Βan

Status
Not open for further replies.
Πάντως ο Θ. χθες ήταν συντετριμμένος
εβαζε διπλό πάγο στο haig

Kαλα πεστου τωρα που θα ακριβυνουν τα παγακια στα μπαρ και θα χρεωνονται να δεις που θα πινει αναγκαστικα και λιγοτερο για να μην τον χτυπαει στο κεφαλι....

Re: Απάντηση: Re: Βan

Παει γερασε και ο Θ.
Νερωμενο ουισκι....Ας τα να πανε...

Και οι Αρχαιοι Ελληνες το νερωναν το κρασι τους παντα. Για την παραταση της απολαυσης.

εντάξει... ο αγαπητός Θ το ξεπέρασε ήδη (ή μάλλον το είχε ξεπεράσει πριν του επιβληθεί...) ........

.......
....... αυτο το λελούδι τον Tzimisce, ποιος τον είχε banάρει και ποιος του είχε επιβάλει infraction???? :argue::argue::violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Βan

Και οι Αρχαιοι Ελληνες το νερωναν το κρασι τους παντα. Για την παραταση της απολαυσης.

Sorry Kosh :offtopic:
κρασί ονόμαζαν τον νερωμένο οίνο, αν ειναι σωστα αυτά που εχω διαβάσει
ο Αλκιβιαδης μαλιστα αγωνίστηκε να κρατηθεί ο οίνος ανόθευτος :BDGBGDB55:

Υ.Γ. Η σκωτία αν είναι κάτω των 7 ετών θέλει τον πάγο της,
προσωπική αποψη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βan

Υ.Γ. Η σκωτία αν είναι κάτω των 7 ετών θέλει τον πάγο της,
προσωπική αποψη

Ορθον...Αλλα σκωτια κατω απο 7 χρονια δεν πινεται συνηθως...
Ενω η Ιρλανδια και ο Καναδας πινονται ανετως...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βan

αυτο το λελούδι τον Tzimisce, ποιος τον είχε banάρει και ποιος του είχε επιβάλει infraction???? :argue::argue::violent-smiley-030:

Άσε... Ζω ένα δράμα. Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από τότε και ακόμη βλέπω ψυχίατρο... :bigcry:

Ενω η Ιρλανδια και ο Καναδας πινονται ανετως...

Και στην Ελλάδα τον έχουμε πιει γενικά...

....... αυτο το λελούδι τον Tzimisce, ποιος τον είχε banάρει και ποιος του είχε επιβάλει infraction???? :argue::argue::violent-smiley-030:

o Τσακ Νόρις...

o Τσακ Νόρις...

....είναι γνωστό άλλωστε:

"Ο Θεός συγχωρεί...... ο Τσακ Νόρις ποτέ"

:BDGBGDB55:

Επίσης:
" Όταν οι άλλοι δίνουν το χέρι τους για αιμοδοσία, ο Τσακ Νόρρις δίνει το παπούτσι του. (εκεί είναι όλο το αίμα των αντιπάλων του)"

+ για τον Tzimisce:
"Ο Τσακ Νόρις μια φόρα βρέθηκε σε μάχη με μαχαίρια… Τα μαχαίρια ΕΧΑΣΑΝ!"

Last edited:
Προφανώς κατι παίχτηκε και δεν πήρα χαμπάρι.

Το ban-άρισμα θα το χαρακτήριζα γελοίο. Αμα δεν είσαι καλό παιδί δεν θα μπορείς να γράφεις για κάποιες ημέρες κλπ κλπ

Αλλά όταν κάποιος δεν συμπεριφέρεται πολιτισμένα, τότε πρέπει να του συμπεριφερόμαστε σαν ζώο (ζητώ συγνώμη από τα ζώα).

Είμαι στο φόρουμ πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να μπαίνω εξαιτίας κάποιων κουραδόμαγκων ή μονιμων χαβαλέδων που μηδένιζαν την οποιαδήποτε πιθανότητα υπήρχε να μπεις και να διαβάσεις κάτι ενδιαφέρον.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά εξαιτίας της σφικτής πολιτικής που έχουν ακολουθήσει οι διαχειριστές.

"θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" Α.Κάλβος

Θα ηθελα να μεταφερω στους Διαχειριστες τις ευχαριστιες του Κου Ιωαννη Βαρδηνογιαννη για την αποβολη του .Θ :BDGBGDB55:(και αργηστε)

Ομολογώ πως αισθάνομαι κάπως παράξενα με το συγκεκριμένο τόπικ.
Απ ότι κατάλαβα ο Νίκος το άνοιξε για μια γενική συζήτηση, οπότε το προσωπικό μου μπαν ήταν αφορμή.
Θέλω να τονίσω πως δεν σκυλόβρισα κανέναν και θεωρώ το μπαν μου άδικο και μεθοδευμένο. Δεν θεωρώ ότι έπαθα τίποτα, ίσα ίσα που είδα ότι τελικά έχω πολλούς φίλους εδώ μέσα.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αυτός που μου το έριξε, αν θέλει, ας μιλήσει. Η δικαιολογία του μπαν πάντως είναι για λύπηση:
"Επαναλαμβανόμενη προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά προς άλλους χρήστες."

Δεν γνωριζω τι εγινε ,δεν γνωριζω ποιος και γιατι στο εριξε ,εχω ομως γνωρισει εσενα προσωπικα (σιγουρα σε γνωριζει και ο Διαχ. που το εριξε) ,για αυτο και με ξαφνιασε το ολο θεμα .
Εχουμε διαφωνησει αρκετες φορες και συνεχιζουμε να διαφωνουμε σε αρκετα θεματα ,θεωρω οτι μεσα απο αυτη την διαδικασια κερδιζουμε απαντες ,καποια φορα θυμαμαι εγραψες "θα το γραψω και ας φαω μπαν" ,σου εγραψα τοτε οτι αν μιλαγαμε σε ενα cafe και μου ελεγες για παραδειγμα "λες παπαριες Βασιλη" η "τι λες τωρα ρε μ@λ@κ@" ,θα σε μπαναρα ;η θα περεξηγιομουν ;Πιστευω οτι σε ενα διαλογο (οποιαδηποτε μορφης) θα υπαρξουν και εντασεις ,θα ανεβουν οι τονοι ,το να μη σε γνωριζουν ,το να μη ξερουν δλδ το πως σκεφτεσαι και εκφραζεσαι ,να του ησουν δλδ αγνωστος ισως τοτε να μπορουσα να το καταλαβω .
Το λεω αυτο δε γνωριζοντας οτι δεν βριζεις ,θα ηθελα να μαθω το γιατι εγινε οτι εγινε ,βεβαια απο οτι διαβασα εχουν σβηστει τα σχετικα οποτε..........
Anyway it is good to be back

Δημήτρη δεν ξέρω τι παίχτηκε και αν ήταν άδικο ή όχι το μπανάρισμα.

έχω πετύχει όμως μπανάρισμα πριν κανα 2μηνο αν δεν κάνω λάθος που με έκανε έξαλλο. Κάποιος απλά είχε κάθετα αντίθετη αποψη με έναν διαχειριστή σε ένα θέμα, άποψη την οποία υποστήριξε θερμά χωρίς ποτέ να γίνει προσβλητικός σε κάποιον και ο διαχειριστής τον banάρε.
Ειλικρινά δεν θυμαμαι ούτε το τόπικ ούτε τους 2 πρωταγωνιστές.

Και εδώ ειναι η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ποιος έχει την "εξουσία" και πως την διαχειρίζεται.

Στην εταιρία μου κάθε χρόνο περνάμε από αξιολόγιση από τους project managers. Ομως και οι ρroject managers αξιολογούνται από εμάς.
Δεν ξέρω αν μπορεί να εφορμοστεί κάτι τετοιο και για τους διαχειριστές.

Last edited:
άμα δεν θυμάσαι, άστο καλύτερα.
Αυτοί που το έκαναν σίγουρα ξέρουν καλύτερα και περισσότερα από σένα.

Μην ξεχνάς το βασικό:όλοι φιλοξενούμαστε εδώ.
Και συ κι εγώ.

Status
Not open for further replies.