνει ενιαίο σαν φωτοσωλήνα ας πούμε. Πού θα βρω; Click to expand... Μπλε φωτοσωληνες εχει κατα καιρους το lidl. Αν θυμαμαι καλα την τιμη ηταν 20 euro / φωτοσωληνα. Αν δεν εχεις στο μυαλο σου την εικονα του το χρησιμοποιουν πολλοι καταστηματαρχες στην βιτρινα τους Νικος
DIAMANTIS SVIGOS AVClub Addicted Member 7 April 2008 2,887 ΕΛΛΑΔΑ 29 April 2009 #3 Δοκιμασε και στο ικεα εχει συστοιχιες led που αλλαζουν και χρωματα... και μπορουν να μπουν μεμονωμενα η και να συνδεθουν μεταξυ τους.
Δοκιμασε και στο ικεα εχει συστοιχιες led που αλλαζουν και χρωματα... και μπορουν να μπουν μεμονωμενα η και να συνδεθουν μεταξυ τους.