Re: Banshee
Τι να πρωτοπω...
Για τη σειρά που στο είδος της είναι μακράν ο,τι καλύτερο έχει βγει ποτέ...
Για τη σειρά που έχει σκηνές δράσης ισάξιες για να μην πω καλύτερες από τις πιο ακριβές παραγωγές του Χολιγουντ...
Για την εκπληκτική μουσική του intro που εδώ και κάμποσους μήνες είναι ο ηχος κλήσης του κινητού μου...
Για την εκπληκτική φωτογραφία...
Τι να πω...
Αν μου έλεγαν φτιάξε μια σειρά όπως ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις εσύ θα έφτιαχνα το Banshee..
Antony Starr εκπληκτικός... Μου θυμίζει τον αδικοχαμένο Andy Whitfield στον Σπάρτακο... μια άλλη σειρά που στο είδος της κατά τη γνώμη μου έγραψε ιστορία..
Τώρα που το σκέφτομαι, το Banshee είναι σα να βλέπω το Σπάρτακο οχι όμως στα αρχαία χρόνια αλλά στη σύγχρονη εποχή... και με πιο ρεαλιστικές σκηνές δράσης βέβαια...
Παιδιά η κινηματογράφηση στο 3x3 της μάχης του Clay με τη Nola είναι νομίζω ένα υπόδειγμα απίστευτης σκηνοθεσίας και μονταρίσματος από τη μια και εκπληκτικής ερμηνείας-προσπάθειας των δυο ηθοποιών από την άλλη...
Cai Proctor... ωραίος κακός ρε παιδί μου... ο ηθοποιός προσδίδει μεγάλη βαρύτητα στο χαρακτήρα του...
Περιμένω την 4η σεζόν εναγωνίως...
Θα κλείσω λέγοντας το εξής πάλι : Στο είδος του ( παλαιομοδίτικιο νουάρ γουέστερν-περιπέτεια) το Banshee είναι μακράν, πολύ μακράν η καλύτερη σειρά που εχω δει ως τώρα.