BALI, κανεις?

Ωραιος, και τι δεν σου αρεσει?

Θα περασετε σουπερ !!!!

Μπανιο στην θαλασσα ΔΕΝ θα κανετε βεβαια, αλλα τι περιμενες?
Αφησατε την καλυτερη θαλασσα του πλανητη (βλ. Αιγαιο) καλοκαιριατικα για να τρεχετε στα ... πιθικια

.....Απόλυτα σωστός !!!!
Τάκη πάς με πρακτορείο ή σκέτος ?:operator:

τιμιος προορισμος Τακη, θα περασεις καλα ,

φοβερά ξενοδοχεία με άψογο σέρβις απο κει και περα εξω απ αυτα μαυρη μαυρη πλάκωσε φτώχεια και δυστυχία που συνήθως οτι τουρίστας δεν προσέχει

εγκληματικότητα 0 απο αγορες οτι μαιμου ρουχο-τσαντα θες υπαρχει

εν κατα κλειδι αραξε στο ξενοχειο πισινα δωματιο μασες ξαπλες και spa και εισαι Οκ

εμείς είχαμε μείνει στο Intercontinental

λοιπον what to do

-να χρησιμοποιεις τα BLUE cabs για ταξι
-κρατα 10 000 ρουπιες Χ2 για την επιστροφή φόρος αεροδρομιου
-πηγαινε να παρακολουθησεις παραδοσιακους χορους
οπωσδηποτε ενα δειπνο στο Santorini με ελληνικη κουζινα κοντα στο Conrand Bali hotel resort(όντως υπάρχει αλλά σε πειράζω)

για δείπνο σε ένα από τα πιο ειδυλλιακό σημειο του νησιου PJ's at the Four Seasons η τιμές λίγο τσουχτερές αλλά αξίζει μαναμ...τοσες θυσίες κάνει για πάρτη σου

ακομη το The Verandah μέσα στο Lawn Bowls Club of Bali

για spa Ritz Carlton Hotel δίπλα από την 700 τμ2 πισίνα (αξιζει να την δεις)

αυτα τα λιγα για αρχη

Είχα πάει το Ιανουάριο του 1999 και πιθανόν κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει.

Πρακτορείο το CEL TOURS, όχι όμως γκρουπ, απλά πρόγραμμα για μένα και την σύζυγο. Την εποχή εκείνη ήταν το δυναμικότερο πρακτορείο με πάνω από 10.000
αποστολές Ελλήνων ανά έτος. Σε όλους τους προορισμούς του, υπήρχε και έλληνας 'σύνδεσμος' για τυχόν διευκρινίσεις.

Ξενοδοχείο το NUSA DUA BEACH HOTEL, το οποίο τουλάχιστον τότε ήταν μακρά καλύτερο από τα ελληνικά πεντάστερα.

Ο καλύτερος διαδικτυακός οδηγός για τέτοια θέματα είναι το σάιτ του Lonely planet ( http://www.lonelyplanet.com). Εκεί βρίσκεις τιπς από ταξιδιώτες που μόλις γύρισαν, πληροφορίες, κλπ.

Το βασικότερο για μένα ήταν η αλλαγή χρημάτων (πολλές πληροφορίες στο ανωτέρω σάιτ) και η μεταφορά, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες του ιδίου, νοίκιασα μίνι βαν με οδηγό και ξεναγό, έναντι εξευτιλιστικής τιμής (τότε περίπου 3.000 δρχ. την ημέρα) η οποία αν είσαι και καλός στα παζάρια (εγώ ντρέπομαι ) έπεφτε (από ότι έλεγαν οι λοιποί τουρίστες) και στα μισά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος μεταφοράς. Εγώ έτσι γύρισα όλο το νησί, πηγαίνοντας στους προορισμούς που επέλεξα από το lonely planet, και πίστεψε με είναι πολλοί περισσότεροι από τους προαναφερθέντες από τα άλλα παιδιά.

Τάκη δεν έχω άλλο χρόνο, άν θέλεις στείλε ΠΜ για να τηλεφωνηθούμε....

Last edited:
Παιδια υπερευχαριστω! Μιλαμε για θησαυρο πληροφοριων!
Δημηοκηδη, αν τα βρω σκουρα, θα σε ενοχλησω...