supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Ομολογώ πως αισθάνομαι κάπως παράξενα με το συγκεκριμένο τόπικ.
Απ ότι κατάλαβα ο Νίκος το άνοιξε για μια γενική συζήτηση, οπότε το προσωπικό μου μπαν ήταν αφορμή.
Θέλω να τονίσω πως δεν σκυλόβρισα κανέναν και θεωρώ το μπαν μου άδικο και μεθοδευμένο. Δεν θεωρώ ότι έπαθα τίποτα, ίσα ίσα που είδα ότι τελικά έχω πολλούς φίλους εδώ μέσα.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αυτός που μου το έριξε, αν θέλει, ας μιλήσει. Η δικαιολογία του μπαν πάντως είναι για λύπηση:
"Επαναλαμβανόμενη προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά προς άλλους χρήστες."
μπορεί να σου το θύμησε, δεν παύει όμως να ισχύει.
Τι έγινε ρε Δημήτρη, ποιός στ´όριξε?
Παίδες, υπάρχουν κανόνες εν ισχύ που πρέπει όλοι μας να ακολουθούμε.
Είτε αυτός λέγεται κανόνας λειτουργίας είτε κανόνας netiquete.
Για το αν αργότερα το forum καταφέρει να γίνει αυτοδιαχειριζόμενο, είτε από την internetική ενηλικίωση των χρηστών είτε από τους ψεκασμούς της technocracy είτε από τη νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης είναι άλλο θέμα.
Από εκεί και πέρα, τα ban σε αυτό το forum είναι πράγματι περιορισμένα και δρουν πυροσβεστικά.
Απόδειξη ότι με τόσους χρήστες μιλάμε για το ban που έφαγε ο Θ και για το προηγούμενο που σύμφωνα με τον Κώστα ήταν πριν από 2 μήνες... Και σε ένα forum που φιλοξενεί φλεγόμενα θέματα.
Πιστέψτε με, σε άλλα fora θα είχαν πέσει τα μόνιμα ban βροχή.
Δυστυχώς όχι εγώ... :bigcry:
Iσως φιλε μου και να ειναι,μαλλον εχεις δικιο.Αν χρησιμοποιουσα ως παραδειγμα ενα σπιτι με πολλους φιλοξενουμενους οπου καποιος η καποιοι παραβιαζουν τους κανονες φιλοξενιας προσβαλλοντας αλλους φιλοξενουμενους θα ηταν σωστοτερο ισως.Δεν αναφερομαι βεβαια στη δικη σου περιπτωση,την οποια δε γνωριζω κιολας,προς αποφυγη παρεξηγησης.Αν είναι να γίνει διάλογος περί των μπαν γενικά, να μπω κι εγώ στην κουβέντα.
Όσο όμως με αφορά, δεν πρόκειται να συμμετάσχω.
@Νικος Πετειναρακης: Μιλάμε για πολύ άκυρο το παράδειγμά σου αδερφέ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.