Βαμβακίαση!

Πήρα τηλέφωνο και στο Δήμο (Ηρακλείου Αττικής). Θα αρχίσουν να ψεκάζουν στους δημόσιους χώρους από την ερχόμενη εβδομάδα. Τους ρώτησα τι παίζει με τους δημότες που έχουν στην αυλή τους, μήπως δηλαδή και σε συνεννόηση μπορούν τα συνεργεία να μπουν στα σπίτι να ψεκάσουν. Άφησα τα στοιχεία μου και θα μου απαντήσουν. Δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο η κοπέλα που μίλησα, αλλά της φάνηκε δύσκολο...

Re: Απάντηση: Βαμβακίαση!

Πήρα τηλέφωνο και στο Δήμο (Ηρακλείου Αττικής). Θα αρχίσουν να ψεκάζουν στους δημόσιους χώρους από την ερχόμενη εβδομάδα. Τους ρώτησα τι παίζει με τους δημότες που έχουν στην αυλή τους, μήπως δηλαδή και σε συνεννόηση μπορούν τα συνεργεία να μπουν στα σπίτι να ψεκάσουν. Άφησα τα στοιχεία μου και θα μου απαντήσουν. Δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο η κοπέλα που μίλησα, αλλά της φάνηκε δύσκολο...

Άμα της φαίνεται της κοπέλας να της πεις να το κρύψει .......

Πρώτον: Πληρώνεις δημοτικά τέλη, άρα να το απαιτήσεις ....
Δεν τους ζητάς να σου κουρέψουν το γκαζόν........

Δεύτερον: Να τους πεις ότι το πρόβλημα δεν λύνεται εάν
δεν γίνει ψεκασμός ΠΑΝΤΟΥ και σε ΟΛΑ τα πεύκα.

Τελικά το Σάββατο ήρθε κάποιος και έγινε η δουλειά. Ευχαριστημένος είμαι γενικά. Έφυγε ένα μεγάλο ποσοστό της αρρώστιας. Σίγουρα σε κάποια σημεία που δεν είχαμε πρόσβαση δεν έγινε καλή δουλειά, όπως και σε άλλα που είχαμε, λόγω κόπωσης και καύσωνα δεν τα είδαμε!

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, ας μου το πει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους…

Απάντηση: Re: Βαμβακίαση!

Φίλε, ήρθε κάποιος του δήμου, ή κάποιος που εσύ πλήρωσες ;

Δεν ήρθε τελικά κανείς από τον Δήμο. Αν και έβαλα και άλλους Δημότες να πάρουν τηλέφωνο. Επίσης, ούτε τα "Δημόσια" Πεύκα έκαναν, αν και είχαν πει πως μέχρι 15 Ιουνίου θα τα έχουν κάνει. Και αυτό είναι βασικό να γίνει, γιατί μπορεί εσύ να το καθαρίσεις και μετά να ξανακολλήσει αμέσως από το διπλανό του. Όσα περισσότερα καθαριστούν τόσο το καλύτερο.

Ήρθε κάποιος που βρήκα από γνωστό. Κάνει αυτή τη δουλειά...

Στην Ν.Πεντέλη ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες. Σήμερα ήμουν φορτωμένος
να τους πάρω και να τους αρχίσω στα Γαλλικά, αλλά φεύγοντας για την
δουλεία πέτυχα το φορτηγό του Δήμου να ψεκάζει. Θα δω τί θα κάνουν
και πόσα θα ψεκάσουν και μετά βλέπουμε για τα Γαλλικά.....