Βan

Status
Not open for further replies.
^ ανεξάρτητα με το αν θα ακουστούν απόψεις ή οχι, μου άρεσε πολύ το παραπάνω μήνυμα ! -bye-
(επειδή δείχνει ανοιχτό μυαλό)

-> α, έχω και μία πρόταση...... να κάνουμε τον Θ. διαχειριστή !

Last edited:
Θεωρω πως και οι δυο εμπλεκομενοι ειναι ατομα υψηλου επιπεδου & νοημοσυνης. Αν εχει υπαρξει καποιο θεμα μεταξυ τους, περαν του μπαν, πιστευω πως θα μπορεσουν να το λυσουν μονοι τους, χωρις τη "βοηθεια" αυτου του νηματος.

Οσο για το γενικοτερο πλαισιο των "μπαν", πιστευω πως εχουμε σοβαροτερα πραγματα για να ασχοληθουμε. Μου φανηκε παρατραβηγμενη η αποψη δηλαδη, πως θα πρεπει να συνεδριαζουν οι διαχειριστες για το αν θα μπαναρουν καποιο μελος και να χαλαμε και μεις τοση φαια ουσια για τετοια θεματα.

Βεβαια σεβομαι και την αντιθετη αποψη.

Καληνυχτα.

Re: Απάντηση: Βan

Οι συντονιστές ΙΜΟ είστε οι εθελοντές για το χαμαλίκι... να σβήσετε μια βρισιά, να οργανώσετε μια συζήτηση, να νουθετήσετε όποτε χρειάζεται και να βοηθήσετε (τεχνικά) ένα topic... να κάνετε το forum καλύτερο.
Νομιζω για να γινει ενα φορουμ καλυτερο,πρεπει τα μελη,"παρεες" η μη,(διοτι,ας μην γιελιομαστε,τακτικα βλεπουμε μη παρειστικες συμπεριφορες),να συμπεριφερονται με τετοιο τροπο ωστε οι συντονιστες να μην ειναι εδω για "χαμαλικι" οπως ευστοχα το θετεις,αλλα σαν μετεχοντες οπως ολοι εμεις οι υπολοιποι στις συζητησεις.Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να φροντισουμε ολοι ωστε να μην βρισκουν "βρισια" να σβηνουν;

Ή μήπως οι "παρανομούντες" πρόκειται να αλλάξουν, επειδή κάποιος/κάποιοι συντονιστές ή ο κανονισμός του forum, δεν εγκρίνουν τη συμπεριφορά τους?

Τώρα που τον αποκλείσατε θα επανέρθει και θα τα συζητάτε και ξανασυζητάτε και θα διαβάζει με ιδιαίτερη "προσοχή" τα μηνύματα "κάποιων" για να βρεί το "λάθος"... Αυτό, και μόνον αυτό, κατάφερε όποιος τον έστειλε...

...τους κανόνες τους επιβάλουμε πρώτα στον εαυτό μας... εκεί είναι η μαγκιά...

Τέλος, όταν δύο άνθρωποι τσακώνονται έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο...

Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο...

Re: Απάντηση: Βan

Τέλος, όταν δύο άνθρωποι τσακώνονται έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο...

Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο...

Αν μου επιτρέπεται ένα γενικό σχόλιο:

"Σαφώς.
Το μερίδιο ευθύνης όμως μπορεί να είναι και 90-10 ή 80-20..."*

*Μου το είχε πει εργοδότης μου όταν με απειλούσε με απόλυση....-bye-:BDGBGDB55:

Έχει αρχίσει να γίνεται κωμωδία το ζήτημα...Δεν προτίθεμαι να γράψω περισσότερα διότι θεωρώ ότι ο Δημήτρης θα πει μόνος του αυτά που πρέπει εκεί που νομίζει εκείνος ότι πρέπει.

Α ρε Θ. ....

filaki2_385879773.jpg

Status
Not open for further replies.