Καλησπερα,αγορασα μια lg τηλεοραση απο το eshop στις 8/12.Απο την πρωτη μερα παρατηρησα θεμα banding και μιλησα με την lg να μου πουν αμα ειναι θεμα ρυθμισεων κλπ .Το προβλημα δεν λυθηκε και το προηγουμενο Σαββατο εγινε επιστροφη στο eshop.Την Πεμπτη εγινε επικοινωνια απο τους τεχνικους και μου ειπαν οτι δεν βρηκαν κατι στην τηλεοραση.Τους ειπα οτι το θεμα ειναι το banding και εμφανιζεται πχ σε παρακολουθηση ποδοσφαιρου και τους ειπα να τρεξουν καποιο banding test στο youtube.Η ενημερωση απο το eshop ηταν οτι δεν βρηκαν κατι και θα την αποστειλουν στην lg (15-20 μερες η διαδικασια,η τηλεοραση ειναι εισαγωγη απο Ουγγαρια οποτε υποθετω οτι θα παει εκει για ελεγχο).Εγω μιλησα παλι με το service της lg και μου ειπαν οτι αυτο το προβλημα ειναι θεμα που εμφανιζουν οι τηλεορασεις με οπισθιο φωτισμο και ειναι φυσιολογικο και ουτε αυτοι ειναι πιθανον να αναφερουν οτι υπαρχει προβλημα.Τι κανω τωρα εγω;Η πρωτη σκεψη ειναι να τους ζητησω να μου την επιστρεψουν .Αξιζει να μπω σε μια τετοια διαδικασια που θα ειναι χρονοβορα και μπορει τελικα να μην αποδωσει;Ευχαριστω για την βοηθεια.