Βάλτε ζώνη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βάλτε ζώνη...

Για τους αμυαλους μονο , οι αμυαλοι και με την βεσπα του παππου μπορουν να σε σκοτωσουν...

Οχι μόνο παιδιά.
Οι άμυαλοι δεν ¨πάνε¨ μόνοι τους,παίρνουν και άλλους μαζί τους.
Ασε που συνήθως οι άμυαλοι ζούνε.

Ενταξει ειχε μια λογικη αυτο που ηθελε να πει ο Νακος για την υπερβολη στην κατασκευη των αυτοκινητων αλλα οσο αφορα τα ατυχηματα θα διαφωνησω.

Δεν χρειαζεται τοσο υπερβολικα μεγαλη ταχυτητα για να γινει ενα ατυχημα , ταχυτητα που να την προσφερει ενα gti η μια χαγιαμπουσα.Με οποιοδηποτε αυτοκινητο πιανεις τα 150-200 , μια ταχυτητα αρκετη για καποιον αμυαλο να φερει την καταστροφη (οχι οτι με μικροτερη δεν γινεται αυτο..)

Ουτε πιστευω οτι τα gti , η οι γρηγορες μηχανες σε παθιαζουν τοσο , που παρασυρεσαι και σε οδηγουν σε ατυχηματα.Ισα που αυτους που ξερω εγω με γρηγορες μηχανες ειναι πιο ψαγμενοι και με πολυ καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα. Ασε που λογω κατασκευης της μηχανης η του αντιστοιχου αυτοκινητου εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να αποφυγεις ενα ατυχημα (καλυτερα φρενα , καλυτερη αποκριση κλπ κλπ )

Και καταληγω λοιπον ξανα οτι ο αμυαλος μπορει να σκοτωσει και με τη βεσπα του παππου , για να μην πω και με το προπολεμικο ποδηλατο του παππου.

Και οι αμυαλοι δεν κανουν εξαιρεσεις ...οδηγουν τα παντα..

Αν καποιος εχει στοιχεια οτι τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται με ιδιαιτερως γρηγορα αυτοκινητα-μηχανες ας τα παραθεσει...

Δεν φταίνε τα μέσα ρε παιδιά.
Μην τρελαθούμε.
Ο ανθρώπινος παράγοντας φταίει σχεδόν πάντα.
Ούτε τα αυτοκίνητα ούτε οι δρόμοι.
Η λανθασμένη κρίση και η ψευδαίσθηση οτι έχουμε τον έλεγχο κάτω απο όλες τις συνθήκες.

Η ταχύτητα από μόνη της δεν είναι λόγος ατυχήματος.
Προφανές είναι βέβαια ότι με όσο μεγαλύτερη ταχύτητα κινείται κάποιος τόσο μικρότερα (χρονικά) περιθώρια έχει για να αντιδράσει σε περίπτωση που προκύψει κάτι.
Ο σωστός οδηγός όμως πρέπει να έχει την αίσθηση να κινείται με ταχύτητα που αρμόζει στις κυκλοφοριακές συνθήκες και στο όχημα που οδηγεί (και σε άλλους παράγοντες βέβαια).
Τα 150 χλμ σε ευθεία με διαχωριστικό δεν είναι πιο επικίνδυνα από τα 80 χλμ στην Βασιλίσσης Σοφίας όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί μπροστά σου μηχανάκι, πεζός κλπ.

είμαι της άποψης οτι και το πιο τελειωμένο όχημα να οδηγεί κάποιος, αν το οδηγεί με την σύνεση που αρμόζει στο συγκεκριμένο όχημα, τότε δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα!

όλα ξεκινούν απο εμάς και τελειώνουν σε εμάς.

κοίτα να δεις πιο μιλάει...:o

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βάλτε ζώνη...

Ρε Βαγγέλη μην είσαι συνέχεια απόλυτως με τον Έλληνα .....

λοιπον.......

ειμαι σε Γερμανικη Συνγκεντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ καλοκαιρι του 2002 !

ολοι ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ !!!!!!:grinning-smiley-043

εκαναν βεβαια τις κωλιες και τις παντιες και τις σουζες αλλα ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ και σε ειδικο χωρο λιγο πιο μακρυα απο τον κοσμο !

ειμαι και ημουν σε ΟΛΕΣ σχεδον τις σγκεντρωσεις Μοτοσυκλετας στην Ελλαδα μεχρι το 2004 ........

μεσα στην Συγκεντωση : ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ του θανατα !
παντιλικια σουζες κολιες παπαριες διαφορες ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ενα σωρο μαστουρομενοι καγκουρες χασισομενοι η μεθυσμενοι και να τρεχουν σαν τρελλοι μες τον κοσμο !!!!!! και ... φυσικα .....ΧΩΡΙΣ κρανος

και σιγα μην μας πουν οτι την ειχαν την μηχανη υπο ελενχο !!!!!! απλα κατα τυχη δεν σωριαστηκαν στον κοσμο διοτι απλα οι παρεβρισκομενοι ετρεχαν δεξια αριστερα αραιωνοντας να περασει ο Μακακας !!!!!:slapface::slapface:

τωρα αν νομιζεις οτι υπερβαλω για την Μ.....α του Ελληνα
θα σου πω οτι τωρα στο τριημερο των Μεγ, Αποκρεων θα απολαυσετε Ελληνες οδηγους με μεγαλα ταλεντα βλακειας μαζεμενα !!!

ενας πισω απο τον αλλον θα συνοστιζονται τα ΖΙ ΤΙ ΑΙ και τα ΤΟΥΡΜΠΑ οι οδηγοι τους θα διαπρευσουν παλι.....

Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη .

Αλλά και συ βρε άνθρωπέ μου , τι μας το θυμίζεις συνέχεια ?

Eίχε πρόβλημα με τα εμπρος αμορτισέρ το άτομο και τους "θέρισε", εκτός εάν είναι ολίγο "μούφα" η ιστορία.

Συμφωνώ κι εγώ ότι τα μέσα δεν σκοτώνουν. Οι άνθρωποι έχουν την ευθύνη.

Δηλαδή αν δώσουμε σε όλους τους έλληνες από ένα όπλο και άδεια να το χρησιμοποιούν, θα φταίνε τα όπλα αν γεμίσουμε πτώματα;

Φυσικά και όχι, άρα μπορούμε να το κάνουμε άφοβα.

Κρατήστε μου παρακαλώ ένα G3! Ξέρετε, αυτό έμαθα αυτό εμπιστεύομαι.:nounder: